Šta je "slobodarsko" u politici Aleksandra Vučića?

Politika DOS-a je bila ulaganje u svoju privredu i obrazovanje (stimulativne mere za razne delatnosti i preduzetnike i u obrazovanje najboljih i u inostranstvu).

Sećate se Tominog "proročanstva" da će ŽUTI LJUDI PITI VODU IZ MORAVE .
Dok je ne zagadimo.​
Meni je samo stalo da ova Srbija najzad stane na svoje noge.Čim se to dogodi odoh ja u manastir u monahe.
A da nemaš neku zgodnu drugaricu ?

jel ti poznat nastavak ? (Nije to cela rečenica)
Nemoj ovo da shvatiš kao uvredu.Meni je žao.Nije mi žao tebe kao pojedinca.Žao mi je što su Srbi tako glupi.Voleo bih da su Srbi pametniji ljudi.
U Hrvata na primer na forume se registriju uglavnom oni koji imaju šta da kažu.Uglavnom.Ima izuzetaka ali na srpskim forumima izuzetak su oni koji imaju šta da kažu.
Čak su možda i Muslimani ili po novom Bošnjaci 1995 na višem intelektulnom nivou od Srba.Crnogorci nesumnjivo jesu.

Nemoj ovo da shvatiš kao uvredu.Meni je žao.Nije mi žao tebe kao pojedinca.Žao mi je što su Srbi tako glupi.Voleo bih da su Srbi pametniji ljudi.
U Hrvata na primer na forume se registriju uglavnom oni koji imaju šta da kažu.Uglavnom.Ima izuzetaka ali na srpskim forumima izuzetak su oni koji imaju šta da kažu.
Čak su možda i Muslimani ili po novom Bošnjaci 1995 na višem intelektulnom nivou od Srba.Crnogorci nesumnjivo jesu.
Ne mora da znači da si ispravno zaključio.
Hrvati se sad ipak imaju više čime ponositi. (Kod nas je ono, Čega se pametan stidi... )
I glupo mi je da ti i ja o tome pričamo i upoređujemo. Nije to tema za nas.

A kako vi mislite sprečiti odlazak mladih iz Hrvatske ?

(Ako ikad uđemo u EU, ne smem da pomislim šta nas čeka)

Ne mora da znači da si ispravno zaključio.
Hrvati se sad ipak imaju više čime ponositi. (Kod nas je ono, Čega se pametan stidi... )
I glupo mi je da ti i ja o tome pričamo i upoređujemo. Nije to tema za nas.

A kako vi mislite sprečiti odlazak mladih iz Hrvatske ?

(Ako ikad uđemo u EU, ne smem da pomislim šta nas čeka)
Ko mi ? Ja sam Srbin.

Запосленост у Србији је на нивоу региона.

Црна Гора незапоелност 9,13 %
Бугарска 3,3
Хрватска 4,0
Србија 8,5
Босна и Херцеговина 12,2
Македонија 12,5
Албанија 10,6
Румунија 5,4

Инфлација је огромна. Делом је и увезена, јер је Србија део светске економије.

Мирољубиви међународни односи? То је стандард за сваку норману земљу, осим за источне деспотије.
dobar deo nase inflacije je stvoren zbog velikih infrastrukturnih radova pa se to mora stavljat na naplatu...

Слободарска је могућност да будеш свој човек.

- Рекордна запосленост,
- Одсуство инфлације, осећаш сигурност пара које си зарадио
- Мирољубиви међународни односи, нико те не зове у рат, војска се не служи ...
mogao bi biti svoj covek ma ko god da vlada, kakva ti je to logika? Sposoban se snadje u svakom sistemu a nesposoban ni u jednom.

Šta je "slobodarsko" u politici Aleksandra Vučića? To nekakvo "slobodarstvo" postala je glavna ideologija i mantra Vučićeve politike koju neprestano ponavljaju Vučićevi mediji. Da li je "slobodarska" Srbija ona gde su građani ucenjeni poslom ako ne odu na neki Vučićev miting? Svaka mu čast što nije uveo sankcije Rusiji i pored velikog pritiska sa Zapada ali osim toga u politici Aleksandra Vučića nema ničeg "slobodarskog" već samo postoje ucene i pritisci prema građanima Srbije.
ma nista nije, on sam ne zna sta to znaci

on JESTE uveo sankcije rusiji precutno zato sto se promet izrazito smanjio a ko god trguje sa rusima ovde dobija sankcije

Ko mi ? Ja sam Srbin.
Уђе дечак у аутобус и крене да седне.

Шофер га зауставља, и каже:"Мали, имаш карту".

Он му одговара:"Србин сам!"

"Ма, добро то, него, је л имаш карту?"

"Ја сам Србин!"

"Ама, баш ме брига што си Србин, имаш ли ти карту?"

"Твој колега шофер Срба из ГСП ми је татко, пусти ме да седнем!!!"

Svaka mu čast što nije uveo sankcije Rusiji i pored velikog pritiska sa Zapada
to je ucinjeno samo zbog toga sto vlast ili ti rezim to ne sme ni dap omisli da ucini ZBOG SRPSKOG NARODA

to je cinjenica. da su to ucinili, nista ih ne bi odrzalo na vlasti ni sekunde vise.

znamo da su rezim i opozicija ceda iste kuhinje, istog sistema.
pa kako marinika zeli te sankcije rusiji sto je vise puta izjavila, jasno je da taj jedan te isti sistem to zeli da uradi ali ne sme od naroda
njihovi ktitori sa zapada takodje znaju da bi takav potez oduvao trenutnu vlast u srbiji i onda to i ne traze od rezima u srbiji.

svi dobro znaju da uvodjenej sankcija rusiji NE DOPUSTA SRPSKI NAROD u ogromnoj vecini.
tipusi poput altera, mstislava, paule koji to zele i koji su dokazani rusofobi i slicnih njima su nebitna manjina na nivou statisticke greske...

Prethodna vlast dovela je Srbiju na ivicu propasti.Vučić je zatekao praznu kasu i dugove.
https://www.slobodnaevropa.org/a/srbija-javni-dug-rast-bdp-ucesce-zaduzivanje/33381290.html

1756890172401.png

Sto li je onda javni dug skocio za vreme SNS kad je za vreme "bankrota" bio 40/50%, a za vreme SNS 60 pa sad opet 50% ?

dug je mozda jos veci sad jer je srbija u debelom minusu u trgovini...

Back