wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Komradi Laku Noc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@funny!
Šta misliš o ovakvoj frizuri za maturu:
http://4.***************/_Y_F4-P6RgLc/SakIwTRvlYI/AAAAAAAAAQo/aujgA8dtP1o/s320/calvin.jpg

...moraće da posluži.Tom liku trebaju brisaci za oci, siske mu upadaju samo tako...
A dobro, i meni upada kosa u oci nekad, nemam ni ja sta da ga zezam...![]()

A od čega drugog?!...od smeha...![]()

Ova Požega je prazna!
Treba mi haljina za Akademiju (u petak, a ja idiot čekala zadnji trenutak), a nigde ničega.
Sad se setih da imam neku dugačku crnu haljinu, čami u ormanu 2-3 godine...i martinke......moraće da posluži.

Ova Požega je prazna!
Treba mi haljina za Akademiju (u petak, a ja idiot čekala zadnji trenutak), a nigde ničega.
Sad se setih da imam neku dugačku crnu haljinu, čami u ormanu 2-3 godine...i martinke......moraće da posluži.

Bas sam u petak gledala u skolskom male maturante,preslatki su
Nikakvo preterivanje,svi doterani,lepi,decaci s onim cvecem skroz zbunjeni((:

Pa, sta fali, to je cool, to je ona, zasto bi bila nesto sto nije...E i ja bash bila malo pre,a pada ova kisha,pa pokisli skroz
momci su bili.. mmmmmmm
a devojke/devojchice sve u shtiklama,haljinama,super su i one izgledale
jedino bio jedan propalitet tj. jedna,natapirala kao kosu (izgleda ko da je struja udarila),obukla neku rokersku majcu,shiroku suknju i starkeizgledala je kao da je zalutala
kontam ja da je to neki njen stil,fazon,otkud znam,al mene matura asocira nekako na neku svechenost,nemam pojma...
a ova je izgledala tako da samo joj gitara falila...![]()