Šta posle Vučića i SNS-a?

Да крив је што је урадио више од свих својих предходника заједно ... То смета усташама, другосрбијанцима и осталој гамади који су против Срба и Србије ...
Prijtelju. Cenim te kao kolegu forumaša. Čak sam jednom pročitao nešto o tvojoj tragičnoj priči ovde. Tužno mi je da podržavaš nekoga ko se useljavao u fensi državni stan, dok ti je dete ginulo.Da podržavaš nekga ko je spasio svoju majku, i žrtvovao njene kolege pod bombama, zarad medijske manipulacije. Tužno mi je što danas podržavaš nekoga ko traži da nečija druga deca budu ubijena i prebijena , jer su protiv njega. Spinovao te je. Zeznuo. Promenio sistem vednosti. Zbog ovakvih stvari smo nahebali kao narod

Prijtelju. Cenim te kao kolegu forumaša. Čak sam jednom pročitao nešto o tvojoj tragičnoj priči ovde. Tužno mi je da podržavaš nekoga ko se useljavao u fensi državni stan, dok ti je dete ginulo.Da podržavaš nekga ko je spasio svoju majku, i žrtvovao njene kolege pod bombama, zarad medijske manipulacije. Tužno mi je što danas podržavaš nekoga ko traži da nečija druga deca budu ubijena i prebijena , jer su protiv njega. Spinovao te je. Zeznuo. Promenio sistem vednosti. Zbog ovakvih stvari smo nahebali kao narod
Има ли бољих, пријатељу? Зар стварно очекујеш од бивших досманлија, усташа, другосрбијанаца, сецесиониста, окорелих комуниста и антихриста више? Зар та од те руље која руши и унеређује институције и образовне установе, та гамад која би да Србија стане и нестане, ти којима је св.писмо усташка блокадна кухарица очекујеш бољитак за Србе и Србију?

Има ли бољих, пријатељу? Зар стварно очекујеш од бивших досманлија, усташа, другосрбијанаца, сецесиониста, окорелих комуниста и антихриста више? Зар та од те руље која руши и унеређује институције и образовне установе, та гамад која би да Србија стане и нестане, ти којима је св.писмо усташка блокадна кухарица очекујеш бољитак за Србе и Србију?
Ne očekujem ja od takvih ama baš ništa. Ali želim da otvorite oči i skapirate šta su nam trenutni vlastodršci uradili i koliko su nam ebali mater, po ko zna čijem nalogu. Neki od vas to ne vidite. I ne verujete, iako su nam isti to već uradili pre. Moraju da odu. Vlast mora da postane smenjiva. Moraju ljudi koji ih glasaju i hrane da budu nad njima, a ne obrnuto. Ne da ti sudi onaj koga hraniš

Evo recimo sede naši direktni kolonijalni upravnici šefovi CIA za Balkan i njegove kolege MI6 i BND i razmatraju koga posle Vučića. Vide da je dogorelo.
Prođe ekspertska vlada , oslobode se mediji i desi se da pobedi neko iz opozicije na fer i poštenim izborima. :ok:

Da li će nam dozvoliti nekog da sredi institucije iskoreni korupciju i uvede EU ekološke standarde?
Uhapsiti lopove i kriminalce i krenuti u novu europsku budućnost skraćene Srbije.

Ili će možda ići na nekog da nastavi SNS politiku prodaje Kosova i Metohije i Rio Tinto iskopavanje litijuma a i šire?

Ili blokada izbornih rezultata kao u Rumuniji ako slučajno pobedi neko treći:whistling:
Posle SNS može sve, al’ srpski antinacionalisti zaljubljeni u antisrpske nacionalizme NE.

Не пада снег да покрије брег, већ да звери своје трагове покажу, а ти трагови се у Србији виде, онај кога подржавају усташе је нерпијатељ Срба и Србије ...
Na žalost, mnogi koji yo nisu su se tu svrstali iz najkratkovidijih mogućih uskostranačkih pobuda.

Gde god je tema Srbija I Srbi ovo bi bio jedini pravi komentar. Dobro ga zapamtite

Kada je to Srbija bila pravna država u istoriji?
Uvek je manje-više bila despotija, prćija i domazluk jednog čoveka i njegove klike, bilo u doba Nemanjića, Karađorđevića, Obrenovića, Tita, Miloševića, Đinđića, Tadića, Vučića, bilo ubuduće. To je datost, kao što je datost da će predveče da zađe Sunce.
U vreme vladavine Kralja Petra I, inače prevodioca Deklaracije o pravima Čoveka i Građanina na srpski jezik, Srbija je bila pravna država koja je i nemačke i mađarske zarobljenike vodila i preko Albanije, išli su kao bele lale, sa rukama uvis.

Ko Pašića i Kralja Peru stavlja u istu rečenicu sa Titom Broznim i režimima à la mudra vladavina Milošević-Marković nek razumevanje potraži od Kurtija ili u Sarejevu.

Ima boljih naravno.

Zašto misliš da je trenutna vlast jedina koja može da vlada i da svako ko je zameni, biće gora?

Politika SNS-a je daleko gora od politike kada je Srbijom vodila demokratska stranka sa Tadićem.

Ono što je uspeo sns, to je za udžbenike.

Od izvoznika mleka, postali smo uvoznici.
Od izvoznika struje, postali smo uvoznici.
Od izvoznika mesa, postali smo uvoznici.

GMO proizvodi na tržištu Srbije.

Arapima poklonio najplodniju zemlju, Kinezi uništavaju istok Srbije,truju reke i prirodne izvode pijače vode. Vučić ponosno kaže kupujemo naše zlato od Kineza.

Hoće da ugrozi još jedan basen pitke vode kopajući litijum gde bi opet bila rudna renta 1-3 odsto.

Povukao Srbe iz policije i sudstva na Kosovu, od tog trenutka sve je gore po Srbe dole.

Busao se u grudi da ne daje gazivode kada ono otide i ono.

Dozvolio da se u Jagodini dešavaju stvari iz sodome i gomore.

Obismislio rad tužilaštva i policije.

Mogu do sutra da ti nabrajam sve negativne i loše stvari za 13 godine vladavine i mogu slobodno reći da su demokrate mala deca u odnosu na sns.

Ne možeš da braniš ovaj režim koliko mogu ja da te ubijem činjenicama, ne samo tebe nego i svakog drugog.

Nisam za dolazak Djilasa ili Marinke niti bilo koga sa trenutne političke scene. Sve su to poltroni.

Spreman sam sutra da glasam koga studenti predlože ako do toga dodje da oni oforme stranku.

Još da dodam da ovaj režim brani samo onaj ko ima korist od toga.

Ima boljih naravno.

Zašto misliš da je trenutna vlast jedina koja može da vlada i da svako ko je zameni, biće gora?

Politika SNS-a je daleko gora od politike kada je Srbijom vodila demokratska stranka sa Tadićem.

Ono što je uspeo sns, to je za udžbenike.

Od izvoznika mleka, postali smo uvoznici.
Od izvoznika struje, postali smo uvoznici.
Od izvoznika mesa, postali smo uvoznici.

GMO proizvodi na tržištu Srbije.

Arapima poklonio najplodniju zemlju, Kinezi uništavaju istok Srbije,truju reke i prirodne izvode pijače vode. Vučić ponosno kaže kupujemo naše zlato od Kineza.

Hoće da ugrozi još jedan basen pitke vode kopajući litijum gde bi opet bila rudna renta 1-3 odsto.

Povukao Srbe iz policije i sudstva na Kosovu, od tog trenutka sve je gore po Srbe dole.

Busao se u grudi da ne daje gazivode kada ono otide i ono.

Dozvolio da se u Jagodini dešavaju stvari iz sodome i gomore.

Obismislio rad tužilaštva i policije.

Mogu do sutra da ti nabrajam sve negativne i loše stvari za 13 godine vladavine i mogu slobodno reći da su demokrate mala deca u odnosu na sns.

Ne možeš da braniš ovaj režim koliko mogu ja da te ubijem činjenicama, ne samo tebe nego i svakog drugog.

Nisam za dolazak Djilasa ili Marinke niti bilo koga sa trenutne političke scene. Sve su to poltroni.

Spreman sam sutra da glasam koga studenti predlože ako do toga dodje da oni oforme stranku.

Još da dodam da ovaj režim brani samo onaj ko ima korist od toga.
Još da ne pišeš o tome kao Srbija “gura prst u oko komšijama” pa da ti poverujem.

A sve iznad gore napisano je isto laž?
Не баш све, али није право време да се о томе сада расправља јавно... Нагласио сам да ми се не свиђа АВ политика у вези са КиМ, али не бих о томе када сада Србијом врђљају усташки агенти и разуларена руља испуњава стратешки циљ Хрватске - да Србија стане и нестане ... Ослободимо се тих усташких и другосрбијанских сатрапа и сам ћу вам се онда придружити око замене власти у србији, али на мирољубив начин и демократским средствима, јер свака револуција је појела најплеменитију децу ... Желите ли да нам се опет то понови?

"Jbt" jel' citas ti uopste napisano ili se samo onako nadovezujes na post?

Lepo sam napisala, da im je onda mesto ispred suda i tuzilastva, a ne na koridorima i raskrsnicama.
Ni tamo: politički motivisano vršenje pritiska na sud i tužioca ≠ borba za pravnu državu.

Zašto studenti nisu reagovali kad je DOS-ov sudijski kadar (Majić & Co) iz podaništva prema EU oslobodio ubice i silovatelje iz Gnjilanske grupe?

Ni tamo: politički motivisano vršenje pritiska na sud i tužioca ≠ borba za pravnu državu.

Zašto studenti nisu reagovali kad je DOS-ov sudijski kadar (Majić & Co) iz podaništva prema EU oslobodio ubice i silovatelje iz Gnjilanske grupe?
Ne mislim da treba da vrse pritisak na sudstvo u smislu presuda, ali na bolji rad, pa ako treba i smenu sudija i tuzilaca, to da.

A za ovo drugo, ako bismo sad nabrajali gde su studenti i akademska zajednica prvo trebali da idu, to je svakako Kosovo. Ali nije sada to u fokusu, iako smatram da treba i tamo da se ide, samo, jedno po jedno.

Back