Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Ova Cicak stalno iste slike kaci. Kakva prevarantkinja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova Cicak stalno iste slike kaci. Kakva prevarantkinja.
zar ne vidip da sam se okupala...
nemojte posle da se zalite shto sam okachila toliko slikaa sve iste skoro
![]()
):Bravo cicak, prelepo, cesce obuvaj stikle i nosi esarpe!![]()
![]()
još kad bi povremeno neku suknjicu ili aljinicu umesto farki...
Ili bar neki drugi model pantalona.
. Verovatno je bilo i onih koji su je smatrali sprdnjom na turbo folk sto mi je zapravo i bila namera. Cini mi se da je od svega pomalo, a pogotovo vazhi da je bilo kulturishka prekrivanje posto se svasta moglo videti na svecanosti i kod profanki i kod ucenica. Bilo je cak i umotanih u leoparda, utegnutih u dopichnjake, crnine bez ikakvih detalja, kombinacija od tri boje i tri vrste cipke sa sve chipkanim rukavicama bez prstiju, dekoltea preko starackih sisa, kostimchica za stjuardese u dve nijanse plave, helanki na debelim goozama bez ichega preko, ikebana od frizura, hevi metal shminke. Zhasu, verujte. 
Hvala Slavka sestro slatka...NJao Cicak-Zorice,
konacno da te vidim u nekoj lepoj veseloj boji.
Dobro ukljopljena esarpa

Ne mogu, stigle godine staru Zoku...još kad bi povremeno neku suknjicu ili aljinicu umesto farki...

E to.Ili bar neki drugi model pantalona.

Evo sad ponovo postujem onu suknju koju sam postovala jos dok sam je shila, ali sad je proshirena u luku za skoro metar i u okviru je cele toalete koju sam nosila sinoc na maturi. Steta je sto se ne vidi dobro majica, ali je mogu opisati. Vezana je na jedno rame pomocu trachica koje vise i pozadi je pojas uvezan u veliku mashnu od iste crne tkanine koja pada preko suknje. Preko ovoga sam nosila onaj crveni shal vezan na onaj nacin na koji se vecini ovde najvise svideo na prethodnim stranama i preko crni uski koznjak, ali sam sve to skinula odmah po dolasku. Od obuce sam na pocetku secala martinke, a posle se preobula u sandale jer je bilo vruce.
Pogledajte prilog 79425
Zanimljivo mi je bilo da su na maturi celu ovu kombinaciju razni ljudi razlicito shvatali. Jedni su je nazvali ludim tridesetim, drugi rokenrol fazonom, neki skromnom, neki previse pokrivenom itd. Verovatno je bilo i onih koji su je smatrali sprdnjom na turbo folk sto mi je zapravo i bila namera. Cini mi se da je od svega pomalo, a pogotovo vazhi da je bilo kulturishka prekrivanje posto se svasta moglo videti na svecanosti i kod profanki i kod ucenica. Bilo je cak i umotanih u leoparda, utegnutih u dopichnjake, crnine bez ikakvih detalja, kombinacija od tri boje i tri vrste cipke sa sve chipkanim rukavicama bez prstiju, dekoltea preko starackih sisa, kostimchica za stjuardese u dve nijanse plave, helanki na debelim goozama bez ichega preko, ikebana od frizura, hevi metal shminke. Zhasu, verujte.
Pliiz, zanemarite facu koju sam napravila razmazujuci ruzh za usne posto sam i shminku i friz sklepala na semaforima dok sam bila u frci da ne zakasnim po onom groznom pljusku.
ali lobanje su 
http://img22.imageshack.us/i/mojamatura001.jpg/]
[/QUOTE]
Opet mi bodu oko crne cipele po svaku cenu. Bilo koja sandala sa braonkastom drvenom ili plutanom potpeticom uklopila bi se bolje uz ove share. Haljina je bas lepa i lepo pada, a kod shala mi se svidja boja. Nisam skontala kako si ga prebacila na svecanosti. I sta je ono po obodu shala? Zanimljivo mi je to.

, srecom ja nisam pila..pa sam vozala nazad
i stikle...pa sam uglavnom sedela ...do splava...e na splavu nema sedenja

Opet mi bodu oko crne cipele po svaku cenu. Bilo koja sandala sa braonkastom drvenom ili plutanom potpeticom uklopila bi se bolje uz ove share. Haljina je bas lepa i lepo pada, a kod shala mi se svidja boja. Nisam skontala kako si ga prebacila na svecanosti. I sta je ono po obodu shala? Zanimljivo mi je to.
da je obuča bilo koje smeđe/drvene/plutane to b se uklopilo, da
tj
postala bi dosadna kombinacija za starije gospođe

http://img215.imageshack.us/i/mojamatura002.jpg/]
[url]http://img22.imageshack.us/i/mojamatura001.jpg/][/url][IMG]
Evo ovako sam izgledala za svoju proslavu 30 godina mature....
Super sam se provela, a što se izgleda tiče....haljina je silena, ovo preko je neki mekani ogrtač-ništa nije novo, sve je zatečeno u kući...lažem, nov je taj ogratač, bilo hladnjikavo juče....
P.S. imam ogledalo u kući:)))[/QUOTE]
Kao med si :)
Opet mi bodu oko crne cipele po svaku cenu. Bilo koja sandala sa braonkastom drvenom ili plutanom potpeticom uklopila bi se bolje uz ove share. .
Bila u Bgu i nista nisam nasla...