Sta obuci na maturi???

Meni se ne dopada ova peace haljina. Nekako je kao od krpa sklepana... nije svečana... ako bih već nosila peace znak bio bi to privezak ili tako nešto...

ne mogu ja da nosim nesto u cemu se ne osecam udobno...a matura bi trebalo da je veeliki dogadjaj i sva ta guzva oko haljina, cipela, frizure, sminke...:roll:
i onda kako da uzivam ako brinem jel mi se vidi dupe u kratkoj haljini, i ako me bole noge u stiklama, pa ne mogu da stojim, i da li mi se dize haljina kad igram (skacem:lol:)...:think:

uradila sam skicu za jos jedno aljince...na isti fazon, samo druge boje i raspored materijala...:heart:

evo...zenstveno i svecano...:roll:

annasui.jpg

samo bez ovih pufnastih rukavica i...hm...helanki...mozda neke zute ...:think:

dress1_600x677.jpg

sve ostalo u jednoj boji...:lol:

yhst-32854445011678_2042_79821314

moze biti zanimljivo + neki detalj(nikako stikle uz ovo!), ako umete da nosite ovakve haljine...

ha!...nisi ti jos nista iskusio...:per:..kad te zena povede u kupovinu, kao da joj nosis kese, pa te onda udavi "ove cipele ili one u drugoj boji...a one sa snalom...:think:...ne ipak one prve":lol:
ne razumete vi muskarci shopping terapiju:heart:...zato nemoj da nerviras zenu, inace odose sve pare sto ste stekali za crne dane...;)

Ma znam bre...isao sam par puta sa kevom i sestrama...to je patnjaaaa:roll: Odemo da bih ja kupio patike, a ustvari oni nakupuju sve i svasta.:neutral: Imam najmanje odece u porodici, ali to je vise zato sto ne zelim da mi kupuju...:p

Ja sam imala lepu crvenu haljinicu u svima se svidela:)

Verujem ti...:D

Ajde, molim te...ti da hoces da je obuces obukla bi... Zasto da ne obuces? Nije u rokerskom fazonu?

nema to nikakve veze...u kombinaciji sa jos necim, mogla bi da bude u tom "rokerskom fazonu":roll:
samo nemam gde da je nosim...mozda u setnju predvece sa drugaricama?!ili, ne daj Boze, u skolu?!...na neko otvaranje izlozbe u Gnezdu...:think:...tamo su ionako svi u nekim ludim kreacijama

Posto ne idem ja na maturu nego moj sin aj mi dajte savet kako da ga ubedim da nije u pravu?
Naime zapeo-"necu u nove stvari,ne ocecam se ugodno,glupo mi je .....ocu svoje starke, farmerice itd...
A ja "pa nek budu starke i farmerice al kupi druge nove"na sta on kaze"I da kupim druge nosicu par dana to prije mature,da ne izgleda ko skinuto sa lutke u butiku"
Gresim li,preterujem ,smijem li insistirati????

Posto ne idem ja na maturu nego moj sin aj mi dajte savet kako da ga ubedim da nije u pravu?
Naime zapeo-"necu u nove stvari,ne ocecam se ugodno,glupo mi je .....ocu svoje starke, farmerice itd...
A ja "pa nek budu starke i farmerice al kupi druge nove"na sta on kaze"I da kupim druge nosicu par dana to prije mature,da ne izgleda ko skinuto sa lutke u butiku"
Gresim li,preterujem ,smijem li insistirati????

Ne možete ga ubediti. Stalnim pritiskanjem (da ne kažem zvocanjem) samo ćete dobiti kontra efekat. Ako on tako želi, neka bude tako. Mada, do mature ima još dva meseca, možda promeni mišljenje pa uzme novo. :D

Back