- Poruka
- 131.667
sve zavisi od ugla posmatranja.to se zove silovanje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve zavisi od ugla posmatranja.to se zove silovanje![]()
a zasto bi voljenje seksa bilo kur**?znaci mora da se kur** i da kuva![]()
ko kaze da nemam decu?naravno
ovako ces izrodit mlada decu, zarobiti se u kuci i sa 40 razvesti i zeleti da prozivis ono sta si propustila dok si odgajala decu i prolupati skroz.
veruj mi..video 100x
sta mislis zasto se muvam sa mladjima.. dame u cetrdesetim koje su slobodne su sve na ovom principu.
Prekidac mrdnuo da drugu stranu kad se udala.a zasto bi voljenej seksa bilo kur**?
ako ti ne volis seks ima onih koje uzivaju u njemu.
ne,nisam mislila na to.a zasto bi voljenej seksa bilo kur**?
znaci sad jos i vredjas dame koje vole seksne,nisam mislila na to.
ne kur** kao osobina![]()
ociglednoznaci sad jos i vredjas dame koje vole seks
Prekidac mrdnuo da drugu stranu kad se udala.
sjasi.Prekidac mrdnuo da drugu stranu kad se udala.
Deluje mi da je vec na putu za to. Registracija na forum i velika zainteresovanost za pdf ljis je odaju.naravno
ovako ces izrodit mlada decu, zarobiti se u kuci i sa 40 razvesti i zeleti da prozivis ono sta si propustila dok si odgajala decu i prolupati skroz.
veruj mi..video 100x
sta mislis zasto se muvam sa mladjima.. dame u cetrdesetim koje su slobodne su sve na ovom principu.
bas ima perverznihDa ne dize tegove u teretane i da nema zategnute ruke i stomak
izvini tabiska ali i mi od 30 sa muzem i decom imamo zivot,kola,stan,posao,prijatelje,decka..naravno
veruj mi..video 100x
pa i ti si se registrovao i zainteresovao za ljisDeluje mi da je vec na putu za to. Registracija na forum i velika zainteresovanost za pdf ljis je odaju.
srce ja sam se ovde registrovala jos dok si ti bio u osnovnoj skoliDeluje mi da je vec na putu za to. Registracija na forum i velika zainteresovanost za pdf ljis je odaju.
kome je izazovna zena zategnuta kao pracka,meni nijebas ima perverznih![]()
naravno, imas jos desetak godina fore i tad ces me se setitiizvini tabiska ali i mi od 30 sa muzem i decom imamo zivot,kola,stan,posao,prijatelje,decka..![]()
kome je izazovna zena zategnuta kao pracka,meni nije
meni licno nista neprivlacnije od zene koja ima noge kao fudbaler.kome je izazovna zena zategnuta kao pracka,meni nije
Ne izgled, izgled je "šlag na torti".sta je onda? valjda te izgled privuce na prvu.
Pravi odgovor!ako se potrudi uvek se hoce![]()
Nje njega? Ne, Tab je dao pravi odgovor.to se zove silovanje![]()
Sve? Hm, ne, definitivno ne.naravno
veruj mi..video 100x
Upravo tako.a zasto bi voljenje seksa bilo kur**?
kloncina nekog mucenika ,samo se malo emancipovaopa i ti si se registrovao i zainteresovao za ljis
koliko vidim 3.300 poruka tamo dok ti je na drugom mestu kulinarstvo sa 3x manje poruka![]()
Ponovo si se rodila na ljisu, opet neke indikacijesrce ja sam se ovde registrovala jos dok si ti bio u osnovnoj skoli![]()
slazem se..ne treba generalizovati..ima i onih samih udovica silom prilikaSve? Hm, ne, definitivno ne.
kakve traume vuces?slazem se..ne treba generalizovati..ima i onih samih udovica silom prilika
necemo stavljati etikete koje ne znamo.kloncina nekog mucenika ,samo se malo emancipovao![]()