Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Au!Savrseno!Mada mislim da ugao iz kog su te slikali nije najzahvalniji, izgledas zdepasto :confused: Lepo, od napred se slikaj ko i uvek.Inace kombinacija je odlicna!Savrsena!Mnoooooogooooo mi se svidja.Treba i leti ovako malo vise da eksperimentises ;)

eo ja danas, slikano iz nekog šugi ugla....
img218911.jpg

img21901.jpg

Пошто имам бицикл који привлачи кишу (сваки пут кад га оставим напољу - покисне :dash:), онда сам јутрос могла да се, после много времена, обучем као женско (само још кад бих знала и женски да позирам :():
94871440.png

32554782.png

Пошто имам бицикл који привлачи кишу (сваки пут кад га оставим напољу - покисне :dash:), онда сам јутрос могла да се, после много времена, обучем као женско (само још кад бих знала и женски да позирам :():
94871440.png

32554782.png

Ti si se ofarbala?:eek: Ne hvališ se...;)

Moram primetiti da si smršala...:D

94871440.png

32554782.png

Skroz mi se svidja ovo narocito ta nijansa zelene i nacin na koji su uklopljene carape i ogrlica.:D

Auuuu, KOLIKO Sillllikaaa!
Konacno smo podigli temu.

BRAVO!
Hellen, savrsene carape. I vise mi se svidja ova boja kose. Ma, ko manekenka...

Tara, pre par godina ja sam imala jako slican stil tvom. Sve mi se svidja, samo ja ne bih stavila crnu suknju nego neku tamno ljubicastu ili kariranu. Kad se vec igras veselim bojama, cisto da ispratis to do kraja. E da, imas MNOOOGO dobru frizuru! Ja bih pustila kosu ovog momenta samo zbog takvih pundjica...

Maca Vracarka, ti si mi najvise nedostajala od kad citam ovaj forum. Sve je ko iz casopisa. Stvarno si kraljica stila.... :) E sad, ja sam isto sa Vracara, al nisam primetila da je ovde tako toplo. Mozda da se preselim u drugu ulicu... :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back