Шта после Вучића?

Шта ће се десити са Србијом после Вучића?

• Ukupno glasova
    38
У вишеструко подељеној личности, бољег нема!
Али нама је тренутно најпотребнија стабилност и
доследност. Мислим да је народу доста стрепње
у којој ће се личности дотични пробудити следећег
дана.

nije problem sta posle

jednom sam dosao na radno mesto gde je pre toga bila (ds) korupcija. kolega i ja smo momentalno presekli, a onda u roku dve godine sistematski istrazili i sprecili kradju

posle nas tamo je ostao mladi strucnjak, koji je uz nas naucio kako treba, i danas je uspesan, lepo radi, posao ide

tako ce i sa AV. ako je razradio ekipu, mogu i sami kada bude trebalo

Ovi donose stoprocentno pogresne odluke za svoj narod. Nesto postane naucno dokazano po sistemu kovanice koja 23 puta padne na istu stranu. Ako dovedes magarca na celo drzave i da odlucuje po kovanici, pismo glava, magarac ce donositi 50procentno lose odluke za nasu drzavu. Dakle, magarac bi vodio drzavu duplo bolje.
Koji politicae je bolji? Ime i prezime i realna mogucnost da pobedi Vucica.

2014-07-25_131148.jpg

Koji politicae je bolji? Ime i prezime i realna mogucnost da pobedi Vucica.
Klinika za psihijatrijske bolesti
Dr. Laza Lazarevic
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400
Javice ti se ljubazna operaterka, ispricaj joj sve simptome, navedi sve narkotike koje si pomesao, spremi dve pidzame, papuce, cetkicu za zube, pastu za zube, sampon, grickalicu za nokte, 5x donji ves, 5x carape, 5x majice, iznesi stolicu ispred vrata i sedi. Doci ce kombi sa cudnim light show efektima na krovu i sirenom iz dj kabine. Lagni na nosila, konobari maskirani u zdravstvene radnike ce te najpre odneti na nosilima u dj kabinu unutar kombija a zatim stizes na pidzama after parti gde su svi na nekim jakim drogama vezani za krevete.

Klinika za psihijatrijske bolesti
Dr. Laza Lazarevic
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400
Javice ti se ljubazna operaterka, ispricaj joj sve simptome, navedi sve narkotike koje si pomesao, spremi dve pidzame, papuce, cetkicu za zube, pastu za zube, sampon, grickalicu za nokte, 5x donji ves, 5x carape, 5x majice, iznesi stolicu ispred vrata i sedi. Doci ce kombi sa cudnim light show efektima na krovu i sirenom iz dj kabine. Lagni na nosila, konobari maskirani u zdravstvene radnike ce te najpre odneti na nosilima u dj kabinu unutar kombija a zatim stizes na pidzama after parti gde su svi na nekim jakim drogama vezani za krevete.
To je tvoj nivo inteligencije..

nije problem sta posle

jednom sam dosao na radno mesto gde je pre toga bila (ds) korupcija. kolega i ja smo momentalno presekli, a onda u roku dve godine sistematski istrazili i sprecili kradju

posle nas tamo je ostao mladi strucnjak, koji je uz nas naucio kako treba, i danas je uspesan, lepo radi, posao ide

tako ce i sa AV. ako je razradio ekipu, mogu i sami kada bude trebalo
Gde to budi precizniji ,dok si bio marinac na USS Harry S. Truman ili kondukter na liniji 27. ?

Back