Sta obuci na maturi???

:heart:

14 godina?

Hmmm...

dbjj3k.jpg

dcl52.jpg

Ja cu se potrudim da bude malo iznad kolena. Jer sve sto jeiznad kolena imam osecaj da mi svi vide guzu. Iako mi mnogi kazu da imam jako dobre noge ( :mrgreen: ) Moja kolena su meni ruzna i ocu nesto preko njih.
P.S. moja greska.. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ja cu se potrudim da bude malo iznad kolena. Jer sve sto je ispod kolena imam osecaj da mi svi vide guzu. Iako mi mnogi kazu da imam jako dobre noge ( :mrgreen: ) Moja kolena su meni ruzna i ocu nesto preko njih.

Ček bre ženska glavo, jesi ti pila nešto?!

Ako je ispod kolena, videće ti dupe?! Ummm?

A iznad uzimaš... blah... okreni ovaj prvi deo rečenice...

Ja ne volim svoje noge isto ali šta sad... da ne spominjem ožiljke po kolenima jer sam kao mala bila harambaša, a i imam veoma razvijene listove zbog folklora. Ali brige... htedoh neku haljinu do kolena, ali svi kažu da uzmem do pola butina... :eek:

Razredna mi reče da uzmem kraću haljinu i da se popnem na štikle, da pokažem noge i strukiranu, jer imam tanak struk... hahaha... kad je mene žena snimila nije mi jasno... a štikle obuvam samo da bih bila viša od Milana... :mrgreen: Njemu u inat jer mi brani... ^^

Samo, moraću naučiti da hodam u tome... O_o A i ovako ne znam da hodam... :lol:

Ček bre ženska glavo, jesi ti pila nešto?!

Ako je ispod kolena, videće ti dupe?! Ummm?

A iznad uzimaš... blah... okreni ovaj prvi deo rečenice...

Ja ne volim svoje noge isto ali šta sad... da ne spominjem ožiljke po kolenima jer sam kao mala bila harambaša, a i imam veoma razvijene listove zbog folklora. Ali brige... htedoh neku haljinu do kolena, ali svi kažu da uzmem do pola butina... :eek:

Razredna mi reče da uzmem kraću haljinu i da se popnem na štikle, da pokažem noge i strukiranu, jer imam tanak struk... hahaha... kad je mene žena snimila nije mi jasno... a štikle obuvam samo da bih bila viša od Milana... :mrgreen: Njemu u inat jer mi brani... ^^

Samo, moraću naučiti da hodam u tome... O_o A i ovako ne znam da hodam... :lol:
Nice varijanta, i like it....:heart: Mozhda se i ja na kraju odluchim za belu haljinicu (samo shto cu ja obuti starke, one do kolena, skroz duboke) i batalim zavlachenje u crno, ionako ce mi belo bolje pristajati, buduci da imam i taman ten i tamne ochi k'o i kosu...:mrgreen:

Inache imam i ja razvijene listove, a i modrice po nogama, dakle beah i ja nekad harambasha...:mrgreen:
(A ni sad se nisam neshto smirila):amen:

A vidim pominje se i shpaga, moram da se pohvalim i kazhem da ja umem i mushku i zhensku kako na podu tako na gredi.:P

Back