- Poruka
- 15.885
To je patriotski naboj koji zeli da spreci novi 5 oktobar i unistenje moje voljene zemlje"Koja je to demonska satanska sila koja tera ljude da brane vlast? To ne razumem stvarno."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je patriotski naboj koji zeli da spreci novi 5 oktobar i unistenje moje voljene zemlje"Koja je to demonska satanska sila koja tera ljude da brane vlast? To ne razumem stvarno."
Ne. To je zvuk gladnih creva u velikoj vecini najneobrazovanijeg dela populacije koji je najlaksi za manipulaciju.To je patriotski naboj koji zeli da spreci novi 5 oktobar i unistenje moje voljene zemlje
To ti mislisNe. To je zvuk gladnih creva u velikoj vecini najneobrazovanijeg dela populacije koji je najlaksi za manipulaciju.
Ne zna se ko je gori. Ja cekam nekoga boljeg pa cu glasati za njega nije problemPosle Vucica? Zavisi ko ga smeni. Nije isto ako ga smene zuti, ili Bosko fasista, ili recimo DJB. Sve su to razliciti krugovi pakla od ovog u kojem se nalazimo.
Mislis da je potreban bolji?Ne zna se ko je gori. Ja cekam nekoga boljeg pa cu glasati za njega nije problem
Za sada ne ali za par godina da. Uvek moze boljeMislis da je potreban bolji?
Od toga nema nista. Svet ce da postoji jos nekih 10 do 20 godina i posle toga zavrsavamo karijeruPreformulisati pitanje.
Šta posle Soroša i pada dip stejt bankster sotonizma?
Šta posle ukidanja energetskih ograničenja fosilnih i nuklearrnih goriva ?
Šta posle dolaska u opštu upotrebu Teslinog automobila bez baterija to jest generatora energije za pokretanje motora ?
Ja sam samo sumnjao, ali sada sam siguran da si lud.Za sada ne ali za par godina da. Uvek moze bolje
Lud? Pa svako ko je normalan u ovom svetu mora biti lud, jer nakaradni danasnji sistem cim izadjes iz njega tera te na osuduJa sam samo sumnjao, ali sada sam siguran da si lud.
Dobro je to je tvoj prvi korak ka ozdravljenju. Nebitno samo da znam s kim imam posla.Lud? Pa svako ko je normalan u ovom svetu mora biti lud, jer nakaradni danasnji sistem cim izadjes iz njega tera te na osudu
A sta ce ti taj covek koji misli na avataru?Pa samo se vi sprdajte, zivi bili pa videli
Pa ja hocu da budem lud, jer ako je danasnji sistem vrednosti normalan, onda cu rado biti lud.Dobro je to je tvoj prvi korak ka ozdravljenju. Nebitno samo da znam s kim imam posla.
Pokusaj da zapocnes recenicu bez Pa i videces da je lepsa.Pa ja hocu da budem lud, jer ako je danasnji sistem vrednosti normalan, onda cu rado biti lud.
Mislio sam na celokupan sistem vrednosti danasnji. Ne na nase drustvo samo.Pokusaj da zapocnes recenicu bez Pa i videces da je lepsa.
Sto se tice sistema, zelis da kazes da nije normalan. Ako nije normalan zasto si botina?
Mislio sam na celokupan sistem vrednosti danasnji. Ne na nase drustvo samo.
OK tu si u pravu ali to je sto je.Mislio sam na celokupan sistem vrednosti danasnji. Ne na nase drustvo samo.
Kod nas je jos dobro kako je na zapadu. Njima tamo nema pomociDosta se prelilva iz Sveta Globalizacije.
Kako sprečiti malignu uticaj i ostaviti samo dobro... jako teško.
Kod nas je jos dobro kako je na zapadu. Njima tamo nema pomoci