- Poruka
- 128.242
ako..neka je ziva i zdrava...Uskoro punoletna
Ima LK već 2 godine
Jer po zakonu moraju sa 16 da imaju već
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako..neka je ziva i zdrava...Uskoro punoletna
Ima LK već 2 godine
Jer po zakonu moraju sa 16 da imaju već
postanes strucnjak i zabole te za politiku..
radis i zivis od svoje strucnosti i ne zavisis od politickih odluka..to je kljuc uspeha u zivotu...
zato nije po nosu.. jer ne zavisim od politike i bas me briga ko je na vlasti.
Sad su mnogi koji su pljuvali cacijevce na strani njih.cim ti podrzavas Cacije i njihovog predsednika, dzaba ti ta skola i obrazovanje
tad sam bio student i kao ovi.. povuce te desavanje..zasto si skidao onda slobu ako te politika odjednom sada ne zanima?
Pogrešio čovek Mladost ludost.zasto si skidao onda slobu ako te politika odjednom sada ne zanima?
Covek se uci na greskama tj na 5 oktobruPogrešio čovek Mladost ludost.
tad sam bio student i kao ovi.. povuce te desavanje..
onda se razocaras i posle sam postao pametniji i iskusniji.
i rekao politici dovidjenja.
Moji prijatelji iz Vrbasa porodicno dosli tog 15-tog marta u BGD na protest, ocekivali da ce toga dana pasti zvalousti pa se razocarani vratili u svoje mesto. Najbolja fora je sto su poveli dvoje dece, jedno od 14, drugo od 10 godina na taj "izlet". Klinci odusevljeni, kuci im pune usi protestima, idu za BGD, plus velika festa na ulici... pitaju roditelje kad ce ponovo za BGD. Dosli bi za Vidovdana ali mislim da pale u Tivat na raspust.koliko ima godina?
ako nije indiskretno pitanje..sorry ako jeste.
nikad nisam komentarisao negativno.A zasto onda komentarises studente i njihova delovanja svakodnevno ako te politika ne zanima?
I sve to naravno u negativnom kontekstu
Ti si skinuo Slobu?!? O jbt, nismo znali sa kakvim revolucionarem imamo cast...ja sam svoje revolucionarne dane davno okacio o klin..od mene dosta, skinuo sam slobu..a vi ne umete ni ovog sto je 10 puta slabiji od slobe![]()
pa sibao sam se sa kordonima..valjda se to racuna kao mali doprinosTi si skinuo Slobu?!? O jbt, nismo znali sa kakvim revolucionarem imamo cast...
Zaebano kad te masa poneseTi si skinuo Slobu?!? O jbt, nismo znali sa kakvim revolucionarem imamo cast...
nikad nisam komentarisao negativno.
to i jete ono sta mi generalno smeta u ponasanju kod blokadera... ostrascenost...
svako misljenje koje ti se ne svidi smatras cacijevskim i negativnim..
a sad molim te da kopiras citat gde sam u negativnom kontekstu pricao o studentima.
Mislis da bi studenti nesto promenili??Vidis, opet pricas o studentima i negativno o njima komentarises
Zar si zaboravio da si napisao pre 5 minuta da te politika ne zanima
Jel?Nije to mesto za njih.
Hvalaako..neka je ziva i zdrava...
ti nisi uradio sta sam te zamolio.. kopiraj citat gde sam pisao negativnoVidis, opet pricas o studentima i negativno o njima komentarises
Zar si zaboravio da si napisao pre 5 minuta da te politika ne zanima
pa sibao sam se sa kordonima..valjda se to racuna kao mali doprinos
to su bile demonstracije.. pre podne fakultet popodne na trg ili terazije i krece zurka sa kordonima
a ne ovo sad.. deca cveca..sede i blokiraj ulicu![]()
sta mi odgovara?Znaci, 2000. godine si smenio Vucica, a sada ti odgovara
Sta se promenilo od tada?
Sloba,Kostunica,Tadic,Nikolic,Vucic sta se promenilo??Znaci, 2000. godine si smenio Vucica, a sada ti odgovara
Sta se promenilo od tada?
ti nisi uradio sta sam te zamolio.. kopiraj citat gde sam pisao negativno
samo imas problem u tome..nema ga..jer ne pisem negativno..
a ako je tebi negativno to sto konstatujem da postji ostrascenost i u tvom pisanju kad procitas nesto sta ti se ne svidi jer nemas nijedan konkretan dokaz za ovo sta si rekao onda ok..pisem negativno..zabole me![]()
sta mi odgovara?
Nemamo pametan odgovor pa sagovornika bombardujemo pitanjimaSta ti je smetalo kod Vucica 2000. godine pa si ga smenjivao i ucestvovao u svrgavanju tog rezima?