Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

svidza mi se dzemperak:super:
bash bih volela kad bi znala da nosim takve stvarchice...:)
i josh htela da dodam na moje slike..ja ko chichak, ista poza za slikanje svaki dan:zcepanje:

@Zmajce druga slika :super:
@Cicak lijepo :D samo da ti nijevruce ? kod nas danas 29 stepeni :o i imas isti telefon kao sto sam ja imala :D sad znam da su ti boje svjetlije nego sto izgledaju na slikama ;)

hvala:)

...nije danas...pre par nedelja..."crno pa se ne vidi..."
CopyofIMG_0635-1.jpg

...bravo, kao i uvek...:lol:

odlicna si..ne preterujes heheheheh
a ovo je majne cerka....u tome ide danas na maturu
stilski smo ne nebo i zemlja nego neopevane suprotnosti:D
samo steta sto nije lepse stala..ima prelepe noge...odbojkasica:D
ljubi je majka:D

:heart::heart:
Kako je slatka bre. Podseca me na one zhemskice na rokabili zhurezama u SKC. :D Kulturishka prava za razliku od ucenica iz moje skole gde ih je od tridesetak zenskih osoba ukupno bilo bar dvaes' pet klonova Seke Aleksic.:sad2:
Medjutim, sandale mi se ich ne dopadaju. Totalno su drugaciji fazon od 'aljincheta koje je nekako romanticno i nezno.

odlicna si..ne preterujes heheheheh
a ovo je majne cerka....u tome ide danas na maturu
stilski smo ne nebo i zemlja nego neopevane suprotnosti:D
samo steta sto nije lepse stala..ima prelepe noge...odbojkasica:D
ljubi je majka:D

...sad sam tek videla ovu slicicu...ide dete na matursko vece....:super:

...lepo mlado, sa sve stiklama od 15cm..i bas je briga, lepo joj stoje i lepe su
bas....haljinica predivna, model takodje....maaaa....lepo, mlado.....:heart:

:heart::heart:
Kako je slatka bre. Podseca me na one zhemskice na rokabili zhurezama u SKC. :D Kulturishka prava za razliku od ucenica iz moje skole gde ih je od tridesetak zenskih osoba ukupno bilo bar dvaes' pet klonova Seke Aleksic.:sad2:
Medjutim, sandale mi se ich ne dopadaju. Totalno su drugaciji fazon od 'aljincheta koje je nekako romanticno i nezno.

:zcepanje:..ne stavljaj mi so na zivu ranu:D
mozes li jeko mene da zamislis u takvim sandalama:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
bas sam se danas osvrnula na tvoje i moje upoznavanje i kako sam bila iznanadjenje za tebe;)

Poslednja izmena:
Devojko koja ne voli pohvale ha ha:zper:...dodji dodji...ko zna mozda mi pomutis njanjav karakter bhahahahaha:mrgreen:....najpre, ekstra ti je kosa, to znas...kombinacija je ok i to znas, karmin je pravi izbor i to znas...medjutim, tasna mi ne lezi tu nikako, cak mi ne leze ni cipelice...zasto? Zato sto nisu letnje, vidim ja crni step na majici ali to je nedovoljno da bi istrpelo tesku crnu na nogama i preko ramena...kako sam ja njanjava ja bih mozda sarenu tasnu koja ima crvene detalje ili u nijansi majice sa detaljima i bez ili sivkaste cipelice, jos bolje dvobojne, kako bi cela kombinacija ostala nezna. Ovako imamo neznu garderobu i grube detalje...inace roba na tebi je lepa ali ne moze da mi "legne" na oko jer mi paznju odvlaci tasna koja je skoro pa za kostim, trenc, kaput...deluje mi kozna, ako je platnena jos nekako ali ako je od nekog teskog materijala too much mi dodje...

Izgleda da moj telefon nikako ne hvata teksturu tkanina. :(
Tasna je ogromna (morala sam da je nosim zbog onog radnickog mantila koji sam odnela u skolu danas), ali je jako mekana. Moze stati u dve shake kad se zguzva (ko sto rece neko kad je opisivao svoju haljinu na nekoj od strana ovde), a materijali od kojih je napravljena odeca, uopste nemaju nezhan shmek uzhivo, naprotiv, vise izgledaju sportski. U pitanju su debela mokra likra (majica) i obican zhersej za rendere (suknja). Sandale su zatvorene samo u prednjem delu, a sa strane su sasvim otvorene. Mada, cak i da se uopste ne uklapaju, morala bih da ih nosim jer imam samo malo sandala u kojima me ne bole noge kad hodam.

...žene-kad nađem i spustim foto aparat sa prašnjavog tavana-uslikaću se(mobilnim mi je suviše komplikovano i nemam prateći asesoar...)
Elem-tunika je Mango (special edition od pre 3 godine mislim), od prozirnog je nekekvog materijala, ima od konca onaj izrez i na rukavima presečeno istim tim...U struku je nabrana nekakvim koncem-lastižem pa liči na malu suknjicu ,ako razumete uopšte na šta mislim...( što mi se baš i ne sviđa ali nosim- kad moram) jer se to nekako nabere pa ispada da imam (mnogo) više kg oko struka nego što inače imam...:confused:

ALI....kada sam je dobila pre tri godine , tada nisam imala dva kila viška i kad bih je obukla samo preko brusa , ukombinovano sa crnom suknjom do kolena ...eeee,tad sam bila mačka...:lol:

...žene-kad nađem i spustim foto aparat sa prašnjavog tavana-uslikaću se(mobilnim mi je suviše komplikovano i nemam prateći asesoar...)
Elem-tunika je Mango (special edition od pre 3 godine mislim), od prozirnog je nekekvog materijala, ima od konca onaj izrez i na rukavima presečeno istim tim...U struku je nabrana nekakvim koncem-lastižem pa liči na malu suknjicu ,ako razumete uopšte na šta mislim...( što mi se baš i ne sviđa ali nosim- kad moram) jer se to nekako nabere pa ispada da imam (mnogo) više kg oko struka nego što inače imam...:confused:

ALI....kada sam je dobila pre tri godine , tada nisam imala dva kila viška i kad bih je obukla samo preko brusa , ukombinovano sa crnom suknjom do kolena ...eeee,tad sam bila mačka...:lol:

sudeći po fotkama ti si kao vino, što starija to bolja i još uvek si mačka:ok:

poshto retko kad stavim neki nakit, evo posebno sam to stavila:mrgreen:
nish posebno, ali ajde... a nokte da ne stavim...e tome nisam mogla odoleti:manikir:
sad tek vidim da mi je bluzica sva neshto nakrivo...da l sam tako stala ili...:think:

Poslednja izmena:

poshto retko kad stavim neki nakit, evo posebno sam to stavila:mrgreen:
nish posebno, ali ajde... a nokte da ne stavim...e tome nisam mogla odoleti:manikir:
sad tek vidim da mi je bluzica sva neshto nakrivo...da l sam tako stala ili...:think:

Mnogo ti lepse stoje suknje od farki, uostalom, ko i vecini zhena.
Sareni nokti mi nekako ne idu uz toliko sarenu bluzu. Pre sam crtala nokte svaki put razlizito uz razlicitu odecu jer sam skapirala da se itekako vide, mozda i vise od nakita i da treba da se slozhe uz odecu. Uz ovo bi vise islo da je shara malena i samo negde u uglu nokta ili na vrhovima, ali onda treba da su malo duzhi da bi se postigao efekat.
Bluzica i nakit su bas lepe boje, izgledaju skroz letnje i leprsavo.

Poslednja izmena:
pa fora je u tome shto ja imam neku duzinu do koje mogu da mi porastu nokti, a posle toga se listaju i pucaju:(
tako da se zadovoljim nekom srednjom duzinom, a tu bash nemam mnogo prostora za manevrisanje shto se sharanja tiche(na moju zalost)
inache nazvrljala sam ih sinoc u ponoc i tako sam se nadisala laka(da ne kazem naduvala:zcepanje:)

p.s. i ja mnogo vishe volim suknje:zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back