- Poruka
- 8.889
Savet: Ne ici na maturuSta obuci na maturi???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savet: Ne ici na maturuSta obuci na maturi???

Tipičan savet neprilagodjenih![]()
Ako je mala matura u pitanju, mislim da nema potrebe za trodelnim odelima i kravatama.
Ići na maturu i biti opterećen maturom i izgledom na istoj nije isto.
Slažem se.

ako govorimo o danasnjim maturama na kojima se ide upravo da bi se pokazalo sta se kupilo i sta je ko obuk'o onda jes' isto.ako je devojka postavila pitanje sta da obuce na maturu isiticuci vaznost toga..onda jes pravi odogovor nemoj da ides drago dete..
Bas je svima drago![]()

Pa to ti kaazem, ako je glavno pitanje sta cu da obucem, bolje iskuliras samo maturu, ko da je bitan taj jedan event, mozes da odes bilo koji drugi dan sa drugarima i drugaricama u casual wear-u
Ne sećam se da sam ti se obratila.

ovo je forum, javni forum, gde se vodi diskusija, opšta, javna diskusija.
svako svakome može da se obrati...
dovoljna je elementarna pristojnost.
![]()

Pa, da nije bitan, ne bi se izdvajao kao poseban, to je u sustini poslednji trenutak koji ce odeljenje provesti kao kolektiv i zasto ga ne bi provelo u punom obliku uz slavlje?
ovo je forum, javni forum, gde se vodi diskusija, opšta, javna diskusija.Ne sećam se da sam ti se obratila.
svako svakome može da se obrati...
sve je to lepo,i ja se s ovim u potpunosti slazem.aj sad ti reci kakve veze ovo sto si gore napisao ima sa odabirom garderobe za to vece ?
Pa kad bi procitao i post koji sam ja citirao, mozda nesto i da razumes, ili imas problema sa citanjem slova na sivoj pozadini?
Premda njena opaska nije imala apsolutne veze s temom.
@tema
Izgleda da onih patika ništa.
No,ako neko zna gde da nađem ovako nešto u Bg-u nek mi javi:
http://farm1.static.flickr.com/189/473781556_e4e08d9084.jpg
Pa nije baš.
Znam,tražila sam.![]()
ne razumem.aj objasni mi prosvetli meeeee.sta sam te to pogresno razumela ?
e ne znam...primetila sam da su converse..ako ih tamo nema onda ne znam gde da trazis...jedino takav oblik da trazis al da nisu converse
Molim te, pogledaj post zbog kog je nastala ova polemika izmedju nas dvoje. Ako se stvarno dobro zagledas u njega, videces da iznad onoga sto sam ja napisao ima jedan sivi pravougaonik. E sad sledi zajeban deo, ako se stvarno koncentrises mozda vidis da u tom sivom pravougaoniku pise nesto, i sad ako scrollujes stranicu malko na gore videces da je taj pravougaonik i sve u njemu sto pise kopija jednog posta. E pravougaonik znaci da sam ja taj post citirao i da sam direktno odgovorio na njega. Ako si dobro razumela ova uputstva i ako sve dobro odradis ti ces shvatiti da vise nema poente u ovom prepucavanju!