Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dzoging uz Dunav....i obuca zbog jeke :lol:
pict0444.jpg

Zemskaaa...:eek: Al si zgodna mjkmu. Uvek se iznova odusevim kad ti vidim sliku. :D
Pa ti mozes u trenerci i u vecernji izlazak.:manikir:

@Jeko materijal haljine mi se nesto ne dopada ili je do slike... a druga kombinacija mi se svidja... Boja majice ti ide lijepo s tenom i bojom kose... :D samo ako smijem da primjetim, ugojila? O.o

Aha, imam pet kila viska u odnosu na proslo leto jer sam puno jela, bas sam bila neumerena u slatkisima, uvatilo me neko blesavilo da svaki dan vec mesecima zderem slatko, a to mora negde dodati kile. Meni zdranjac doda kile po celom telu jednako i onda mogu uci u svu odecu koju nosim kad sam po propisu, ali mi se sve povlaci nagore zato sto je tesnije za broj.
Materijal je neka sintetika i izgleda ko od topljene plastike kad je obucem, ali je toliko udobna da se u njoj osecam ko gola. Obicno tu haljinu nosim kad treba da shipchim po gradu po vrucini jer je jako prijatna.

i nemaju...ja to onako:p

Jeko, definitivno ti kraće suknje stoje bolje nego one duge...:D

Hvala na podsticaju, ali ih uglavnom retko nosim i stalno mi je frka, posle 35., da ne izgledam u njima ko baba devojka a da to ne primecujem. Za sad moze da prodje, ali ne verujem da cu nositi minitje kad budem ostarila u faci...nekako mi se ne uklapa.
ps. Nemojte odmah da me napadnete zbog ove izjave. Ogradjujem se na sebe samu, ostale tetke neka uzhivaju u minitjima do penzije, slobodno.

Hvala na podsticaju, ali ih uglavnom retko nosim i stalno mi je frka, posle 35., da ne izgledam u njima ko baba devojka a da to ne primecujem. Za sad moze da prodje, ali ne verujem da cu nositi minitje kad budem ostarila u faci...nekako mi se ne uklapa.
ps. Nemojte odmah da me napadnete zbog ove izjave. Ogradjujem se na sebe samu, ostale tetke neka uzhivaju u minitjima do penzije, slobodno.

koliko sam videla...sasvim imaš lepo lice, za uz kratku lepršavu suknju:D

zato što nisi malecka ko ona...:p

...tuge i nevolje :rida:

Meni se Jekina danasnja garderobica dopada...ja imam samo jedan problem koji verovatno ima veze sa navikom, kada bas upece sunce, zvezda sto bi kazala moja baka:lol:, ja mogu da podnesem samo sasvim ravne sandale i maxi, siroke, pamucne suknje, mnogo me peku noge u bilo cemu kracem, jel ima neko slican osecaj?

Ja sam danas nosila siroku, do zemlje sarenu haljinu sa golim ledjima koja ima marinsko plavu osnovu i Ipanema sandalice, pustenu kosu i velike alke na usima...cini mi se kao da me duga suknja" luftira" odozdo kako pravim korake...verovatno cist osecaj...

poshto retko kad stavim neki nakit, evo posebno sam to stavila:mrgreen:
nish posebno, ali ajde... a nokte da ne stavim...e tome nisam mogla odoleti:manikir:
sad tek vidim da mi je bluzica sva neshto nakrivo...da l sam tako stala ili...:think:

Јако ми се допада, а посебно што је мајица иста као моја, само у другој боји. :)
И моја изгледа накриво.
Али си све уклопила, браво, и огрлица, и нокти... :ok:

dasa je odkazao?pukla kesa iz maksija?

:zcepanje: recimo da je sve otkazalo, kola jer sanjiva nisam u kuci mogla da nadjem kljuc od kola...(citaj retard) i vozila se basom posle... pa bar 3 god, , kesa iz maxija naravno otisla u Q....pavlaka se kotrljala po ulici, da se sagnem da je dohvatim spadne mi tasna sa ramena a ja vise nemam slobodnu ruku ni da je zadrzim ni da je dohvatim, babin ceger mi napravio zulj... dasa nije otkazao nego sam se setila prethodnog dejta "na preporuku" i setila se onog starog dobrog - taj da valja, ne bi ga meni preporucivali, pa iz autobusa zvala i otkazala, naravno smorila se posto sam dobila napush i naravno da ti ceo bas prisluskuje razgovor a ti se trudis da budes tih i pored tandrkanja motora i otvaranja vrata...... i onda kese e kad nisam sela na sred ulice da placem, :zcepanje:

Dakle, ja cekam ozbiljne predloge za naziv nase chat - spam teme... :)
Jel moze? Na ovoj temi cemo kaciti slike i komentarisati ih a na toj drugoj temi mozete pisati o svemu, o kupovinama, rasprodajama, pocepanim carapama, ma sve sto vam padne na pamet :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back