Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoooo tek sad vidim boku.
Najs :)
Veselo i svidja mi se sto nisi obukla nista ozbiljno i strogo ko sto bi moja keva , nego lepo boje i divan sal i ova mala cicak da se ugleda na tebe :)

Svidja mi se stav i energija kojom zracis i kako je to iskombinovano uz vesele boje .

ijuju ijuju
malo pre se probudila..bila juce sto bi rekli ovdasnji u svatovi, pa jutros u 8 tek stigli kuci:D
posto naravno ne znam da skeniram fotku:rumenko:
mogu vam reci da sam bila na visini zadatka
bili u bgd u svadbi koja naravno nije trajala do jutros...nego posle mlada mladozenja i nas jos 6 parova otisli na neki splav......ajme brate mili i sestro slatka...kakvo ubijanje:zcepanje:, srecom ja nisam pila..pa sam vozala nazad
no imala sam crnu haljinu sa nekim belim nasivenim krivim linijama, uzanu uz telo..:zper:i stikle...pa sam uglavnom sedela ...do splava...e na splavu nema sedenja:rotf:
bole me noge:(
a i glava:(
ali je bilo super
skoro se nisam tako lepo provela:D
haljina je skoro kao ova...samo ima dublji cetvrtastiji izrez..ali taj kroj..i naravno ovo nisam ja:D
little_black_dress_2008.jpg

fenomenalna haljina, večita mala crna...
još ako ti ovako stoji:super:

http://img215.imageshack.us/i/mojamatura002.jpg/]

[url]http://img22.imageshack.us/i/mojamatura001.jpg/][/url][IMG]

Evo ovako sam izgledala za svoju proslavu 30 godina mature....
Super sam se provela, a što se izgleda tiče....haljina je silena, ovo preko je neki mekani ogrtač-ništa nije novo, sve je zatečeno u kući...lažem, nov je taj ogratač, bilo hladnjikavo juče....
P.S. imam ogledalo u kući:)))[/QUOTE]

Боко, одлично! :ok:
Да, светлије ципеле би ишле боље, али, може се дивно играти и у црним, ако је друштво добро.. :)

Tako kratke haljine su po mom misljenju neprikladne za svetkovine poput svadbe. To je duzina haljinice za plazhu. A i boja je prejaka. Jednostavno, mnogo je turbo folkerski fazon i nije u skladu sa mojim ukusom.

Ne cudi me Jeko..ti i ja se po stilu oblacenja dijametralno razlikujemo.;)
A o duzini suknje...umem to da nosim i osim na cetvrtoj slici ne smatram da je vulgarno i nepristojno...A na cetvrtoj tendenciozno i jedno i drugo ;)
Boja nije toliko sljasteca kako izgleda(blic i materijal malo pojacavaju kolorit) a i zato je kais i sandale potpuno smiruju..

Jaoooo tek sad vidim boku.
Najs :)
Veselo i svidja mi se sto nisi obukla nista ozbiljno i strogo ko sto bi moja keva , nego lepo boje i divan sal i ova mala cicak da se ugleda na tebe :)
Svidja mi se stav i energija kojom zracis i kako je to iskombinovano uz vesele boje .
Hoću Mirče hoću... sutra planiram da se urozim...;):D
Ja juce pre i posle...:)
Prva slika je ok... samo ima malo previše karnera na košulji, za moj ukus...:D
A ovo je sa jedne svadbe,one kojoj je prethodila devojacka noc sa majicama....
Na cetvrtoj slici se vidi duzina haljine da ne kazete ne vidi se cela haljina...:rumenko:
Verujem da ti je ovo super stajalo... baš je vesela kombinacija... za svadbu prava...;)

P.S. Na 4-oj slici ti viri mačka, mačko...:tajna::mrgreen:

Ne cudi me Jeko..ti i ja se po stilu oblacenja dijametralno razlikujemo.;)
A o duzini suknje...umem to da nosim i osim na cetvrtoj slici ne smatram da je vulgarno i nepristojno...A na cetvrtoj tendenciozno i jedno i drugo ;)
Boja nije toliko sljasteca kako izgleda(blic i materijal malo pojacavaju kolorit) a i zato je kais i sandale potpuno smiruju..

Da ponovim. Ja nemam stil, nego sto stilova ukljucujuci i minitje, ali nikad ne bih nosila prekratke stvari ne zato sto mislim da je to vulgarno jer ne mislim tako. Prektratki minitj sam po sebi nije vulgaran ako je u skladu sa situacijom u kojoj se nosi i naravno u skladu sa godinama (koje se uvek vide na kozhi koliko god da je negovana). Jednostavno sve sto je prenaglaseno bode mi oci nezavisno od toga da li je u pitanju duzhina suknje ili model suknje. Znaci, nezavisno od stila, uvek mi je bitna mera i sklad odevne kombinacije sa situacijom ili bar neka shira poruka u odnosu na situaciju u kojoj se nosi.
Moj komentar se nije odnosio samo na duzhinu haljinice nego i na celokupan utisak koji podrazumeva i duzhinu i boju i tkaninu i ruke i noge i situaciju.

Sorry...desilo se.;)

Ma znam....hoce to...meni licno je haljina prelepa, nosila bih je rado, bas rado..Takva haljina je dizajnirana za tvoju gradju i stvarno ti laska...zez je sa mikro mini suknjama i haljinama sto kada sednes malko skliznes napred pa se ona podigne vise nego sto ti imas osecaj...deluje mi poznato inace, ako nije tajna jel mozes da nam otkrijes marku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back