Šta očekujete od Vidovdanskog skupa?

, ko zna, za sendvic i dzaba prevoz do BGD-a, ko zna sta je u stanju da uradi.
ne diraj mi besplatni prevoz :rtfm:

sjajna stvar

i sad ce onaj doni darko reci kako sam sendvicar jer mi se svidja ideja da je gsp besplatan ali voleo bih da mi iko iz opozicije kaze da li ce vratiti placenu kartu u gsp ako pobede na izborima..to jos nisam cuo..cujem pljuvanje kako je odluka losa i da prevoz nije besplatan jer se placa iz budzeta ali niko nije rekao da bi ga ukinuo ako dodje na vlast i vratio placanje karata i redovne kontrole u prevozu.

Za Krkobabice ne znam, nisam imao "cast" da ih dozivim.
A za "vuckovu salamu" si u pravu, pored domaceg suhomesnatog ko bi normalan to probao... sem ako ga bas nije finasijski tesko pritislo. YBG, mi se zezamo ali tu dosta ljudi i tu salamu jedva kupuje.
Prvo tu su sami krivci,jer su pritali uclanivsi se u stranku,na najmanje placene poslove,pa jos ucene,ako ne dodju na njihov skup da ce izgubiti i taj posao.Moze da se nadje posla kod privatnika za pristojne plate,ali oni hoce u stranku,pa zato neka ispastaju.Mnogo je naroda u Srbiji koji su bez posla,ili sa niskim primanjima,protiv vucka i njegovih kriminalaca,pa tako i nas penzionera.Ne dam dusu djavolu.

ne diraj mi besplatni prevoz :rtfm:

sjajna stvar

i sad ce onaj doni darko reci kako sam sendvicar jer mi se svidja ideja da je gsp besplatan ali voleo bih da mi iko iz opozicije kaze da li ce vratiti placenu kartu u gsp ako pobede na izborima..to jos nisam cuo..cujem pljuvanje kako je odluka losa i da prevoz nije besplatan jer se placa iz budzeta ali niko nije rekao da bi ga ukinuo ako dodje na vlast i vratio placanje karata i redovne kontrole u prevozu.
Nemam pojma da je prevoz dzaba, to je strogo lokalni komunalni problem... mislim da u ostatku Srbistana nije dzaba, zar ne?
Naravno da niko nece ukidati, bar dok ne dodje na vlast..

Nemam pojma da je prevoz dzaba, to je strogo lokalni komunalni problem... mislim da u sotatku Srbistana nije dzaba, zar ne?
nista nije dzaba..sve ide iz budzeta ali i pre je islo iz budzeta ali si pored toga davao i kes za kartu, sad to ne dajes..sta mislis zasto su to uradili?
ne zato sto su dobri samaricani i jer im je stalo do ljudi vec zato sto nisu mogli ljude da nateraju da kupe kartu.. izuzetno malo se slivalo u budzet od prodaje karata i zato su presekli
istina je da grad sad ne daje nista mnogo vise za prevoz nego kad se karta placala a dobar je marketinski trik.

nista nije dzaba..sve ide iz budzeta ali i pre je islo iz budzeta ali si pored toga davao i kes za kartu, sad to ne dajes..sta mislis zasto su to uradili?
ne zato sto su dobri samaricani i jer im je stalo do ljudi vec zato sto nisu mogli ljude da nateraju da kupe kartu.. izuzetno malo se slivalo u budzet od prodaje karata i zato su presekli
istina je da grad sad ne daje nista mnogo vise za prevoz nego kad se karta placala a dobar je marketinski trik.
Nemam pojma zasto su to uradili, verovatno nije bilo neke zarade na kartama (vise troskova na sluzbama koje su se bavile prodajom karata, kontrolom u vozilima - nego sto su mogli da prikupe od samih karata). No, za gradjane BGD-a jedna briga manje, poreze im ionako uzimaju pa bi otisli na nesto drugo.

a u poruci #13 na ovoj istoj temi si napisao:

Znaci prvi put kazes da znas LJUDE (mnozina) a drugi put znas JEDNU osobu... sta ce biti treci put kada se budes ovde obracao? Verovatno ce biti "cuo sam od prijateljice da zna ljude koji su imali posledice" itd.

Realno, niko nikoga ne zna ko je imao posledice ali svi znaju za pricu, svi znaju za ljude koji su (po partijskom zadatku?) otisli u Urgentni centar da prijave posledice... gomila prica rekla-kazala a svi kao papagaji ponavljaju ono sto mogu na interMetu da nadju o dejstvu zvucnog topa.
Да, не знамо ми овде у Београду шта се десило у центру града пред стотинама хиљада сведока, него ћеш ти из неке Канаде да нам објасниш.
Логично :mrgreen:

Да, не знамо ми овде у Београду шта се десило у центру града пред стотинама хиљада сведока, него ћеш ти из неке Канаде да нам објасниш.
Логично :mrgreen:
Naravno, korišćen je novi model LRAD sa prigušivačem.

Samo da dam zvanicnu obaviJest, odustao sam od salame, uzeo sam calabrese - caprese sendvic.

calabrese-sandwich.jpg

I sta se desava, koliko vas dolazi na miting 28.juna?
Vidim da penzos nece, kao po obicaju rekao bih...

A sta su uradili iz Chacilenda tog 15.marta? Razbijali traktore oko njih?

Da li misliš da su studenti prekinuli protest zbog zvučnog topa?

Ne, protest je prekinut kada su dežurni redari videli da se okuplja ekipa iz Ćacilenda da izađe iz tog parka i da krene na studente.

Tada je veliki broj studenata počeo da se razilazi. I sestrić i sestričina su bili tamo sa svojim društvom sa fakulteta i kada su redari rekli da se protest završava otišli su kući.
I njihove kolege takođe.

Ne, protest je prekinut kada su dežurni redari videli da se okuplja ekipa iz Ćacilenda da izađe iz tog parka i da krene na studente.

Tada je veliki broj studenata počeo da se razilazi. I sestrić i sestričina su bili tamo sa svojim društvom sa fakulteta i kada su redari rekli da se protest završava otišli su kući.
I njihove kolege takođe.
10 cacihevca trebalo da napadne 100000 studenata haha

I njihove kolege takođe.
Samo nek studenti teraju ovako s petokrakama i po kojom šahovnicom i podrška neće izostati…
F6BD837C-B6C6-4C74-A716-E81AFE2DD514.jpeg

33ACE7B1-AEDA-43B6-AE3E-22AE2BBF9D4A.jpeg

Back