Šta posle Vučića i SNS-a?

"смак света", шта кривична одговорно, па успостава независног правосудног система! популатно речено правне државе,
I ovoga.
C9387280-1159-4528-A6AC-2DB31F370FB4.jpeg

Evo recimo sede naši direktni kolonijalni upravnici šefovi CIA za Balkan i njegove kolege MI6 i BND i razmatraju koga posle Vučića. Vide da je dogorelo.
Prođe ekspertska vlada , oslobode se mediji i desi se da pobedi neko iz opozicije na fer i poštenim izborima. :ok:

Da li će nam dozvoliti nekog da sredi institucije iskoreni korupciju i uvede EU ekološke standarde?
Uhapsiti lopove i kriminalce i krenuti u novu europsku budućnost skraćene Srbije.

Ili će možda ići na nekog da nastavi SNS politiku prodaje Kosova i Metohije i Rio Tinto iskopavanje litijuma a i šire?

Ili blokada izbornih rezultata kao u Rumuniji ako slučajno pobedi neko treći:whistling:
E, pa zato ja i ne izlazim sa studentima, dok se ne odgrade od takvih studenata koji zele autonomiju ili su pod uticajem stranog faktora. I koje je bas briga za Kosovo.
Koleginica je rekla otprilike sve. Studentima je iz nedokučivih razloga dovoljna podrška Nataše Kandić uz asistenciju Gorana Ješića i ostalih.

51EA4183-F52A-446D-94D8-A2B54B978B2C.jpeg

Cini mi se, i to da isti taj faktor sada hoce da smeni Vucica preko ovih (dela njih, ne svih, neki su tu iz stvarnih pobuda i verovanja u bolje sutra).

Kad je tako, ne treba da se muce.
Da ostavimo onda Vucica?...

Sa sve Vesicem, Monom, Malim, Vulinom...?

ZA pocetak.. niko ovde i ne pominje opozicione nesposobne trutove.
Cenim da nemaju ni trunku sanse osim, eventualno, Save Manojlovica.
Ovde se misli na neke ljude dokazane svojim znanjem, moralom... a ima ih. Npr. Ivanka Popovic.
Svaka promena je dobra.
Da li mozes makar i u najludjim snovima, da pomiskis da bi se Ivanka Popvuc ponasala i givorila jao Brnaba na primer?

Не петљај се у оно о чему немаш појма ... Сваки власт је дана од Бога, али онаква какву је народ заслужује .... Знаш ли ону пасторалку о Фоки тиранину и Измећару са Хиподрома ...Таква, баш таква власт би за време досманлија, али никада више бити неће, јер Срби смо такве бацили у смеће ...

Па, и та је власт била од Бога дата, јел тако, о Крстане, радикалски филозофе... :per:

Па је завршила у смећу, баш као што ће и ова твоја мафијашка багра да заврши.

Evo recimo sede naši direktni kolonijalni upravnici šefovi CIA za Balkan i njegove kolege MI6 i BND i razmatraju koga posle Vučića. Vide da je dogorelo.
Prođe ekspertska vlada , oslobode se mediji i desi se da pobedi neko iz opozicije na fer i poštenim izborima. :ok:

Da li će nam dozvoliti nekog da sredi institucije iskoreni korupciju i uvede EU ekološke standarde?
Uhapsiti lopove i kriminalce i krenuti u novu europsku budućnost skraćene Srbije.

Ili će možda ići na nekog da nastavi SNS politiku prodaje Kosova i Metohije i Rio Tinto iskopavanje litijuma a i šire?

Ili blokada izbornih rezultata kao u Rumuniji ako slučajno pobedi neko treći:whistling:
Ovo Sledi kad oteramo izdajnika Vučića

mid-yuar-immunitet-dlya-uchastnikov-sammita-briks-ne-otmenyaet-order-mezhdunarodnogo-suda-1-1.jpg61KcBVl3gVL.jpg375650557_7369691726391292_5748167516221872256_n.jpgujedinjena-patriotska-opozicija-2.jpg906z513_nada-logo-nnna.jpg434146901_122132425574169474_175385807497789667_n.jpg20230317220320_460917.jpgMiting_Slavija_39.jpg

Ima boljih naravno.

Zašto misliš da je trenutna vlast jedina koja može da vlada i da svako ko je zameni, biće gora?

Politika SNS-a je daleko gora od politike kada je Srbijom vodila demokratska stranka sa Tadićem.

Ono što je uspeo sns, to je za udžbenike.

Od izvoznika mleka, postali smo uvoznici.
Od izvoznika struje, postali smo uvoznici.
Od izvoznika mesa, postali smo uvoznici.

GMO proizvodi na tržištu Srbije.

Arapima poklonio najplodniju zemlju, Kinezi uništavaju istok Srbije,truju reke i prirodne izvode pijače vode. Vučić ponosno kaže kupujemo naše zlato od Kineza.

Hoće da ugrozi još jedan basen pitke vode kopajući litijum gde bi opet bila rudna renta 1-3 odsto.

Povukao Srbe iz policije i sudstva na Kosovu, od tog trenutka sve je gore po Srbe dole.

Busao se u grudi da ne daje gazivode kada ono otide i ono.

Dozvolio da se u Jagodini dešavaju stvari iz sodome i gomore.

Obismislio rad tužilaštva i policije.

Mogu do sutra da ti nabrajam sve negativne i loše stvari za 13 godine vladavine i mogu slobodno reći da su demokrate mala deca u odnosu na sns.

Ne možeš da braniš ovaj režim koliko mogu ja da te ubijem činjenicama, ne samo tebe nego i svakog drugog.

Nisam za dolazak Djilasa ili Marinke niti bilo koga sa trenutne političke scene. Sve su to poltroni.

Spreman sam sutra da glasam koga studenti predlože ako do toga dodje da oni oforme stranku.

Još da dodam da ovaj režim brani samo onaj ko ima korist od toga.
Dovlacenje stranih firmi, otvaranje fabrika je krenulo sa sa Dinkicem , koja to bese ono vlast ? Ostali su samo nastavili istu strategiju. Da nisu dovucene strane fabrike, ljudi su do tada ziveli od nadnice. Gde su i ko je razjebao drzavne nekadasnje firme? Kada su Kinezi dosli, pa poceli po pijacama da se nastanjuju, pa otvaraju radnje, ima20 god. Sa dolaskom. NCR a zaposleno je preko 5000 mladih. Nista bolje nije bilo pre ove vlasti. Da li je ove vlast pravedna? Nije. Niti ce bilo koja, jer svi imaju interes. Demokrate su svrgnule Milosevica radi svog interesa i interesa stranaca koji su koristili njega kao zlocinca da bi opravdali bombardovanje i capili Kosovo, a narod isao u revoluciju, zabole njih za narod. Kosovo je otislo 80-ih , tacnije jos za vrème Tita kad ih je nastanjivao tu. Ja bih volela da se pojavi jedan svetac koji ce da nas spasi zaista i bude bolje i da li taj uopste postoji.

Samo da dođe neko delimično pošten sa verom u institucije!

Ima nekoliko mladih nada, plašim se da im ne isfabrikuju neke afere ala Đorđe Miketić koji se samo malo provodio u slobodno vreme,
nije mazno 64 miliona na rekonstukciji ŽS što je dovelo do tragične nesereće i smrti petnaestoro ljudi ali on je sada kao negativac.

Poslednja izmena:
Da ostavimo onda Vucica?...

Sa sve Vesicem, Monom, Malim, Vulinom...?

ZA pocetak.. niko ovde i ne pominje opozicione nesposobne trutove.
Cenim da nemaju ni trunku sanse osim, eventualno, Save Manojlovica.
Ovde se misli na neke ljude dokazane svojim znanjem, moralom... a ima ih. Npr. Ivanka Popovic.
Svaka promena je dobra.
Da li mozes makar i u najludjim snovima, da pomiskis da bi se Ivanka Popvuc ponasala i givorila jao Brnaba na primer?
Bojim se da su zavedeni.

Dok se SPC i Rusija jasno ne izraze o ovome, a Rusija delimicno vec jeste, zadrzavam rezervu.

Bojim se da su zavedeni.

Dok se SPC i Rusija jasno ne izraze o ovome, a Rusija delimicno vec jeste, zadrzavam rezervu.

Mila, tacno me boli levo stopalo kada ce i da li ce Putin da se izjasni povodom mog zivota.

Niti se ja izjasnjavam povodom njegovog, niti mu ulazim u dvoriste da mu zavodim red pa nece vala ni on meni da otvara kapiju.

Sto vazi za njega, vazi i za druge koji otvaraju tudje kapije.

Back