Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, tesko da iko podnosi kritiku sa debele emotivne distance.
Milsim da postoje samo oni koji se nakon kritike zamisle i oni koji unapred svaku kritiku smatraju neopravdanom i atakom na njih licno od strane zlog sveta :lol:

Naravno da oni koji ovde postave sliku moraju podneti i to da se njihov stil nekome nece svideti i da ce ih neko kritikovati, ali naravno, bez uvreda.
Inace bi tema bila besmislena

Moje cool nije apsolutno bilo smirivanje tebe,ja sam osoba koja voli pohvale bez lazne skromnosti da me iste smaraju a kritike vrlo dostojanstveno podnosim.
Cool je bilo u smislu da postujem tvoje misljenje ali svoj stav i haljinu ne dam;)
O razlozima postavljanja slika ovde mozemo diskutovati nasiroko,ali me niko nece ubediti da svaka slika okacena na ovom pdf-u nije upravo iz egzibicionistickih pobuda postavljena....
Ako ti tvrdis da stavljas svoje samo da bi bila kritikovana a nikako odobravana i pohvaljena onda se ja brinem.

O kompleksima takodje mozemo...ali nema potrebe.:)

Macko, nisam tebe citirala :rtfm:
Pohvale zaista ne volim i to ne iz neke lazne skromnosti vec samo zato sto imam kuci ogledalo i apsolutno mi nista ne znace kad mi je ono sasvim dovoljno, veruj mi. Ovde mislim iskljucivo na pohvale izgleda, ostale pohvale volim. I stavljam svoje slike samo da bih ispitala stav zena o kreacijama jer me zanima da se time bavim profi i kritike su mnogo korisnije u tom smislu nego pohvale. Nije to zabrinjavajuce, nego logicno i na neki nacin poslovno.

O kompleksima i neprihvatanju kritike isto pricam generalno o ovom forumu. Slucajno je palo da je to bilo posle price o tvojoj haljini. Mozda je trebalo da se ipak ogradim od tvoje reakcije na moje postove jer je ona bila sasvim primerena.:)

Uh, tesko da iko podnosi kritiku sa debele emotivne distance.
Milsim da postoje samo oni koji se nakon kritike zamisle i oni koji unapred svaku kritiku smatraju neopravdanom i atakom na njih licno od strane zlog sveta :lol:

Naravno da oni koji ovde postave sliku moraju podneti i to da se njihov stil nekome nece svideti i da ce ih neko kritikovati, ali naravno, bez uvreda.
Inace bi tema bila besmislena

Zavisi od kritike:ok:...i od usmerenja iste...

Ukoliko ja pomislim da bi porub na suknji mogao biti ovakav ili onakav i svoje misljenje iznesem tako da ne povredim osobu to nije usmereno ponizanju drugog, nesto sasvim drugo je reci da su nekome noge i ruke ovakve ili onakve...takva izjava je pitanje kulture/nekulture. Posebno kada zena izgleda kao manekenka i vidi se da nije istina izreceno na kilometar.

Istina, imam ja ogledalo i vidim kako izgledam i zamisli da postavim svoju dugo zeljenu suknjicu koju sam platila skupo od svog novca jer sam zelela da je imam i presrecna sam sto sam je dobila a onda neko dodje i kaze kako mojim nogama i rukama ne prilici da je nosi? Mislim, ne razumem? Poenta je u? Ja tu poentu ne vidim i deluje mi uvreda uvrede radi. Sada sam se uhvatila za Macku iako ona u osnovi nema veze sa pricom. Nije lepo komentarisati izgled druge osobe u cilju uvrede koja je prikrivena kroz toboz "otvaranje ociju".
Druga stvar, svi mi imamo i komplekse i emotivne povrede pa smo jednog dana tuzni, drugog srecni, sigurni u sebe, nesigurni...mislim da je ova tema bila ranije na Zenama, cak mislim da je taj pdf bio pogodniji jer je cilj da se pogledamo i nasmejemo a ko zeli privatne krojacke savete ima posebnu temu za njih, ima cak i pp, sms, msn, kafu....itd, mogucnosti na kile.:lol:
Znaci ja sam temu dozivela kao "Hej devojke pogledajte me danas, ljubim vas sve" a ne kao What not to wear...meni je to malko bezveze jer vecinu zena odavde manje vise bas briga, jednostavno vole da se druze sto nam je Boka i pokazala na prethodnoj strani, crne ili bez cipele who cares:dontunderstand:...lepa je, slatka, vesela, provela se sa starim drustvom i zelela je da nam pokaze kako je u toj noci izgledala, to je za mene cilj teme, mozda ja gresim....ne znam...ako gresim provericu opasno svoj stajling kada budem postavljala sliku naredni put jer mogu da cujem da sam otromboljena a ne zelim da lazem, ne volim to da cujem i to nema veze sa kompleksima, ili ima, kako god zar je vazno uopste zasto bih tako nesto uopste slusala o sebi?...pitam se - kao pomoc meni iiiiiiliiiiiiiii....mogucnosti su brojne..:dash:

Dakle, bundevo, tebe i macku je uznemirio moj post. Nemojte zato mene smirivati. Meni je sasvim opustajuce ovo raskrinkavanje forumskih foliranata koji hvale i sta im se svidja i sta im se ne svidja.

e jeko cisto da ti otvorim oci :lol: reci da je bundevu uznemirio bilo koji post, narocito na temi sta nosim danas je skoro pa oksimoron (forumaski) uznemireni bundeva :lol: on se eventualno uznemirio sto fotograf nije koristio blic a svi volimo rvanje u blatu tako da mozda ne treba da ti pisem kako da razlikujes dolivanje ulja od pravih zamerki... ali sta cu dobra sam dusa :mrgreen:

Moj outfit pre izvesnog vremena
Nadam se da me necete ignorisati jer sam nova:)
25um8ux.jpg

e jeko cisto da ti otvorim oci :lol: reci da je bundevu uznemirio bilo koji post, narocito na temi sta nosim danas je skoro pa oksimoron (forumaski) uznemireni bundeva :lol: on se eventualno uznemirio sto fotograf nije koristio blic a svi volimo rvanje u blatu tako da mozda ne treba da ti pisem kako da razlikujes dolivanje ulja od pravih zamerki... ali sta cu dobra sam dusa :mrgreen:

Isto tako je glupo i tendenciozno smirivati mene samo zato sto kritikujem cista srca i bez ikakve zle namere.
Nije uopste potrebno dolivati ulje na temi koja nije za diskusiju nego sa slike i komentare, zar ne? To bi modovi trebalo da uracunaju u spam bez obzira sto vam je taj chika Buki drag skoro koliko ja nisam.:lol:

Mogla bi se sad i staviti tacka na dalje objasnjavanje.:)

Na sve ovo tralala moralisanje mogu reci samo da je uvek korisnija nepreradjena istina nego lazh na finjaka. No, to neko shvati pre, a neko posle, a svakako je lakse ako se shvati sto pre. I ponovo procitaj moje postove pa ces videti da ni u jednom postu ne kritikujem fizicki izgled, stavise, pohvalila sam spomenute udove.:rtfm:
Pre svega, ako je tema o modi, onda je normalno da i komentari budu o modi i stilu i ukusu bez ikakve obaveze da se iko sa komentarom slozhi ili da primeni neki savet. Dakle, tema nije o tome ko se kako proveo na kojoj svetkovini i ko je simpa, a ko ne.

ps. Koliko vidim, neki kritikuju sto se te gatje vide na forumu. Ja mislim da to uopste nije bitno za stil koji slike opisuju i da nije vulgarno. Tako da...nema moralisanja sto se mene tice, samo komentara na odevanje.

Hvala Vam za komentare i moram reci slazem se sa korisnicom Jekom:nije sve za svakoga
Fotografija sa gacama koje se vide mi je nepotrebna na ovoj temi,sem ako je mozda tema sta nosimo danas od a do z,ali na zalost takvih fotografija ja nemam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back