Sta obuci na maturi???

meni bi odlično na maturi :D
iako mi je 15min pred polazak drugarica prosula kafu na haljinu i cipele XD
ali vlažna krpa čuda čini :mrgreen:
e sad ispostavilo se da mi ni šminka ni frizura nisu legli,pa sam izgledala kao mlad bizon,ali to mi nije smetalo da se eksponiram,đipam naokolo i povedem kolo :mrgreen:
a najela sam se vala :lol: bio neki dobar roštilj :mrgreen:
muzika je bilo ok isto,samo je bilo nekih smrdljivih balada.A i vidim da nijedna matura ne mož da prođe bez Novih fosila :lol:
Na kraju sam plakala ko kiša,štaviše jecala sam i jedva stajala na nogama,baš me nešto ponela atmosfera :mrgreen: a i slikala sam se sa znanim i neznanim i maločas sam pukla 2000 samo na slike :confused:

Nama nije bilo nista posebno...Ok..Ipak je to mala mature,od velike ocekujem mnooogo vise :D
Nasi Filolozi skakali u fontanu kod Trga Nikole Pasica. :mrgreen:
Al dooobro,cetvrta godina,da im se oprostiti. :D

No,leepa je mala matura,tako slatka i pomalo detinja,pa iako su neke devojke bile obucene u stilu a-la Seka Aleksic Sweet. :heart:

kako to može i moglo je da se desi vama (nama)

koja to objektivna okolnost može da učini da ti veče propadne

jel izbio rat, racija, zemljotres, ubistvo, tuča, krađa pa da joj pokvari veče

kako se nadala super provodu ako je muzika lajt motiv upropaštavanja večeri a mogla je da nasluti šta će se "svirati"

dakle, isključivši gorenavedene i slične okolnosti, upropaštavanju može da vodi isključivo lični doživljaj, histerija isl.

Da, moze i utice histerija i licni dozivljaj...Ali, kako se lepo provesti ako je atmosfera losa, na stranu narodnjaci, mislim da tu preteruje, ali jednostavno mislim da joj njeno drustvo nije po volji, jer da jeste provela bi se dobro, gde god da je...

a prichale ste toliko budalashtina proteklih meseci..

I na kraju se sve svelo na ono sto su muskarci pricali...bezveze onoliko halabuke oko mature. :lol:

@tema(:eek:)

Meni nije ni bitno koja je muzika, ali stvarno...vazno mi je da ima ili...: ritam, ...da se pronalazim u pesmi ili da su dobre reci... :P

Ako ima ritam - djuskacu, ako se pronalazim u pesmi - napijacu se, a ako su dobre reci - pevacu...:gace::maramica::maramica:

Ne razumem samo sta je fora da se place od tuge zbog rastajanja
Meni eto bas nije bilo zao jer ionako sam bio jedini u rokerskom fazonu tamo (starke , kosulja sa nijansama belog i sivog , a na dole roze(ali ono ne ono zensko),duga kosa)
Interesantno znao sam da se veselim vise od nekih koji nisu bili rokeri:confused:
Mozda je to neki dokaz ovoga
posting.php
posting.php
posting.php

Povrh svega oni svi 'rockeri' najpoznatiji u skoli,bili su najveseliji na maturi,samo sto nisam naskocila na njih,ovamo ceca seljanka(sto i jeste) a tamo znaju ceo tekst napamet..:@
Samo naravno nisam znao tekstove cece i ostalih shabana:lol:(hvala bogu :worth:)
Ali kad su svirali rock(malo nesto,domace) jednosam ja mogo troo da izgledam(duga kosa):mrgreen:
mf_metal.gif
posting.php

Provela sam se Uzas,blago receno,
samo sto nisam pocela da placem,
ne sto se rastajemo,nego zato sto je atmosfera bila grozna,muzika pocev od 'zaba zaba' do 'jutro'... kad vidim kakvi sve seljaci igraju i kako igraju...,unistili su mi cvet,slike su mi pocepali,kao ponela ih atmosfera....:@:@:@
Povrh svega oni svi 'rockeri' najpoznatiji u skoli,bili su najveseliji na maturi,samo sto nisam naskocila na njih,ovamo ceca seljanka(sto i jeste) a tamo znaju ceo tekst napamet..:@
Od starta sam htela da idem kuci,
sto zbog atmosfere,muzike,drustva*koje me je izjebalo,kao i po obicaju*!!!
I to nije sve,dok sam otisla do wc oni mi smazali hranu,drugarica,kao "nije bilo mesta,pa sam jela tvoje"...:dash::dash:
Vrhunac je bio moja pocepana ruza,koju mi je cuvala nekadasnja najbolja drugarica,i pocepane slike koje su stajale na stolu pored milion istih....:(
Onda zgrabih drugaricu koja je sa mnom bila najubedacenija na svetu i izletesmo bez 'cao'!!

Posle smo najebali sto se nismo javili...:sad2::sad2:

I to mi je matura?
Najgora noc u mom zivotu,bez razmisljanja!!!!!!!
Pa tebi je bas lose proslo drugarsko , kod nas su gledali za pice , a i niko nije nosio , osim dvojce koji su sebi upropastili drugarsko:(
BTW:Juce su dovodili trubace , ja samo otiso u skolsko video onu buku i otiso :p
Necu valjda da placem i da govorim da mi je zao sto odlazim iz ovog mesta gde se na mobilnom cuju samo shabani , a rokeri su izumrla vrsta:sad2::D
meni se na drugarskom nije igralo uz shabane ali na toliki broj ljudi ja nesto da izigravam , i ne ide.*** :(

Back