Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas na skolskoj slavi. Ne vide se dobro boje zato sto mi je shugav mobilni, uglavnom u pitanju su tamno siva, tamno maslinasta i neka zhuckasta otprilike kao senf. Tu boju je jako tesko naci u radnjama pa sam bolero sasila sinoc od jedne mamine majice kratkih rukava koja mi se zadesila u pakaru i iskoristila vez na njoj. :mrgreen: Perle su drvene.
Pogledajte prilog 70749
Pogledajte prilog 70750
Pogledajte prilog 70751

Evo i mene da se upisem na temu
Toliko sam na forumu a nijednu fotku nisam bila okacila

Prilozi

• Jedna dnevna kombinacija.jpg
    Jedna dnevna kombinacija.jpg
    22,3 KB · Pregleda: 104
E hvala ti
Ma imam 30 godina
Rekla sam cerki - Nemoj cero da kacis slike na internet, a ja to prva radim....
Nego, gledam vase slike, ja se nosim prilicno jednostavno, od aksesoara ako stavim samo neku ogrlicu ponekad i to je to, obicno je to kombinacija koculja ili bluza i pantalone i cipele/cizme, ili tunika, ili kosula i bolero, nekad nosim suknje, ali sve je uglavnom relativno jednostavno

Mene bolje da niko nije video ovih dana...
Na posao idem u sportskim čizmama do kolena, farkama i perjanoj jakni-debeloj-sportskoj...
Kao na trčanje da ću...
Ali baš me briga, ovde me niko skoro i ne vidi... anapolju je hladno za bilo kakvo sređivanje...:zima::zima2:

Mene bolje da niko nije video ovih dana...
Na posao idem u sportskim čizmama do kolena, farkama i perjanoj jakni-debeloj-sportskoj...
Kao na trčanje da ću...
Ali baš me briga, ovde me niko skoro i ne vidi... anapolju je hladno za bilo kakvo sređivanje...:zima::zima2:

I ja idem takva na posao, pa se preobucem - promenim pantalone i obujem druge cizme.... ne salim se, to je jedini nacin da na poslu izgledam lepo

Ma otkud ti to da plava cini starijim, ona bre podmladjuje
Ja kad sam bila ofarbana u boju vina pre par godina izgledala sam dosta starije
Sad mislim da izgledam stara bas onoliko koliko i imam godina

Da ti znam facu, odmah bih ti rekla sa kojom bi izgledala najbolje, a mozda bi to bila neka boja sasvim leva i nijedna od probanih. Ovako samo tvrdim na osnovu onih zena koje ja poznajem, cisto statisticki.

Ja sam isprobala sve boje kose osim zelene, mada sam i nju imala nekoliko dana dok mi nije uspela tirkizna :lol:...davno to beshe. Cini mi se da sam ukapirala neke pravilnosti, ali odoh na temu o kosi, nije za ovde.

JaULjubav... Pridružujem se pohvalama, i ja sam te drugačije zamišljala.
Za boju kose ne znam, ne vidi ti se lice, al' iz sopstvenog iskustva kažem da svetlije boje čine mlađim, jer i ja kad se ofarbam u tamne boje izgledam (bar sebi) starije. Zato sam uglavnom srednje plava.

Danas na skolskoj slavi. Ne vide se dobro boje zato sto mi je shugav mobilni, uglavnom u pitanju su tamno siva, tamno maslinasta i neka zhuckasta otprilike kao senf. Tu boju je jako tesko naci u radnjama pa sam bolero sasila sinoc od jedne mamine majice kratkih rukava koja mi se zadesila u pakaru i iskoristila vez na njoj. :mrgreen: Perle su drvene.
Pogledajte prilog 70749
Pogledajte prilog 70750
Pogledajte prilog 70751
Meni je ovo mnogo lepo. Rad na rukavima od bolera je diiivaaan, steta pa mora da se zagleda da bi se video sa slike. Inace mi je ta senf-zuta omiljena, samo se istina mnooogo tesko nalazi. I to bas u toj kombinaciji sa maslinastom.
E i da, meni se cini da se bolero i skunja ne "tuku" samo ako je suknja bas maksi, tako da, svaka cast za celu kombinaciju!
Evo i mene da se upisem na temu
Toliko sam na forumu a nijednu fotku nisam bila okacila
Kakva linija! Ko devojcurak neki. Trebalo bi cesce da se slikas! ;)
Rekla sam cerki - Nemoj cero da kacis slike na internet, a ja to prva radim....
Pa sta! Krastarica je ionako virtuelni grad sa gomilom prolaznika i ljudi koji posmatraju prolaznike. Manje ili vise skockane. Ako gledas po tome, ova tema je virtuelna Knez Mihajlova. :D:heart:
A najdragoceniji prolaznici su bas oni koji su predhodno dugo posmatrali stvari. Dobodosla! :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back