Sta obuci na maturi???

Za razliku od tebe, mene je moja majka lepo vaspitala. :p

Meni se sve više sviđa ideja o crnoj haljini. :heart:
E i meni.xD
Odri Hedbrn.:heart::D
287815207_54f9f33afe.jpg

A i ovo nije loshe, samo da nema ovog shljashteceg u predelu grudi i da je neshto duzha:
Iisli%20Holiday%20Wool%20Mini%20Dress.jpg

O znam to. Već sam shvatila da imamo drugačiji ukus. :lol:

Не би ваљало да се у свему слажемо.;)

Zna neko neki sajt sa haljinama? Ne mogu da pronađem ništa što mi se dopada. Da ne pričam o tome koliko je izbor u mom gradu loš. O_o

Њет.Мене то не треба.:D
(Још увек.)
Али имам другарицу луду за хаљинама,па кад се чујем с њом јављам.:)

Па и јесам ;) Најјаче је кад девојка има бруталне ноге :worth: :D

Ма шалим се, мислим ја да се питам тако би ишао на матуру, али оно морам културица због осталих :) Мој аутфит за матуру је следећи: Фреди Перић беле патичице, фармерке и нека кошуљица фенси ово оно, за она одела и то ме савршено заболе патка ;)

Jaoj, nedo bog da mi se pratilag tako pojavi. Ima sve sa kravatom da ide. ^^

Samo, kod nas idu dve devojke i jedan momak... ima momaka više u razredu ali su svi metar i žilet... O_o

Tako da muku mučimo kako da se sve troje ukombinujemo da ne bude raspašoj... :lol:

Posto ne idem ja na maturu nego moj sin aj mi dajte savet kako da ga ubedim da nije u pravu?
Naime zapeo-"necu u nove stvari,ne ocecam se ugodno,glupo mi je .....ocu svoje starke, farmerice itd...
A ja "pa nek budu starke i farmerice al kupi druge nove"na sta on kaze"I da kupim druge nosicu par dana to prije mature,da ne izgleda ko skinuto sa lutke u butiku"
Gresim li,preterujem ,smijem li insistirati????

Ja ne bih,pustila bih ga da odluci sam..ako zeli da ide u tom,nek' ide...:)

Mislim,ako mu je tako udobnije(sto je najbitnije) ,sto da ne..?

Па и код нас има 27 девојака, а само 5 момака...Како ћемо ми да се уклопимо, неам појма:D

А и имамо једно цело одељење где иду само девојке (филолошко), мислим да их има око 30, шта ће оне да раде, не знам...:whistling:

Jaoj, nedo bog da mi se pratilag tako pojavi. Ima sve sa kravatom da ide. ^^

Samo, kod nas idu dve devojke i jedan momak... ima momaka više u razredu ali su svi metar i žilet... O_o

Tako da muku mučimo kako da se sve troje ukombinujemo da ne bude raspašoj... :lol:
I moj ce isto tako da ide, ako se pojavi u odelu i sa kravatom.:mrgreen:
Chinjenica je da u mene nema narokerisanih momaka i mada ne mora....
Al' kakvi su ovi momci u mom razredu, ochekujem da ce polovina da nosi neke roze bluze uz telo i sl.xD

Код нас има,можда,један који ће тако доћи
U mene imash mnooogo takvih, ne samo u shkoli, msm po gradu ih ima zilion. I ima zilion radnji za te kich stvari....:mrgreen:

A jedan moj drug je ipak, za izdovojiti, navlachi pantalone do struka te pantalone drzhi neki pojas, sa nekom zlatnom shnalom i naravno roze/ljubichasta tesna bluza skroz uz telo, patike nike od 8 'iljada...:lol:

Back