Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
...znam ja ....i ne spamujem dalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, ja cekam ozbiljne predloge za naziv nase chat - spam teme...
Jel moze? Na ovoj temi cemo kaciti slike i komentarisati ih a na toj drugoj temi mozete pisati o svemu, o kupovinama, rasprodajama, pocepanim carapama, ma sve sto vam padne na pamet![]()
juce...
juce...
...dzoging uz Dunav....i obuca zbog jeke
![]()
recimo da je sve otkazalo, kola jer sanjiva nisam u kuci mogla da nadjem kljuc od kola...(citaj retard) i vozila se basom posle... pa bar 3 god, , kesa iz maxija naravno otisla u Q....pavlaka se kotrljala po ulici, da se sagnem da je dohvatim spadne mi tasna sa ramena a ja vise nemam slobodnu ruku ni da je zadrzim ni da je dohvatim, babin ceger mi napravio zulj... dasa nije otkazao nego sam se setila prethodnog dejta "na preporuku" i setila se onog starog dobrog - taj da valja, ne bi ga meni preporucivali, pa iz autobusa zvala i otkazala, naravno smorila se posto sam dobila napush i naravno da ti ceo bas prisluskuje razgovor a ti se trudis da budes tih i pored tandrkanja motora i otvaranja vrata...... i onda kese e kad nisam sela na sred ulice da placem,
![]()
Dakle, ja cekam ozbiljne predloge za naziv nase chat - spam teme...
Jel moze? Na ovoj temi cemo kaciti slike i komentarisati ih a na toj drugoj temi mozete pisati o svemu, o kupovinama, rasprodajama, pocepanim carapama, ma sve sto vam padne na pamet![]()
Sad ne znam više gde da se kačim, ovde ili na onoj drugoj temi, pa pošto sam mali narcis, ja ću na obe.
Prvo slika od juče popodne - ja na motoru Vlade Georgijeva, a na drugoj moj današnji outfit za posao:
Sad ne znam više gde da se kačim, ovde ili na onoj drugoj temi, pa pošto sam mali narcis, ja ću na obe.
Prvo slika od juče popodne - ja na motoru Vlade Georgijeva, a na drugoj moj današnji outfit za posao:
juce...
pa pedesetih se nosila ova duzina.ako treba krace,mogu da je zarolam![]()
sutra putujem na svadbu u sombor.jel izgledam ko tetka?ja i jesam necija tetka,sto god obucem tesno mi je.taj salcic,prvo slovo s kao sisarka necu stalno da vuglim,samo ako je hladno.i to sto se providi beli brus,sutra ce biti crni
sutra putujem na svadbu u sombor.jel izgledam ko tetka?ja i jesam necija tetka,sto god obucem tesno mi je.taj salcic,prvo slovo s kao sisarka necu stalno da vuglim,samo ako je hladno.i to sto se providi beli brus,sutra ce biti crni