gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
ma, naravnoNisam na to mislila, to se sve slažem =)
Već na postavljanje dotične slike, ja se ne razmišljam koje su marke gaćice, već mi nije jasno zašto bi neko tu sliku stavio na forum, pogotovu neko ko za sebe tvrdi da je u svom životu ostvaren u svakom aspektu, zašto je taj neko imao potrebu da na ovakav način privlači pažnju?
Tema je šta nosim danas, prve tri slike su dovoljan odgovor na temu, četvrta je...šta?
Neko je spomenuo kako se danas obukao previše obično, pa ne bi da kači sliku, ali poenta i jeste da ne moramo biti glamurozni a ovoj temi, a ko i jeste super za njega =)
i, zar se zaista pitas zasto bi neko sliku svojih gaca stavio na forum?

evo, bas zbog ovoga

ja sam se, na primer, davno jos okacila na slikama, samo u kupacem, bez glave-o, kako je bilo zanimljivo naredna tri dana, iako izgledam manje-vise prosecno

vecina ovde samo ceka priliku za spam i zezanje, komentarisanje i prepucavanje, pa je tako i ovde
i, da, ovo si dobro primetila za "obicne kombinacije", ja sam kacila svoje svakodnevne varijante, dodjem na posao, slikam se i okacim, a onda su nekako pocele da se kace neke "uparadjenjie" i meni bilo bzv da se besim u necem "obicnom"
a, ono sto "obicno" nosimo upravo govori vise o nasem "stilu" od (recimo) svadbarskih fotki