Stvarno niste fer , djuro nisam kuci ali obecavam ti fotku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

): ove cizme obozavam, a jadne su stareee, a ne prave vise take... ne vide se bas najbolje.
spremna za blato i setanje psa(evo zasto mene ne progone manijaci zbog fotki na netu): ove cizme obozavam, a jadne su stareee, a ne prave vise take... ne vide se bas najbolje.
![]()
![]()

E hvala vam.....osvetlaste mi obraz!
Ninani...elegancija na nivou...sexy!...a i ide ti uz avatar
Moram priznati da je moj stil prilicno eklektican, ali kako god bilo uvek ti mora biti neki dobar detalj.
Vrlo su mi vazni detalji.
na jako lepom kompimentu...

kamo lice? kako da te progonim sad ovako polovičnu?
=)
nego, jesu ti ove pantalone somotske i za uzicama dole? sve mi se neto čini da i ja imam takve..
(ne pantalona he he nego moje na forumu)spremna za blato i setanje psa(evo zasto mene ne progone manijaci zbog fotki na netu): ove cizme obozavam, a jadne su stareee, a ne prave vise take... ne vide se bas najbolje.
![]()
![]()
bas mi se dopada...

![]()
ne znam koliko se vidi sta imam obuceno ali ovo mi je jedino novije od pre desetak dana ili tako nesto
na nogama zelene najlonke i prugaste zelene dokolenice podvijene koje se ne vide i martinke
neka narandzasta pamucna strikana pletena ili tako nesto suknja
sivo crna prugasta majica na duge rukave
preko na kratke zelena sa nekim zutim sitnim cudivistima i vanzemaljcima iscrtanim
zelene drvene kugle oko vrata
i narandzasta marama vezana koja se isto ne vidi
eto
e da savijena sam skroz posto buljim u kameru : )
i ja bih banshee mogla da ti maznem i prisvojim kombinaciju![]()
ps. nisam znala da si tako sarena, da li zbog neke fotke, zamisljala sam te u crnom, tamnom uglavnom...

Eo kad sam se vratila danas...
![]()
Malo je mutno, pokušala sam da zamutim pozadinu, a mrzelo me da palim fotošop.
Svidja mi se Lexa 
Eo kad sam se vratila danas...
![]()
Malo je mutno, pokušala sam da zamutim pozadinu, a mrzelo me da palim fotošop.
Čekaj da vidimo da li je bila ona...E i ja bih voleo da vidim Hellen na biciklu.