Ја обожавам те кинеске кошуље и хаљине, још од доба кад сам била мала и у Политикином забавнику исецала лутке ''обуците Делту 99'' и ''обуците Лу'' (то је она Делтина девојка, Кинескиња). Е, она је увек имала те дивне уске хаљине са копчањем са стране и великим шлицевима...
Кад су се код нас појавиле кинеске радње, одмах сам купила блузицу:
(мислим да сам ту слику већ качила

)
А пре појаве Кинеза, дала сам да ми се сашије таква хаљина. Материјал је би диван, али ју је кројачица тотално усрала!

И то једна од најбољих и најскупљих у граду... Направила је такве поченичке грешке које се ни мени као кројачици-аматеру не би поткрале... Ем ју је шила 2 месеца, ем је била готова два дана пред свадбу за коју сам је шила, ем сам морала под хитно да је носим код друге кројачице на поправку....
Прегледах сад слике са те свадбе...и нигде се не види лепо.

Ево једне са неког матурског, али ми је пре само матурско отпала флекица на црним ципелама, па сам морала да променим ташну и ципеле, а обично сам је носила уз црне ципеле на штикле (које су се стилски уклапале) и црну ташну...
Тужна судбина те хаљине је да сам је пре две године спржила пеглом и направила огромну рупу на њој....