mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Au!Savrseno!Mada mislim da ugao iz kog su te slikali nije najzahvalniji, izgledas zdepasto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
torbica i cizmice 

macko, nedostajale su tvoje fotke
sjajne kombinacije, posebno mi se svidja poslednja haljinica.
inace, mislim da si sada premrsava, bas se poznaje razlika od ranije

Jos neke slicice,da nadoknadim ono sto sam izostajala..![]()

bas si zgodna i moderna.izgleda kao slike holivudskih lepotica koje su snimili paparaci.zao mi je sto nigde nemas glavu,bio bi to kompletan dozivljaj.svaka cast

...kada pogledam fotografije najpre vidim tvoje savrseno telo, garderoba je tu samo da ga istakne

), онда сам јутрос могла да се, после много времена, обучем као женско (само још кад бих знала и женски да позирам
):
Пошто имам бицикл који привлачи кишу (сваки пут кад га оставим напољу - покисне), онда сам јутрос могла да се, после много времена, обучем као женско (само још кад бих знала и женски да позирам
):
![]()
![]()
Ne hvališ se...Ti si se ofarbala?Ne hvališ se...
Moram primetiti da si smršala...![]()

)Нисам се фришко фарбала, у својој природној сам боји још од јесенас...
Смршала?!
(Мени то није комплимент...)
Пошто имам бицикл који привлачи кишу (сваки пут кад га оставим напољу - покисне), онда сам јутрос могла да се, после много времена, обучем као женско (само још кад бих знала и женски да позирам
):
![]()
![]()
E sad, ja sam isto sa Vracara, al nisam primetila da je ovde tako toplo. Mozda da se preselim u drugu ulicu...