- Poruka
- 13.394
cu mu uzmem sade oko 300 evricaa za rodjendan
ocekujem da ne primeti!
ocekujem da ne primeti!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
si luda brateSamoljubivom mrNapokonu malo treba da mu preosetljivi ego eksplodira do neba
Imaj to uvek na umu, za slučaj da te vrbujei nisam kompleks,znas vec da smo imale problem sa njegovom plazom![]()

i mrznju prema pecenom piletuImaj to uvek na umu, za slučaj da te vrbuje
Seti se sendviča, mljackanja, poniženih i uvređenih...![]()

Da me izdrzava, kuva, pera, strika, daje dzeparac za kladionicu, i ne smara me dok gledam NFL sezonu koja pocinje sada.sta ocekujete od partnera?u smislu
odbijaju vas pusaci,volite kada je u odelu/haljini,odbijaju vas dugi/kratki nokti,ne tolerisete ako pije,smeta vam visak kg,privlace vas zauzeti..odlepite za lepim osmehom,dugim nogama..
kakvi su vam standardi za vezu a kakvi samo za semu?
jel treba i da te je**?Da me izdrzava, kuva, pera, strika, daje dzeparac za kladionicu, i ne smara me dok gledam NFL sezonu koja pocinje sada.
Ostalo cu sam.
Ma jok, i to mogu sam.jel treba i da te je**?
Nikad nisam imala nikakve "prioritetne" liste.sta ocekujete od partnera?u smislu
odbijaju vas pusaci,volite kada je u odelu/haljini,odbijaju vas dugi/kratki nokti,ne tolerisete ako pije,smeta vam visak kg,privlace vas zauzeti..odlepite za lepim osmehom,dugim nogama..
Ovo je čak preskromno koliko je elementarno za jednog modernog muškarca.Pa nikad ne razmišljam o tome šta očekujem jer ne možeš nikoga naterati na nešto što nije, ali ako pogledam svog partnera, rekla bih da ipak volim da ne bude gojazan, da ne puši/ne pije svaki dan po čašicu i smatra da je to normalno, da ima kosu, da praktikuje neku vrstu treninga, besprekornu higijenu uključujući i nožne prste i anus, i da poseduje parfeme nedrogerijskog ranga
Sve to se podrazumeva i ja da nudim.
Ravnopravnost, a ne povlašćen tretman!
Ovo je čak preskromno koliko je elementarno za jednog modernog muškarca.
![]()
Da me impresionira.sta ocekujete od partnera?u smislu
ali od matore koke dobra juhajel se samo matorke udaju?![]()

Jesi li ti video da pricaju o supi ovde? Toliko...ali od matore koke dobra juha![]()
koliko andja ima godinica zapravo? sve nas oslovljava sa "mali"Jesi li ti video da pricaju o supi ovde? Toliko...

koga briga sto oni sebe ne cene.Bukvalno. Ali uzdržala sam se širenja, da ne skoče odmah sa 'imaš celulit i levi Kupidonov vrh ti je niži od desnog, nemaš pravo glasa'
Ali da, ovo su osnove.
Kod mene je obrnuto, valjda zato oduvek imam to pravoBukvalno. Ali uzdržala sam se širenja, da ne skoče odmah sa 'imaš celulit i levi Kupidonov vrh ti je niži od desnog, nemaš pravo glasa'
Ali da, ovo su osnove.
Desni kupidonov vrh ti je nizi od levog?Kod mene je obrnuto, valjda zato oduvek imam to pravo![]()
![]()
Koje nas ? Ko si ti?koliko andja ima godinica zapravo? sve nas oslovljava sa "mali"![]()