Sta obuci na maturi???

ja jedino omogu da ti kazem sta da ne obućes. Za pocetak pokušaj da ne izgledas ko nase estradne zvezde. Onda nađi nesto u cemu ne licis na svoji tetku, babu, strinu. nemij da uzmes stikle dvanaesticu i usku crnu haljinu ako imas 100kg ili haljinu do poda ako si visoka 150cm.

Bas sam u petak gledala u skolskom male maturante,preslatki su:D

Nikakvo preterivanje,svi doterani,lepi,decaci s onim cvecem skroz zbunjeni((:

E i ja bash bila malo pre,a pada ova kisha,pa pokisli skroz :(
momci su bili.. mmmmmmm :heart:
a devojke/devojchice sve u shtiklama,haljinama,super su i one izgledale:)
jedino bio jedan propalitet tj. jedna,natapirala kao kosu (izgleda ko da je struja udarila),obukla neku rokersku majcu,shiroku suknju i starke :roll: izgledala je kao da je zalutala
kontam ja da je to neki njen stil,fazon,otkud znam,al mene matura asocira nekako na neku svechenost,nemam pojma...
a ova je izgledala tako da samo joj gitara falila...:confused:

E i ja bash bila malo pre,a pada ova kisha,pa pokisli skroz :(
momci su bili.. mmmmmmm :heart:
a devojke/devojchice sve u shtiklama,haljinama,super su i one izgledale:)
jedino bio jedan propalitet tj. jedna,natapirala kao kosu (izgleda ko da je struja udarila),obukla neku rokersku majcu,shiroku suknju i starke :roll: izgledala je kao da je zalutala
kontam ja da je to neki njen stil,fazon,otkud znam,al mene matura asocira nekako na neku svechenost,nemam pojma...
a ova je izgledala tako da samo joj gitara falila...:confused:
Pa, sta fali, to je cool, to je ona, zasto bi bila nesto sto nije...

Pa ne znam,mozhda je njoj to cool,ali meni definitivno nije...
ustvari shta mene treba da boli uvo... mada svi su je gledali ko najvecjeg bolesnika..
mislim ipak je to matura... ne ide na koncert,svirku... kontam da je ona u nekom tripu ali. . . . . .

Ali sta? :D Nemas druga posla pa se mlatis glupostima? :P

Ae idi radi nesto. :P

Inace, dobro mi je poznat taj fenomen prividne masovne histerije. Kao gledaj ga onaj klosar kako se obukao kako ga nije sramota, e hajde sad da idemo i svima to ispricamo i svi da budemo u nekom cudu i osecamo se super i uzviseno.

Naravno, izvlacim neke stvari iz konteksta, malo preuvelicavam ali kontate sustinu moje price.

Back