e, ne moze sad da je "zavrsena macka" kad ja hocu da prokomentarisem 

dakle ovako-meni se, na primer, Macka u onoj kombinaciji bele bluze i crne suknje 
savrseno dopada, sexi do bola, zakopcana, a izazovna, i  vidi se da je zgodna do besvesti, bez bilo kakvog naglasavanja, ali mi se zato u zutoj haljini ich ne dopada, iako joj savrseno stoji
uvek kazem-zutu haljinu ne bih obukla, pa da Koko Sanel ustane iz groba da je kreira, a nikakvu haljinu te duzine u javnost, bez obzira na boju-prosto mi je neprimerna, bez obzira na godine, ne znam ni koliko macka ima godina, ali bih isto mislila i da se u njoj pojavi devojka od 18.. za mene se takva haljina oblaci kada se u svoj stan na veceru zove muskarac koga cu definitivno odvesti u krevet-samo za njegove oci, dakle 

no, to je opet pitanje ukusa-Macka fura neki svoj stil, u fazonu 
sex i grad, rekla bih, koji se meni licno ne dopada, skoro nista mi se od njenih prikazanih kombinacija nije svidelo (iako je sve verujem skupo i kvalitetno, ja nista od toga ne bih nosla, cak i da mi se pokloni, na meni bi izgledalo smesno), ono sto jeste, to sam pohvalila reputacijom, a odnosi se na neke lezerne kombinacije, no ona taj fazon ume da ga nosi, to je definitivno
sto se pak (sada vec) cuvene cetvrte fotke tice, mislim da je Macka savrseno svesno tu fotku stavila, ne da prikaze duzinu haljine, koja se odlicno vidi na prve tri, vec da postigne upravo ono sto jeste-da prosle noci muskarci sanjaju njenu 
crnu cipku, a da se zene misle koje li su marke Mackine gace 

btw, Macko, odlican kais, i ultra zanimljivo kombinovanje boja, meni nikada ne bi na pamet palo da zutu razbijem ovom nijansom, vec bih popustila pod klasicno crnim detaljima, ako bih ikada zutu stavila na sebe