Šta očekujete od Vidovdanskog skupa?

koliko ima godina?

ako nije indiskretno pitanje..sorry ako jeste.
Moji prijatelji iz Vrbasa porodicno dosli tog 15-tog marta u BGD na protest, ocekivali da ce toga dana pasti zvalousti pa se razocarani vratili u svoje mesto. Najbolja fora je sto su poveli dvoje dece, jedno od 14, drugo od 10 godina na taj "izlet". Klinci odusevljeni, kuci im pune usi protestima, idu za BGD, plus velika festa na ulici... pitaju roditelje kad ce ponovo za BGD. Dosli bi za Vidovdana ali mislim da pale u Tivat na raspust.

A zasto onda komentarises studente i njihova delovanja svakodnevno ako te politika ne zanima?

I sve to naravno u negativnom kontekstu
nikad nisam komentarisao negativno.

to i jete ono sta mi generalno smeta u ponasanju kod blokadera... ostrascenost...

svako misljenje koje ti se ne svidi smatras cacijevskim i negativnim..

a sad molim te da kopiras citat gde sam u negativnom kontekstu pricao o studentima.

nikad nisam komentarisao negativno.

to i jete ono sta mi generalno smeta u ponasanju kod blokadera... ostrascenost...

svako misljenje koje ti se ne svidi smatras cacijevskim i negativnim..

a sad molim te da kopiras citat gde sam u negativnom kontekstu pricao o studentima.

Vidis, opet pricas o studentima i negativno o njima komentarises

Zar si zaboravio da si napisao pre 5 minuta da te politika ne zanima

Vidis, opet pricas o studentima i negativno o njima komentarises

Zar si zaboravio da si napisao pre 5 minuta da te politika ne zanima
ti nisi uradio sta sam te zamolio.. kopiraj citat gde sam pisao negativno

samo imas problem u tome..nema ga..jer ne pisem negativno..

a ako je tebi negativno to sto konstatujem da postji ostrascenost i u tvom pisanju kad procitas nesto sta ti se ne svidi jer nemas nijedan konkretan dokaz za ovo sta si rekao onda ok..pisem negativno..zabole me :D

ti nisi uradio sta sam te zamolio.. kopiraj citat gde sam pisao negativno

samo imas problem u tome..nema ga..jer ne pisem negativno..

a ako je tebi negativno to sto konstatujem da postji ostrascenost i u tvom pisanju kad procitas nesto sta ti se ne svidi jer nemas nijedan konkretan dokaz za ovo sta si rekao onda ok..pisem negativno..zabole me :D

Bukvalno svaka recenica u kojoj spominjes studente je prikrivena i potmula negativna kritika

Back