Sta obuci na maturi???

Provela sam se Uzas,blago receno,
samo sto nisam pocela da placem,
ne sto se rastajemo,nego zato sto je atmosfera bila grozna,muzika pocev od 'zaba zaba' do 'jutro'... kad vidim kakvi sve seljaci igraju i kako igraju...,unistili su mi cvet,slike su mi pocepali,kao ponela ih atmosfera....:@:@:@
Povrh svega oni svi 'rockeri' najpoznatiji u skoli,bili su najveseliji na maturi,samo sto nisam naskocila na njih,ovamo ceca seljanka(sto i jeste) a tamo znaju ceo tekst napamet..:@
Od starta sam htela da idem kuci,
sto zbog atmosfere,muzike,drustva*koje me je izjebalo,kao i po obicaju*!!!
I to nije sve,dok sam otisla do wc oni mi smazali hranu,drugarica,kao "nije bilo mesta,pa sam jela tvoje"...:dash::dash:
Vrhunac je bio moja pocepana ruza,koju mi je cuvala nekadasnja najbolja drugarica,i pocepane slike koje su stajale na stolu pored milion istih....:(
Onda zgrabih drugaricu koja je sa mnom bila najubedacenija na svetu i izletesmo bez 'cao'!!

Posle smo najebali sto se nismo javili...:sad2::sad2:

I to mi je matura?
Najgora noc u mom zivotu,bez razmisljanja!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

jesam rekao već negde kolko mi idu na k. ti prefini i prepodobni što im sve smeta?! mislim stvarno, verovatno se na maturi očekuje violinski kvartet ili led zeppelin tribute... ako je baš toliki stres to jedno veče, pa nemoj da ideš... inače i meni upafde u oči momenat sa 'ranom, stvarno nepošteno!

ne sto se rastajemo,nego zato sto je atmosfera bila grozna,muzika pocev od 'zaba zaba' do 'jutro'... kad vidim kakvi sve seljaci igraju i kako igraju...,unistili su mi cvet,slike su mi pocepali,kao ponela ih atmosfera....:@:@:@
Povrh svega oni svi 'rockeri' najpoznatiji u skoli,bili su najveseliji na maturi,samo sto nisam naskocila na njih,ovamo ceca seljanka(sto i jeste) a tamo znaju ceo tekst napamet..:@
I to nije sve,dok sam otisla do wc oni mi smazali hranu,drugarica,kao "nije bilo mesta,pa sam jela tvoje"...:dash::dash:
Vrhunac je bio moja pocepana ruza,koju mi je cuvala nekadasnja najbolja drugarica,i pocepane slike koje su stajale na stolu pored milion istih....:(
Onda zgrabih drugaricu koja je sa mnom bila najubedacenija na svetu i izletesmo bez 'cao'!!

I to mi je matura?
Ne preteruj.:mrgreen:
Sad kao tvoje drustvo sve seljaci i budale sto slusaju Cecu, glupi i sl. a ti jadna jedina pametna i zato te svi mrze...ccc.... : P
Idete i meni na zivce vi sto se pravite otmeni...

Poslednja izmena:
fani: kakve face? šta tripuješ ti?
kolko neko mora biti razmažen il šta već pa da kaže da je tako nešto najgora noć u životu sa sve krokodilskim suzama?
jeste, jao baš mi je žao što se neko derle rasplakalo zbog narodnjaka na maturi, dok žena koja prodaje kokice preko puta moje kuće nema gde da stanuje pa živi u katakombama petrovaradinske tvrđave.

a i ovi gore abell, rocket queen... pa i vi biste dramili da ste isto tako prošli. :roll:

Pricam da su ispali face zato sto drkaju onu Sofiju... Ne tripujem nista, samo me nerviraju.
Ne previse...ne treba ni biti mnogo razmazen, dovoljno je previse se nadati super poslednjoj veceri sa drustvom iz osnovne sa kojim se mozda nikad vise neces videti(mada ne mora da znaci)...
Pa ybg, meni je zao i te zene, mnogo vise, ali ne znaci ni to da sad svi oni koji imaju malko vise od nje da su srecni... Kao da je ne znam ni ja sta ako samo kazete kako vam je zao sto joj je vece ispalo tako budjavo...

Ali dobro, vasa stvar, zabole me....

Mozda je devojka razmazena i sta ne ali nije lepo da je sad svi drkaju.

(mozda nisam najbolja osoba da kazem to znajuci moje tendencije da idem na zivce bas kad ne treba :lol:, ali uvek cenim kad mi ljudi skrenu paznju na to, tako da...)

I to mi je matura?

Zao mi je zbog tebe, stvarno zvuci lose...
A, ovo za narodnjake...ne moras da se foliras i preterujes toliko...

fani: kakve face? šta tripuješ ti?
kolko neko mora biti razmažen il šta već pa da kaže da je tako nešto najgora noć u životu sa sve krokodilskim suzama?
jeste, jao baš mi je žao što se neko derle rasplakalo zbog narodnjaka na maturi, dok žena koja prodaje kokice preko puta moje kuće nema gde da stanuje pa živi u katakombama petrovaradinske tvrđave.

a i ovi gore abell, rocket queen... pa i vi biste dramili da ste isto tako prošli. :roll:

Ja nisam rekla da ona drami, a verovatno bih i ja da sam tako prosla (sto ne znaci da necu proci)...Samo sam se nasalila za hranu i rekla da je za muziku preterala,jer je svugde takva...A inace, nije me nesto mnogo pogodila ta vest,ali mi je stvarno zao sto joj je propalo vece!!!:bye:

ja sve citm iznova da vidim šta je uzrok katastrofe...

narodnjaci
rokeri koji su bili veseli
pocepana ruža
pocepane slike
pojedena hrana

hajde ove 3 stavke i mogu biti uzrok nezadovoljstva

ali... šta je tu toliko užasno i zbog čega bi mi (vi) trebalo da budete saosećajni...

ne skontah.

ja sve citm iznova da vidim šta je uzrok katastrofe...

narodnjaci
rokeri koji su bili veseli
pocepana ruža
pocepane slike
pojedena hrana

hajde ove 3 stavke i mogu biti uzrok nezadovoljstva

ali... šta je tu toliko užasno i zbog čega bi mi (vi) trebalo da budete saosećajni...

ne skontah.
Zato sto je grozno da ti to vece propadne, jer to je moglo i moze i nama da se desi...Verovatno se nadala super provodu i sta vec, pa je sad smorena.
Jednostavno, saosecamo s njenim bolom...:sad2:

kako to može i moglo je da se desi vama (nama)

koja to objektivna okolnost može da učini da ti veče propadne

jel izbio rat, racija, zemljotres, ubistvo, tuča, krađa pa da joj pokvari veče

kako se nadala super provodu ako je muzika lajt motiv upropaštavanja večeri a mogla je da nasluti šta će se "svirati"

dakle, isključivši gorenavedene i slične okolnosti, upropaštavanju može da vodi isključivo lični doživljaj, histerija isl.

Nije nam bila matura ali je bio poslednji dan.

Naravno, momci su obezbedili poveću količinu alkohola, a jedan od drugova trubače. Gomila pijanih momaka i rasplakalih devojaka... momaka i devojaka... khm... dečurlije...

Sve u svemu, bilo je odlično! Slušam rok inače, ali u ovakvim situacijama sam seljak veseljak i nije me briga. I izvini, šta fali jutru? Te stare, prave narodne pesme jesu lepe, a sad ove novokomponovane mi je jesno zašto ne voliš.

Ja jedva čekam maturu pa da opalimo kolce... :DDD :lol:

Ma nije ni bitna organizacija, bitno da sam sa svojom generacijom. :heart: Kada smo mi dobro raspoloženi, siguran je dobar provod i to ništa ne može da pokvari... :D

Zaista ne znam čemu tolika doza ogorčenosti. Msm, ***** slike i hranu. Nisam došla tamo da žderem, a slike mogu umnožiti...

Back