Sta nosite sa sobom kad izadjete iz kuce?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavisi gde idem ali u 99 posto slučajeva idem sa torbom u kojoj stanuju i patuljci
Tu se više ne zna šta ima
Pored onog što i većina nosi tu mi stoji i kišobran šminka zdravstvena knjižica vizitar krema za ruke slušalice usb za telefon hemijska uložak labelo i promenljiva kategorija peiznanica papira isečaka za neke popuste i sl

E uvek ste mi bile misterija vi koje nosite po torbi to oruzje, a kad ces da stigns to da izvadis iz torbe kad te zaskoci silovatelj?

Zaskoči me, pa češ videti.
Nije meni u glavi trip da neko samo čuči i čeka da me siluje, ne znam zašto odmah asocijacije na silovanje...Sprej sam nabavila kada je moju bivšu kleginicu zaskočio neki narkić i zveknuo je po glavi tražeći lovu.
Inače, imam posebnu pregradu za sprej, pa bih mogla brzopotezno da ga instaliram :lol:

Nosim samo velike tašne, i u njima sve
Parfimerija: karmin, grožđana mast, sjaj, češalj, gumica za kosu, šnala, maramice, naočare za sunce i čitanje ...
Knjižara: rokovnik, notes, olovke, neka knjiga ili časopis
Samoposluga: platnena torba za pazar - obavezno se slaže sa tašnom, ako nešto pazarim usput, da ne teglim kese...
Mada, moje torbe su toliko velike, da u njih može celo jagnje da stane :lol: samo strpam, zatvorim, i elegantno produžim dalje :cool:

Back