Шта после Вучића?

Шта ће се десити са Србијом после Вучића?

• Ukupno glasova
    38
Posle vučića bi trebali da izgubite državnost pošto ste se pokazali kao nedostojni države.
Od raspada SFRJ do danas niste napravili apsolutno nikakav napredak.
Izmenjale su se sve političke opcije na vlasti.
Vi ste jednostavno nesposobni.Trebali bi da se pripojite Republici Srpskoj jer sami takvi kakvi ste niste sposobni da opstanete a kamo li da povratite KiM.Zaboravili ste na KiM?Znam da jeste.I na CG takođe.Vi nemate pravo da se nazivate maticom srpskog naroda.Ni po čemu.I da,naravno,treba vam ukinuti pravo glasa pokazali ste da glasate debelim crevom a ne glavom.
ne serri

Правиш основну грешку Срба преко Дрине. Доживљаваш Србију и народ у њој као нешто "Српско" ! То нема везе са истином. Ти којима се тако обраћаш су "Грађани-југоносталгичари-маса без националне свести" а не Срби.
i ti ne serri

Правиш основну грешку Срба преко Дрине. Доживљаваш Србију и народ у њој као нешто "Српско" ! То нема везе са истином. Ти којима се тако обраћаш су "Грађани-југоносталгичари-маса без националне свести" а не Срби.
Ne znam nijednog jugonostalgicara mladjeg od 70 godina. :confused :

Ne znam sta znaci "isto se ponasaju". Jedina jugonostalgija nekih mladih je zelja da okupe sve Srbe u jednu drzavu i sto neki prikljucenje EU izjednacavaju sa jugonostalgijom, sto nije tacno.
Evo Deki je rođen tek 1987 a svestan je da je Tito mnogo pametnji od Begelsa.

To je na neki način magično, jer je on imao Minus Sedam godina kada je Tito otišao u raj

Ne znam sta znaci "isto se ponasaju". Jedina jugonostalgija nekih mladih je zelja da okupe sve Srbe u jednu drzavu i sto neki prikljucenje EU izjednacavaju sa jugonostalgijom, sto nije tacno.
Мислим да се више циља на државно уређење код ''југоносталгије'', где партијске погузије уживају луксуз, него о неком уједињењу свих Јужних Словена.

Мислим да се више циља на државно уређење код ''југоносталгије'', где партијске погузије уживају луксуз, него о неком уједињењу свих Јужних Словена.
Ne znam, meni se to ne uklapa u "jugonostalgiju".
Ljudi po svojoj prirodi zele da zive dobro i mogu da zamislim da mnogi kazu:"Zeleo bih da zivim dobro, kao sto se dobro zivelo 70-tih.", ali ne vidim da ljudi zele povratak tog sistema, vise su za povecanje dobrobiti u ovom sistemu.

Nasa partokratija vise naginje profasistickim nego socijalistickim oblicima.
Ksenofobna, nacionalno obojena teznja ka jedinstvu izrazena kroz dominaciju jedne partije, koja trenutno nije otvoreno agrasivna, ali bi mogla da postane.

Ne znam, ljudi za sve krive komunizam, ali sto se mene tice, mi nikad nismo izasli iz turske okupacije. Nije doslo do prosvecenja nacije, promene kulture i mentaliteta i sada ubiramo plodove dopola skuvane nacionalne politike.

Itekako moze... Samo se nadam da ce ovi Zapadnjaci uspostaviti sistemske linije pod pretnjom i ucenom ovih koje dovedu na vlast, pa ce se situacija napraviti odrzivom, i podnosljivom, bitno je da sve linije businessa nastave da rade.

Vecinu dobrostojecih zabole ko je na vlasti. Moze da bude Satan glavom i bradom, samo da funkcionise platni sistem. Sve ostalo ce da se uspostavi, pomocu stapa i kanapa... Cabar bio, cabar ostaje. Promenice se lutke, pozorisna scena sa Kosovom u centru igracke placke ostaje kao aktivno zariste, dok ga (KosMet) neko od novih pajaca ne prizna, i stavi paraf... Tada ce poceti neko odmotavanje u nekom pravcu srpskog cemera i jada.

Nada umire poslednja.
Ne budi naivan.Kako bi nas okupirali ako bi smo bili razvijeni kao oni?Odakle bi izvlacili sirovine?

Back