Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ljudi, to je sve bezazleno.
Objektivno, zena odlicno izgleda, haljina je divna, sve je super. Dobro, vide se gace, meni simpaticno, nemam zasto da moralisem njoj. Nije mi ni majka, ni sestra.
I dokle vise rasprava o gacama?! :lol:
Ma nije meni problem sto joj ponekad sevnu gacice, razumem ja na tu duzinu haljine... Ali sto samu sebe kaci na javno mesto tako da joj se vide gacice, to mi je malo cudno.
Znas kako se ONE pevacice izvinjavaju i iscudjavaju i crvene kad im se bas pred izlazak novog "albuma" omaknu takve slike... Mozda i macka sprema novi album...

Da se razumemo, nemam nista bas protiv devojke, samo pokusavam da ukapiram razlog. :kafa:

Mada, bolje da ja odustanem na vreme...

Ljubomora.
Ne vole baš žene, da vide tako zgodnu i j'ebozovnu protivnicu, čak ni preko foruma.

Nemojte bre tako da svrstavate sve zene u isti kosh. Ja obozavam da vidim retkost kao sto je dobro zensko ili musko telo i volela bih da su svi na ovom svetu zgodni i zdravi i po mogucstvu da imaju lepe face, a opet kritikujem neumereno i neprimereno oblacenje jer mi je ruzno i na muskom i na zenskom i na debelom i na mrsavom i na zgodnom telu podjednako.

Znaci, nemojte sve svoditi pod takvu trivijalnost kao sto je pojam ljubomore jer ljubomora je nesto sto ne moze imati veze sa forumom, nego samo sa odnosima izmedju ljudi u rl koji jedni od drugih zele paznju. Forum je za mnoge od nas samo svratiste i itch nas ne zanima ko kako izgleda i ko je dobra zenska ili dobar dasa, narocito na pdf Moda na kom po logici stvari to treba da bude nebitno.

Dakle, meni se svidja Bokarukina haljina i kako joj stoji iako je ona punacka. Isto tako mi se svidja vazdusasta iako smara kad zastupa neke tamo svoje kanone u komunikaciji. Isto tako mi se svidja i Macka Vracarka, kad se lepo obuce i uslika.

Shvatite da dosta silite sa tim pitanjima izgleda ljudi i zhena na forumu. To je maltene nebitno kad neko ume da napravi dobar izbor u odeci, a tema je o odeci.

Nije Vanda iako bi mi vise laskalo:mrgreen:. Doduse proslo je 4 meseca od fotografisanja...

1zmpbmd.jpg

Samo neka ih neko smanji ako ume...ja sam duduk za to...hvala...:heart:
Mmm, Lahorčiću... ili što bi jedan moj prijatelj Grk rekao: "Πληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε σ 'αγαπώ γιατί ξέρετε πώς να odevas, και μπούμερανγκ, διότι εσείς, αγαπητοί", što u prevodu sa grčkog znači: "Volim što umeš da se odeneš, i što te svuda ima, draga". :heart:

jaoo, ja mislila da se KB kacio :rotf:

za rolere ti je najbitnije da ti pasuje stopalu, probaj sve zive dok ne nadjes onaj koji ti odgovara ;)

Moram ipak da dam jedan savet na ovoj temi iako sam kritikovana zbog toga. :mrgreen: Cisto da znate, K2 patika se oblikuje na osnovu toplote stopala i tako ostaje zauvek. Ako takve skije, klizaljke ili roshke pozajmite nekom na samo jedno obuvanje, posle ce vas uvek zuljati to sto se promenilo u patici.

Pa da... ima dovoljno visine i ljepote. Da je niza nebi bilo dobro. Odlicna je. ;)

Dopadaju mi se njene mindjuse.

Tacno...da sam malo niza delovala bih zdepasto...

Jeko, vielen Dank:hvala:...na prvoj slici sam nosila vojnicke cizme do kolena, stroga linija visoki crni sjaj, sasvim krute...lepe cizme ali su me ubile jer sam setala po ceo dan pa sam onda presla na proverene sa druge slike koje su sve u nekim trakama pa zapravo dosta sire list na nozi ali su udobne i nekako buckaste, kao decije i ja ih jako volim...inace Dr Martens, gauco model...

Macko jeste slobodniji svakodnevno i postavljala bih vam ali nemam USB...na slikama sam ipak na putu pa vise gledam da mi bude udobno...a ne volim klot farmerice/trenerice fazon...zapravo bas sam mogla da vam postavim jednu u farmericama...hajde ako nadjem hocu...

Brajane...ja sam ti slabija sestica uzivo obzirom na Srpkinje:mrgreen:...ali da sam htela da me rangiraju na skali jos pre 9 godina bih ostala u modelingu a ne bih pobegla glavom bez obzira jer sam bila kao zdrebe...so do it without me if it is possible:cmok2:

Kojote, my dear...radi se o gradji koja je nelepa jednostavno...ja na ovoj slici imam 60kg na 177-8cm...ali sam gradjena tako da imam jace grudi, kukove a uzan struk koji se neprestano trudim nekako da prosirim...listovi su jaki od trcanja...inace i sa 57kg i sa 64kg koliko sam imala najvise gradja ostaje ista tako da je uopste ne volim, iritira me jako...ali sta je tu je...niko je ne bira na rodjenju...

Trilijan, prva suknja je obicna Zarina suknjica...tanji stof...sva je sarena, cela u faltama oko tela, ne vidi se fino na slici...ja padam na te karirane a la dobro dete stvari...:dash:

Poslednja igra leptira, druga suknjica je uzasna...samo se lepo slika i nista vise, napravljena je od nekog predebelog stofa/tvida, kako zakoracis zbrcka se u bokovima, sto se i na slici vidi, jer se zategne, kada sam gledala veci broj bila mi je mnogo velika u struku a ne moze da padne jer je tkanina mnogo teska...ideja je inace sjajna...ja sam je zato i uzela, polakomila se na britanski tvid ali nije bila pametna investicija uopste...:heart:

Hvala vam svima...:cmok2::heart::cmok2:

ajme koliko postova oko haljine mace koja je sa vracara ili vraca:D
diskusije ponovljenje fotografije 100 puta:eek:
dakle bas si ih maco sve digla na noge ili na ruke:D
ja ne bih komentarisala...ako smem....ocu ostati na temi ako preskocim?:p

Joj zene kako se vama sve mora crtati.:roll: Nista im ne fali, super su, ali se vidi da nemas manje od 18 godina. To je moje subjektivno misljenje koje ne mora nikog da tangira da ne volim videti kad neko ko nije devojchurak nosi prekratke drecave stvari na javnoj svecanosti. Dakle, nista strasno, nikakva stroga kritika.:rtfm::)

hahaha, pa sto ti ides - kao nastavnik - na proslavu mature sa djacima u providnoj majici gde ti se vidi stomak? I ti i Macka imate super liniju, bas ste zgodne zene, samo ne razumem zasto njoj ne prilici da sa svojom ekipom banci polugola, a tebi prilici da ides medju djake u onakvoj majici?

e, ne moze sad da je "zavrsena macka" kad ja hocu da prokomentarisem :lol:
dakle ovako-meni se, na primer, Macka u onoj kombinaciji bele bluze i crne suknje savrseno dopada, sexi do bola, zakopcana, a izazovna, i vidi se da je zgodna do besvesti, bez bilo kakvog naglasavanja, ali mi se zato u zutoj haljini ich ne dopada, iako joj savrseno stoji
uvek kazem-zutu haljinu ne bih obukla, pa da Koko Sanel ustane iz groba da je kreira, a nikakvu haljinu te duzine u javnost, bez obzira na boju-prosto mi je neprimerna, bez obzira na godine, ne znam ni koliko macka ima godina, ali bih isto mislila i da se u njoj pojavi devojka od 18.. za mene se takva haljina oblaci kada se u svoj stan na veceru zove muskarac koga cu definitivno odvesti u krevet-samo za njegove oci, dakle :)
no, to je opet pitanje ukusa-Macka fura neki svoj stil, u fazonu sex i grad, rekla bih, koji se meni licno ne dopada, skoro nista mi se od njenih prikazanih kombinacija nije svidelo (iako je sve verujem skupo i kvalitetno, ja nista od toga ne bih nosla, cak i da mi se pokloni, na meni bi izgledalo smesno), ono sto jeste, to sam pohvalila reputacijom, a odnosi se na neke lezerne kombinacije, no ona taj fazon ume da ga nosi, to je definitivno
sto se pak (sada vec) cuvene cetvrte fotke tice, mislim da je Macka savrseno svesno tu fotku stavila, ne da prikaze duzinu haljine, koja se odlicno vidi na prve tri, vec da postigne upravo ono sto jeste-da prosle noci muskarci sanjaju njenu crnu cipku, a da se zene misle koje li su marke Mackine gace :lol:
btw, Macko, odlican kais, i ultra zanimljivo kombinovanje boja, meni nikada ne bi na pamet palo da zutu razbijem ovom nijansom, vec bih popustila pod klasicno crnim detaljima, ako bih ikada zutu stavila na sebe ;)

She wishes...

Izgleda da smo svi pomalo zaboravili smisao ove teme...
pa, sad...:lol:
ko sto rekoh-meni se ne dopada, ali kladim se da svuda izaziva komentare, gde god da se pojavi, kao i ovde
meni se btw, bas svidja to kometarisanje, i pozitivno i negativno (bez vredjanja, tipa-seljacki ti stil), malo razbija temu, a i svasta se moze doznati
ja na primer skupim neke fazone, uglavnom od Trilijan :rumenko:, jer njen stil meni odgovara savrseno i skoro sve sto je postavila-ja bih obukla
takodje se moze dosta nauciti iz toga kako nas drugi vide-komentari koje nam boje, ili krojevi leze mogu biti korisni-naravno, vecina nas je vec iskristalisala neki svoj stil, ali ipak...
takodje, cesto p[itam nekoga i gde je sta kupio, i slicno...

Nisam na to mislila, to se sve slažem =)
Već na postavljanje dotične slike, ja se ne razmišljam koje su marke gaćice, već mi nije jasno zašto bi neko tu sliku stavio na forum, pogotovu neko ko za sebe tvrdi da je u svom životu ostvaren u svakom aspektu, zašto je taj neko imao potrebu da na ovakav način privlači pažnju?
Tema je šta nosim danas, prve tri slike su dovoljan odgovor na temu, četvrta je...šta?
Neko je spomenuo kako se danas obukao previše obično, pa ne bi da kači sliku, ali poenta i jeste da ne moramo biti glamurozni a ovoj temi, a ko i jeste super za njega =)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back