macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
sa danasnje svadbe...
Strogo i vrlo zatvoreno
Boja lepa reklo bi se...Ali nisam ja merilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa danasnje svadbe...
Boja lepa reklo bi se...
Ovo je neka haljinaica iz HM-a, ima lepe boje, ali ne stoji lepo, morala sam ispod da obucem i majicu. I tako, ne znam uz sta da je kombinujem za opustenu varijantu, naravno.
A ovo je sa jedne svadbe,one kojoj je prethodila devojacka noc sa majicama....
Na cetvrtoj slici se vidi duzina haljine da ne kazete ne vidi se cela haljina...![]()

Moje cool nije apsolutno bilo smirivanje tebe,ja sam osoba koja voli pohvale bez lazne skromnosti da me iste smaraju a kritike vrlo dostojanstveno podnosim.
Cool je bilo u smislu da postujem tvoje misljenje ali svoj stav i haljinu ne dam
O razlozima postavljanja slika ovde mozemo diskutovati nasiroko,ali me niko nece ubediti da svaka slika okacena na ovom pdf-u nije upravo iz egzibicionistickih pobuda postavljena....
Ako ti tvrdis da stavljas svoje samo da bi bila kritikovana a nikako odobravana i pohvaljena onda se ja brinem.
O kompleksima takodje mozemo...ali nema potrebe.![]()

haljina je lepa.. prekratka za crkvu samo to....
ali sestro, sto si stavila sliku gde ti se vide gacice?????![]()
Ja u crkvi nisam bila..Ovo je bila zurka povodom vencanja samo u prisustvu maticara,tzv.gradjanskog...
A gacice...Jel to sad neka jeres sto se naziru?![]()
i ona stvar ti viri... koliko vidim gaćice su providne...
Uh, tesko da iko podnosi kritiku sa debele emotivne distance.
Milsim da postoje samo oni koji se nakon kritike zamisle i oni koji unapred svaku kritiku smatraju neopravdanom i atakom na njih licno od strane zlog sveta
Naravno da oni koji ovde postave sliku moraju podneti i to da se njihov stil nekome nece svideti i da ce ih neko kritikovati, ali naravno, bez uvreda.
Inace bi tema bila besmislena
...i od usmerenja iste...
...lepa je, slatka, vesela, provela se sa starim drustvom i zelela je da nam pokaze kako je u toj noci izgledala, to je za mene cilj teme, mozda ja gresim....ne znam...ako gresim provericu opasno svoj stajling kada budem postavljala sliku naredni put jer mogu da cujem da sam otromboljena a ne zelim da lazem, ne volim to da cujem i to nema veze sa kompleksima, ili ima, kako god zar je vazno uopste zasto bih tako nesto uopste slusala o sebi?...pitam se - kao pomoc meni iiiiiiliiiiiiiii....mogucnosti su brojne..
Ta stvar se ne vidi..To sto ti mislis da je deo one stvari je u stvari cipka tj rad na istim...Gde se naziru crna mačko...i ona stvar ti viri... koliko vidim gaćice su providne...
![]()
Ta stvar se ne vidi..To sto ti mislis da je deo one stvari je u stvari cipka tj rad na istim...
O puritanke..Nikad vise drame oko obicnih crnih gacica...

Ovaj komentar je vec sasvim u redu...Meni se ne sviđa što nisi uklopila boju gaćica sa celim autfitom... odudara na slikama...![]()

Ta stvar se ne vidi..To sto ti mislis da je deo one stvari je u stvari cipka tj rad na istim...
O puritanke..Nikad vise drame oko obicnih crnih gacica...

Dakle, bundevo, tebe i macku je uznemirio moj post. Nemojte zato mene smirivati. Meni je sasvim opustajuce ovo raskrinkavanje forumskih foliranata koji hvale i sta im se svidja i sta im se ne svidja.
reci da je bundevu uznemirio bilo koji post, narocito na temi sta nosim danas je skoro pa oksimoron (forumaski) uznemireni bundeva
on se eventualno uznemirio sto fotograf nije koristio blic a svi volimo rvanje u blatu tako da mozda ne treba da ti pisem kako da razlikujes dolivanje ulja od pravih zamerki... ali sta cu dobra sam dusa 

e jeko cisto da ti otvorim ocireci da je bundevu uznemirio bilo koji post, narocito na temi sta nosim danas je skoro pa oksimoron (forumaski) uznemireni bundeva
on se eventualno uznemirio sto fotograf nije koristio blic a svi volimo rvanje u blatu tako da mozda ne treba da ti pisem kako da razlikujes dolivanje ulja od pravih zamerki... ali sta cu dobra sam dusa
![]()

Moj outfit pre izvesnog vremena
Nadam se da me necete ignorisati jer sam nova
![]()
Bas mi se svidja komplet, ali ove sandale dosta odskachu. Cak mislim da na njima nema nijedne boje koje ima na kompletu. Da nije mozda torba ili ruksak bila u kompletu sa sandalama?Moj outfit pre izvesnog vremena
![]()

Cuj , ignorisanje!Bas mi se svidja komplet, ali ove sandale dosta odskachu. Cak mislim da na njima nema nijedne boje koje ima na kompletu. Da nije mozda torba ili ruksak bila u kompletu sa sandalama?

Moj outfit pre izvesnog vremena
![]()

Hvala Vam za komentare i moram reci slazem se sa korisnicom Jekom:nije sve za svakoga
Fotografija sa gacama koje se vide mi je nepotrebna na ovoj temi,sem ako je mozda tema sta nosimo danas od a do z,ali na zalost takvih fotografija ja nemam