Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dzoging uz Dunav....i obuca zbog jeke :lol:
pict0444.jpg

Nesto mi poznata poza....:mrgreen: skoro pa ko na avataru....promocija guze?...:lol:

:zcepanje: recimo da je sve otkazalo, kola jer sanjiva nisam u kuci mogla da nadjem kljuc od kola...(citaj retard) i vozila se basom posle... pa bar 3 god, , kesa iz maxija naravno otisla u Q....pavlaka se kotrljala po ulici, da se sagnem da je dohvatim spadne mi tasna sa ramena a ja vise nemam slobodnu ruku ni da je zadrzim ni da je dohvatim, babin ceger mi napravio zulj... dasa nije otkazao nego sam se setila prethodnog dejta "na preporuku" i setila se onog starog dobrog - taj da valja, ne bi ga meni preporucivali, pa iz autobusa zvala i otkazala, naravno smorila se posto sam dobila napush i naravno da ti ceo bas prisluskuje razgovor a ti se trudis da budes tih i pored tandrkanja motora i otvaranja vrata...... i onda kese e kad nisam sela na sred ulice da placem, :zcepanje:

Koji crnjak...:confused:

Dakle, ja cekam ozbiljne predloge za naziv nase chat - spam teme... :)
Jel moze? Na ovoj temi cemo kaciti slike i komentarisati ih a na toj drugoj temi mozete pisati o svemu, o kupovinama, rasprodajama, pocepanim carapama, ma sve sto vam padne na pamet :lol:

Sve sto vam padne na pamet...:lol:

Evo danas,sestra i ja

:ok:

sutra putujem na svadbu u sombor.jel izgledam ko tetka?ja i jesam necija tetka,sto god obucem tesno mi je.taj salcic,prvo slovo s kao sisarka necu stalno da vuglim,samo ako je hladno.i to sto se providi beli brus,sutra ce biti crni

..fina kombinacija....i ako mislis da nosis te crvene cipele sandale, sta je vec
onda neka ti taj salcic bude pri ruci....:lol:

sutra putujem na svadbu u sombor.jel izgledam ko tetka?ja i jesam necija tetka,sto god obucem tesno mi je.taj salcic,prvo slovo s kao sisarka necu stalno da vuglim,samo ako je hladno.i to sto se providi beli brus,sutra ce biti crni

ako ces tu crnu majicu onda i crni brus ovaj sto imas na sebi je svetliji i sljasti od blica .... pa da ne bi imala isti efekat na slikama sa svadbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back