Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam na to mislila, to se sve slažem =)
Već na postavljanje dotične slike, ja se ne razmišljam koje su marke gaćice, već mi nije jasno zašto bi neko tu sliku stavio na forum, pogotovu neko ko za sebe tvrdi da je u svom životu ostvaren u svakom aspektu, zašto je taj neko imao potrebu da na ovakav način privlači pažnju?
Tema je šta nosim danas, prve tri slike su dovoljan odgovor na temu, četvrta je...šta?
Neko je spomenuo kako se danas obukao previše obično, pa ne bi da kači sliku, ali poenta i jeste da ne moramo biti glamurozni a ovoj temi, a ko i jeste super za njega =)
ma, naravno
i, zar se zaista pitas zasto bi neko sliku svojih gaca stavio na forum? :)
evo, bas zbog ovoga :lol:
ja sam se, na primer, davno jos okacila na slikama, samo u kupacem, bez glave-o, kako je bilo zanimljivo naredna tri dana, iako izgledam manje-vise prosecno :lol:
vecina ovde samo ceka priliku za spam i zezanje, komentarisanje i prepucavanje, pa je tako i ovde
i, da, ovo si dobro primetila za "obicne kombinacije", ja sam kacila svoje svakodnevne varijante, dodjem na posao, slikam se i okacim, a onda su nekako pocele da se kace neke "uparadjenjie" i meni bilo bzv da se besim u necem "obicnom"
a, ono sto "obicno" nosimo upravo govori vise o nasem "stilu" od (recimo) svadbarskih fotki

cecilija64, super poslovna kombinacija. Mislim da ti ne treba deblji kaiš, ali mislim da bi kombinacija bila još lepša ako bi dodala neki nakit u boji, jer obukla si dve neutralne, mogle bi baš lepo da se razbiju asesoarima u boji =)

Ja od nakita nosim samo zlatni lančić sa krstićem koji nikad ne skidam, pa mi nekako bezveze da preko njega nosim još neki. U uši smem takođe samo zlato zbog alergije, jedino se jutros onako polu ošamućena nisam setila neke moje stare drvene narukvica... to bi možda bilo ok

hvala, slika je od proslog juna, vec sam je kacila ovde
da, suknja, od belog nekog tankog, tankog materijala, nosim je 5 godina bez prestanka, nista udobnije ne postoji za +40 stepeni
a, kupila je u C&A, za smesne pare, recimo 20 evra
evo veeelika slika

Prelepa suknja... Imam ja 4 takve "ciganske" suknje i obozavam da ih nosim. Ali su 3 sarene i jedna siva, belu nemam... Hocu jednu ali nikako da pronadjem ono sto mi odgovara... :(

evo, ja bih ovako neku ogrlicu
btw, ovo ne nosim danas, na poslu :)
Sviđa mi se...;)
da, suknja, od belog nekog tankog, tankog materijala, nosim je 5 godina bez prestanka, nista udobnije ne postoji za +40 stepeni
evo veeelika slika

Lepo ti stoji... meni se sviđaju te suknje ali nisu za mene... :D

evo veeelika slika

Suknja je prelepa:heart::heart::heart:...ja imam gomilu tih "ciganskih" mada meni vise lice na spanske...predivna je zbilja. Imam cudan fetish, obozavam sve sto je maxi i to do poda...nikad zenska od mene nece biti:dash:
Kupila sam skoro ogroooooooomnu do poda puder roze suknju...mislim cak da je istog kroja kao i suknja na tebi...

Poslednja izmena od moderatora:
Suknja je prelepa:heart::heart::heart:...ja imam gomilu tih "ciganskih" mada meni vise lice na spanske...predivna je zbilja. Imam cudan fetish, obozavam sve sto je maxi i to do poda...nikad zenska od mene nece biri:dash:
Kupila sam skoro ogroooooooomnu do poda puder roze suknju...mislim cak da je istog kroja kao i suknja na tebi...

Zasto mislis da duge suknje nisu zenstvene? U kombinaciji sa lepim sandalama i lepom bluzom/majicom mogu da budu bas bas zenstvene (bar po meni)...
:cool:

Zasto mislis da duge suknje nisu zenstvene? U kombinaciji sa lepim sandalama i lepom bluzom/majicom mogu da budu bas bas zenstvene (bar po meni)...

Iskreno za moj racun one su najzenstvenije, sto puta vise od mikro mini...cak tvrdim i da mogu da budu sexipilnije od kracih, posebno ako je malkice transparentna tkanina, kao postavljena na primer...Ja najvise volim te suknje i haljine da nosim sa platformama, velikom torbom, ray ban i velike alke...za takvim outfitom sam luda sasvim iako ne vazi za sexy meni je on skroz sexy jer noge, zbog platformi, deluju kilometrima dugacke, nogice se malkice naziru kroz tanku tkaninu a kombinacija je skroz gradska...ma obozavam...

Sviđa mi se...;)

Lepo ti stoji... meni se sviđaju te suknje ali nisu za mene... :D
hvala...zasto nije za tebe, ove suknje odlicno stoje mrsavicama poput tebe i mene, ne stoje samo bas buckastim zenama?

Suknja je prelepa:heart::heart::heart:...ja imam gomilu tih "ciganskih" mada meni vise lice na spanske...predivna je zbilja. Imam cudan fetish, obozavam sve sto je maxi i to do poda...nikad zenska od mene nece biti:dash:
hvala...ja bas mislimda su duge suknje vrlo zenstvene
Bas sam htjela da pitam kakva je suknja :) odlicna kombinacija :D
:hvala:
tako je, ovu sam nosila u razlicitim kombinacijama, cak i na neke lagane patike, a jednom i na neku svadbu :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back