Šta očekujete od Vidovdanskog skupa?

Bukvalno svaka recenisa u kojoj spominjes studente je prikrivena i potmula negativna kritika
i time pokazujes da si ostrascen.. citraj konkretan negatvini komenar?

al to ne mozes jer ga nema.. ti samo citas/tumacis onako kako zelis jer ti se ne svidja sta pisem i odmah etiketiras.

ne umes da artikulises drugacije misljenje i zato ga odmah etiketiras.

pa sibao sam se sa kordonima..valjda se to racuna kao mali doprinos :D

to su bile demonstracije.. pre podne fakultet popodne na trg ili terazije i krece zurka sa kordonima :D

a ne ovo sad.. deca cveca..sede i blokiraj ulicu :D
Mene uvek zaobilazile te demostracije/protesti. 9.marta 1991-te sam u isto vreme polagao drzavni ispit u Savezu inzenjera te sam imao preca posla i izasao iz zgrade kad su vec razbili demonstracije. Taman kada su poceli protesti 1996-te ja se po prvi put iselio iz Srbije, mislim da sam zakacio prvih mesec-dva (otisao sam za Dan republike 1996-te iz zemlje) ali sam o glavnim desavanjima citao (jos u to vreme) u e-mailovima koje su mi slali brat i drugari iz BGD-a. Sve ove demonstracije koje su se desavale posle 2007-me takodje nisam bio prisutan u zemlji... ybg, takva mi revolucionarna sudbina, stalno sam na nekoj drugoj duznosti a ne u prvim borbenim redovima :D

i time pokazujes da si ostrascen.. citraj konkretan negatvini komenar?

al to ne mozes jer ga nema.. ti samo citas/tumacis onako kako zelis jer ti se ne svidja sta pisem i odmah etiketiras.

ne umes da artikulises drugacije misljenje i zato ga odmah etiketiras.

Pitam te prosto pitanje
Kazes da si bio revolucionar te 2000. godine

pa te htedoh upitati sta ti je smetalo kod vucica koji je bio u vlasti sa slobom koga si smenjivao

a sta ti odgovara sada kod vucica pa ga tako podrzavas?

Nemamo pametan odgovor pa sagovornika bombardujemo pitanjima
Glupa fora
naravno.,.nema citat ali zato ima gomila pitanja..kad dobije odgovor i shvati da je izgubio odmah smislja novo..klasican manevar u internet prepiskama.. kad nema sta da odgovori otvara novu temu novim pitanjem..ja jos cekam da mi citira gde sam negativno pisao...

ali ja ga razumem..on je zaista ubedjen u to sta pise i veruje da pisem negativno jer mu je mozak tako nastelovan da svako misljenje koje mu se ne svidi odmah markira kao pripadnika druge strane...

Pitam te prosto pitanje
Kazes da si bio revolucionar te 2000. godine

pa te htedoh upitati sta ti je smetalo kod vucica koji je bio u vlasti sa slobom koga si smenjivao

a sta ti odgovara sada kod vucica pa ga tako podrzavas?
vazi..odgovaram kad mi citiras post gde sam pisao negativno.

jel posteno?
prvi sam te pitao, prvi odgovori i ja odmah odgovaram za tobom.

naravno.,.nema citat ali zato ima gomila pitanja..kad dobije odgovor i shvati da je izgubio odmah smislja novo..klasican manevar u internet prepiskama.. kad nema sta da odgovori otvara novu temu novim pitanjem..ja jos cekam da mi citira gde sam negativno pisao...

ali ja ga razumem..on je zaista ubedjen u to sta pise i veruje da pisem negativno jer mu je mozak tako nastelovan da svako misljenje koje mu se ne svifdi odmah markira kao pripadnika druge strane...
Sredina ne postoji,nesme da postoji

Sloba,Kostunica,Tadic,Nikolic,Vucic sta se promenilo??
nije umeo da procita u mom postu recenicu "i onda sam se razocarao i shvatio sam da je politika ***** od koje nema leba i ajde ti tabe idi u nauku, mani se politike"..

on postove cita selektivno., izvaci delove koji mu se ne svidjaju i od njih konstruise pricu zato i ima takvio misljenje....a propusta sustinu koja se vidi tek kad post procitas/razumes u celosti.

ali ja ga razumem..on je zaista ubedjen u to sta pise i veruje da pisem negativno jer mu je mozak tako nastelovan da svako misljenje koje mu se ne svidi odmah markira kao pripadnika druge strane...
Te iskljucivosti za drugu stranu imas i drugde ali nigde nije tako zestoka, ostrascena, cak bih rekao i strastveno-ljubavna kao u Srba. Gledao samn tokom godina kako to postaje sve ludje, 90-tih si mogao po interMetu iscitati raznorazne pljuvacine o Slobi ali ne bas tako bljutave stvari o njegovim glasacima - tada je bilo daleko manje ljudi na interMetu, uglavnom su bili pismeniji i obrazovaniji. Kako je interMet postajao svakodnevno zastupljeniji i sve vise ljudi imalo pristup webu postajalo je sve strastvenije i ogocenije pisati po mestima gde se raspravljalo o politici. Pojavom drustvenih mreza taj kvasac je poceo da se preliva iz cinije a u vreme kovida je eksplodiralo, teorije zavera, lazi, podmetanja, mrznja svih i svakog itd su postale normalne, vise se i ne lozis kada upadnes na takvu "zabavu".

Ovaj penzos ne pada na tako niske grane,a Krkobabice bih sve pozatvarao,sa celom njihovom strankom.I zao mi je ne jedem sendvice sa vuckovom salamom.
Za Krkobabice ne znam, nisam imao "cast" da ih dozivim.
A za "vuckovu salamu" si u pravu, pored domaceg suhomesnatog ko bi normalan to probao... sem ako ga bas nije finasijski tesko pritislo. YBG, mi se zezamo ali tu dosta ljudi i tu salamu jedva kupuje.

Back