Kada padne Vučić, sistem, sta ocekujete?

Mnogo te to svrbi izgleda neda ti mira jelda? Hteo bi nešto ali ne znaš kako šta? Sanjariš da živiš na visokoj nozi od rudne rente dok narod crkava od boleština i gladi?
Od tog posla nema ništa :kafa:

Литијум је лековит, човече бре.
1753016126079.webp
:lol:

jedna crtica posto vecina blokadera izgleda ne kapira sa cim se suocava.

stojim ja tako na stanici i neka baba sa unukom stoji i pocinje neki stariji covek da prica sa njom. pita kako se mali zove, kaze ona aleksandar, a on kaze kao nas predsednik. baba kaze kako joj je unuk kopija aleksandra vucica. pa nesto jos pricaju, a taj posle kaze vidi se da je mali arijevske krvi. dal da se smejem ili sta da radim?

sad ce svi blokaderi da navale sa njihovom cuvenom - ko ih ebe, nek crknu...samo ne znam dal znaju koliko takvih ima.

Ostaćete u istoriji zapamćeni kao lopovi i ubice.

Pogledajte prilog 1758815Pogledajte prilog 1758816
ko to mi....
Hvala Bogu kod samih muslimana, pre svega Srebrenicana poslednjih godina se dokumentuje sta se desavalo u Srebrenici.
Svi Srebrenicani znaju da je Naser Oric sa kompletnim stabom napustio grad mesec i po dana pre pada grada helikopterom ostavljajuci vojsku bez visokih oficira. I nisu se vratili.
Sam hakija kaze da mu je Alija rekao da Nudi Klinton da srbi udju u Srebrenicu a da zauzvrat dobiju bombardovanje.

Back