Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi JD, žena je brzinom svetlosti proletela meni ispred nosa (ja na semaforu, čekam zeleno, ona jelte na putu). I vidim poznata mi faca, al ne kontam odakle?! Visoka, mršava, svetle kose... i onda mi sine :idea: . E sad, sve se to dešava par sekundi. Ja žurim na sastanak sa investitorom. Aparat glomazan i u torbi. Sve i da sam se setila odmah da ga izvadim, Hellen bi (da je to ona naravno) već bila daleko... No, u pravu si, mogla sam s leđa da fotkam. Najiskrenije, vrlo sam se zbunila, ne viđa se Hellen svaki dan na biciklu. A da je išla peške, imala bih vremena da se saberem. Ne bi mi tako brzo umakla. E da znaš da sam pomislila da viknem za njom, al me nešto bilo strah da ipak nije ona. Ko da bi se žena na biciklu okrenula na ime koje nije njeno, ma na nick sa Krste koji nije njen. :lol:

bug.gif

Xia, Hellen je ovde, ali se ne oglasava.
Cutanje je znak odobravanja - znaci ona je!

Slobodno zovi forumasa po niku kad ga vidis na ulici. Odazovu se svi.
Ja se uopste ne libim to da radim. Jos pokazujem prstom u njega i urlam - ''Jao, vidi ga taj i taj... ''

Hellen, ako si danas imala obučen braonkast kaputić i neki mnogo lep šal kao končan a boja mu je nekako ljubičasta i uz sve to još voziš i svetlo plavi bicikl > viđena si! :D

bug.gif

Светло браон ђубретарац, шал моје ћерке помало већ очерупан, кончани од много уплетених боја, фарке, и плаво пацикло! 8)

Идем сад да оставим пост на оној теми о томе да ли треба качити фотке на нету... Идем да им кажем да се не шале главом, мене су већ почели да препознају на улици! :mrgreen:

E to! Možda si me i videla, ali verovatno nisi obraćala pažnju. Ja sam stajala na pešačkom prelazu kod onog odvratnog novoizgrađenog hotela a ti si prošla tik pored mene. Imala sam obučenu jaknu boje šljive i ličim na japanskog turistu. U suštini, ako obraćaš pažnju ne možeš da me omašiš.

Naravoučenije:
ljudi, nosite sunčane naočare! :lol: Po mogućstvu što veće. ;)

bug.gif

E to! Možda si me i videla, ali verovatno nisi obraćala pažnju. Ja sam stajala na pešačkom prelazu kod onog odvratnog novoizgrađenog hotela a ti si prošla tik pored mene. Imala sam obučenu jaknu boje šljive i ličim na japanskog turistu. U suštini, ako obraćaš pažnju ne možeš da me omašiš.

Naravoučenije:
ljudi, nosite sunčane naočare! :lol: Po mogućstvu što veće. ;)

bug.gif

Ма, ја сам тебе видела само на оној једној фотки где си са марамчетом на глави, некако одназад сликано...не види се лице баш...:roll:

(А и иначе имам проблем :roll:- никад не гледам људе око себе, не примећујем их, па зато кажу да сам уображена. :( )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back