Sta ocekujete od partnera?

sta ocekujete od partnera?u smislu
odbijaju vas pusaci,volite kada je u odelu/haljini,odbijaju vas dugi/kratki nokti,ne tolerisete ako pije,smeta vam visak kg,privlace vas zauzeti..odlepite za lepim osmehom,dugim nogama.. :aha:

kakvi su vam standardi za vezu a kakvi samo za semu?
Da me izdrzava, kuva, pera, strika, daje dzeparac za kladionicu, i ne smara me dok gledam NFL sezonu koja pocinje sada.

Ostalo cu sam.

Pa nikad ne razmišljam o tome šta očekujem jer ne možeš nikoga naterati na nešto što nije, ali ako pogledam svog partnera, rekla bih da ipak volim da ne bude gojazan, da ne puši/ne pije svaki dan po čašicu i smatra da je to normalno, da ima kosu, da praktikuje neku vrstu treninga, besprekornu higijenu uključujući i nožne prste i anus, i da poseduje parfeme nedrogerijskog ranga

Sve to se podrazumeva i ja da nudim.
Ravnopravnost, a ne povlašćen tretman!

sta ocekujete od partnera?u smislu
odbijaju vas pusaci,volite kada je u odelu/haljini,odbijaju vas dugi/kratki nokti,ne tolerisete ako pije,smeta vam visak kg,privlace vas zauzeti..odlepite za lepim osmehom,dugim nogama.. :aha:

kakvi su vam standardi za vezu a kakvi samo za semu?
Nikad nisam imala nikakve "prioritetne" liste.
Ono što ne volim da vidim uopšte kod ljudi, to je uvek bio jedini uslov + vozačka dozvola ( to se podrazumeva 😁)
Val'da svi očekuju partnerstvo, šta god to za bilo koga značilo.

Pa nikad ne razmišljam o tome šta očekujem jer ne možeš nikoga naterati na nešto što nije, ali ako pogledam svog partnera, rekla bih da ipak volim da ne bude gojazan, da ne puši/ne pije svaki dan po čašicu i smatra da je to normalno, da ima kosu, da praktikuje neku vrstu treninga, besprekornu higijenu uključujući i nožne prste i anus, i da poseduje parfeme nedrogerijskog ranga

Sve to se podrazumeva i ja da nudim.
Ravnopravnost, a ne povlašćen tretman!
Ovo je čak preskromno koliko je elementarno za jednog modernog muškarca.
🤷‍♀️

asiacrazy26-risegr.jpg

Back