Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jaaaa.jpg

:)
malo sam promasila danasnju vremensku prognozu...:roll:

E hvala vam.....osvetlaste mi obraz!
Cheer i meni se svidja tvoj :)
Ninani...elegancija na nivou...sexy!...a i ide ti uz avatar :)
Moram priznati da je moj stil prilicno eklektican, ali kako god bilo uvek ti mora biti neki dobar detalj.
Vrlo su mi vazni detalji.

spremna za blato i setanje psa(evo zasto mene ne progone manijaci zbog fotki na netu:lol:): ove cizme obozavam, a jadne su stareee, a ne prave vise take... ne vide se bas najbolje.
IMG_4065-1.jpg
IMG_4064-1.jpg

Vidi se da si iz branse...iz aviona...
Imam i je jedne takve, djonovi udaraju dok hodam...kao da sam u stiklama, koliko su pohabani...imam ih 8 ,9 god...i obozavam ih:)

E hvala vam.....osvetlaste mi obraz!
Ninani...elegancija na nivou...sexy!...a i ide ti uz avatar :)
Moram priznati da je moj stil prilicno eklektican, ali kako god bilo uvek ti mora biti neki dobar detalj.
Vrlo su mi vazni detalji.

hvala Djurice...:) na jako lepom kompimentu...:)
i meni su vazni detalji ali trudim se da su decentni...
i po formi i po stilu...

p.s. plemenit nakit i rucne satove...od svih "detalja" najvise volim :)

kamo lice? kako da te progonim sad ovako polovičnu?
=)
nego, jesu ti ove pantalone somotske i za uzicama dole? sve mi se neto čini da i ja imam takve..

nisu, ja to po seljacki upasem, po nekad i u dokolenice :D,st.george su, platno neko deblje, ne razumem se... uvek se predjem za njihove lone, povoljne su, zanimljivi krojevi ali spo posle 2 pranja izgledaju kao stare... a lice ce iskusni manjijak da pronadje:lol: (ne pantalona he he nego moje na forumu)

djuro, jel se vidi... a ja mislila da sam se kamuflirala dobro;D

spremna za blato i setanje psa(evo zasto mene ne progone manijaci zbog fotki na netu:lol:): ove cizme obozavam, a jadne su stareee, a ne prave vise take... ne vide se bas najbolje.
IMG_4065-1.jpg
IMG_4064-1.jpg

super varijanta za setnjicu...:) bas mi se dopada...
narocito ove crveno_oranz lone i majica...
razbijaju zimsko sivilo...:)

p.s. i ja se emotivno vezem za cizme...:)

15ywtmr.jpg

ne znam koliko se vidi sta imam obuceno ali ovo mi je jedino novije od pre desetak dana ili tako nesto :neutral:
na nogama zelene najlonke i prugaste zelene dokolenice podvijene koje se ne vide i martinke
neka narandzasta pamucna strikana pletena ili tako nesto suknja
sivo crna prugasta majica na duge rukave
preko na kratke zelena sa nekim zutim sitnim cudivistima i vanzemaljcima iscrtanim
zelene drvene kugle oko vrata
i narandzasta marama vezana koja se isto ne vidi
eto
e da savijena sam skroz posto buljim u kameru : )

15ywtmr.jpg

ne znam koliko se vidi sta imam obuceno ali ovo mi je jedino novije od pre desetak dana ili tako nesto :neutral:
na nogama zelene najlonke i prugaste zelene dokolenice podvijene koje se ne vide i martinke
neka narandzasta pamucna strikana pletena ili tako nesto suknja
sivo crna prugasta majica na duge rukave
preko na kratke zelena sa nekim zutim sitnim cudivistima i vanzemaljcima iscrtanim
zelene drvene kugle oko vrata
i narandzasta marama vezana koja se isto ne vidi
eto
e da savijena sam skroz posto buljim u kameru : )

Ovoliko koliko vidim , ovo mi lici na nesto sto bih ja obukla.8)

ma ne,ja sam bas sarenis posebno u poslednje vreme i imam dosta narandzaste i zelene odece,nekako me otvaraju te boje i svidja mi se kako mi pristaju
a skroz obicne odevne kombinacije i tamnije boje cine da izgledam potpuno bezlicno i da ne licim na sebe i to mi se ne svidja.sa druge strane neki misle da sam ko semafor :lol:
crno sad dosta slabo nosim,obicno neku majicu ispod ili preko itd
i volim sarene carape,marame i suknje : )

@djura:mislim da imamo donekle slican ukus za oblacenje,meni su se neke tvoje slike bas bas svidele kao nesto sto bih rado nosila...: )

Pa sto je nisi fotografisala zenska glavo?
Pa lepo stavimo fotku ovde, pa ako je ona - onda komentarisemo kako se lepo obukla i kako bas iskusno kormani.
A ako nije ona, onda nema veze - ta sto tera tocak i onako ne dolazi na Forum.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back