Šta piše u tekstu deklaracije iz Tirane! sa kojim smo se saglasili!

nato alijansi u buducem ratu protiv rusije - to si izostavio, a zapravo si kopirao tudju ocenu
Kada si rekao da sam izostavio pomen NATO alijanse u budućem ratu protiv Rusije, spomenuo si da sam kopirao tuđu ocenu. Možes li mi reći čiju ocenu smatras da sam kopirao ili na šta tačno mislis kada pominjes tuđu ocenu?
Hvala.
 
Kada si rekao da sam izostavio pomen NATO alijanse u budućem ratu protiv Rusije, spomenuo si da sam kopirao tuđu ocenu. Možes li mi reći čiju ocenu smatras da sam kopirao ili na šta tačno mislis kada pominjes tuđu ocenu?
Hvala.
cekaj, ti trazis od mene da pronadjem ciju sud nam prenosis? zar to nije bila tvoja obaveza, da nam dostavis, kada citiras?
na koji nacin se deklaracija iz tirane trebala odnositi prema
Na primer, izostaje precizna strategija za suočavanje s pitanjima kao što su korupcija, vladavina prava i ekonomske reforme.
zar su sve zemlje zapadnog balkana na istom stepenu reformi ili se ovo izostajanje odnosi samo na srbiju? eto, za pocetak.
 
U tekstu se naglašava strateško partnerstvo između EU i regiona Zapadnog Balkana, posebno u kontekstu eskalacije ruskog rata protiv Ukrajine. Međutim, nije jasno kako će ovo partnerstvo konkretno pomoći u rešavanju izazova sa kojima se region suočava.
radi se o nato partnerstvu za mir
obezbedjivanju municije, streljiva za ukrajinu, i kooperaciji, zajednickoj proizvodnji
pa zato i nije bilo govora o evro, vec samo atlantskim - citaj: VOJNIM integracijama

nisi ti glup, samo se pravis glup
 
Što se tiče situacije na Zapadnom Balkanu, nisu sve zemlje na istom nivou kada govorimo o reformama.
stoga i eu strategija nije ista, ali je sustina evro-atlantskih integracija, da evro integracija vise nece biti, vec samo atlantskih, tj, integracija u nato, pa se zato i govorilo samo o naoruzavanju ukrajine i partnerstvu za mir, osudi rusije itd

dakle, ti bi da pricas o necemu sto nije tema, ne pominje se u deklaraciji, i da kao i @dulesrbenda zamaskiras da srbija ide u nato, i dogodine ratuje protiv rusije rame uz rame sa ostalim nato clanicama - BRANI KRIM, IZDAJUCI KIM - to je AV-ova politika za ostajanje na vlasti, to zapad trazi od njega, dok brnabicka sve obecava za ukrajinu, ocrnjujuci rusiju kao krivca ne samo za rat, vec i za energetsku i ekonomsku krizu generalno
11. Rusija ima isključivu odgovornost za tekuću energetsku i ekonomsku krizu
pranje pameti ovim av-ovcima, ispiracina, a tema ti je odlicna, pozdrav tebi
 
dakle, ti bi da pricas o necemu sto nije tema, ne pominje se u deklaraciji, i da kao i @dulesrbenda zamaskiras da srbija ide u nato, i dogodine ratuje protiv rusije rame uz rame sa ostalim nato clanicama -
Нити Србија иде у НАТО, нити ће да ратује против Русије. Нису нацисти у то убедили Србе, а ти мислиш да ће неко други.
Врло ниско мишљење о Србима имаш.
 
Нити Србија иде у НАТО, нити ће да ратује против Русије. Нису нацисти у то убедили Србе, а ти мислиш да ће неко други.
Врло ниско мишљење о Србима имаш.
Prvo bezis sa teme, a sada zamenjujes teze, kao da sam ja potpisao deklaraciju u Tirani, a ne tvoj AV. aka Oskar, veleizdajnik, koji bi sa Brnabom da odbrani Krim dok predaje KiM - posle izvoza streljiva sledi kooperacija sa Zelenskim, obezbedjivanje svega, a potom i clanstvo; ponavljam opet, vrati se uvodni na post postavljaca teme, a nemoj mene da analiziras, jer ja nisam tema.
1. Eskalacija agresorskog rata Rusije protiv Ukrajine ugrožava evropski i globalni mir i bezbednost te ističe značaj strateškog partnerstva između EU i regiona Zapadni Balkan.
sledece je samo da potpise objavu rata rusiji, AV, lopurda i veleizdajnik boss mafije aka OSKAR, da ga zapad prizna sa novim pokradenim izborima u najavi.
zeleni se hvali zajednickom proizvodnjom oruzja, jer aljek kuka da su nam vec ispraznili magacine municije.

u medjuvremenu mi ameri izlazimo iz natoa, tako da ce srpskoj jedinici komandovati neki od eu generala kada se objavi i zvanicno rat rusiji u koji vas aljek i brnaba uvode
agresor se mora poraziti, eu ce da gori, a mozda i srbija da bi se postigao taj cilj na koji se aljek obavezao, stavljajuci svoj paraf u tirani.
 
Poslednja izmena:

Back
Top