Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Увек си ми лепа, мени се допада и та плава. Можда зато што волим необичне боје косе.
Али, можда заиста нека жућкаста, боје жита или лешник варијанта...

Ево мене од јуче, без боје косе...;)

http://yfrog.com/9hskola281p

....oooooppppppaaaaaaaaaaa.........zato ti ne moraš na dijetu...:heart::super:
....i ja kad budem tako izgledala...neću biti na dijeti:(:(
....sviđa mi se taj džemper....ja volim belo...samo što ti to možeš da nosiš
a ja ne:rumenko:
....bravo drugarice svaka čast na figuri:klap:

Увек си ми лепа, мени се допада и та плава. Можда зато што волим необичне боје косе.

I ti si meni uvek lepa i doterana, Vanda ti sto si starija tii si sve bolja
A za boje zita ste u pravu, ovo sto je Jeka stavila kao predloge mnogo lepo izgleda:klap:

Cecilija, Afri, hvala vam na komplimentima:cmok:
Evo obecane slike
Baš si lepa JLJV...
Ličiš mi na moju sestru... dalju...
:D:D:D

:ok::ok::ok: Odlično!!!

Joj, sve, sve samo ne sivkasto plavkasti (blue) pramenovi na bejbi fejs. Tacno sam znala da ne treba i dok nisam videla lice. Tebi bi mnogo dobro stajala neka blaga nijansa boje meda.
mislim da se njena prava boja kose ovde u opste ne vidi jer je slikano u kupatilu sa belom neonkom kolko ja primecujem a to na slici uzasno menja i boju tena a i kose ako je u pitanju svetlija boja :confused:

evo mene u suknji na -7!
3 dana sam nosila pantalone, cetvrti nisam vise izdrzala.
jeste da je vunena suknja, al opet nemam pojma kako cu radjati decu jednog dana sa ovakvom politikom.
img1726k.jpg
[/URL][/IMG]
dobro, bar sam imala gumene cizme. Nisu mi bile mokre noge...

Poslednja izmena:
Ja imam istu haljinu ali do kolena ...Nosim je uz satenske baletanke :)

Naci cu fottku al mislim da se ne vide cipele.

Druga opcija, jednom sam vec kacila ovde su mi bile neke cipele na stiklu pa koga ne mrzi neka trazi ovde na temi postoji fotka bas u toj haljini a vide se i cipele.

Pa sad mi se ne dopada kombinacija haljine i cipela.
A haljinu obozavam :heart:
da te utesim sto se tice kombinacija.pronasla sam ovu fotku od pre jedno pet godina.pazi kombinaciju izrastka,frizure sad sam ispod tusa,crnog brusa,providne bluze i zutog sportskog sata(za njega jedino imam opravdanje,tek sam ga dobila pa ga pokazujem,bio je moj rodjendan)ova slika me uvek nasmeje.a tek moj izraz lica.:zcepanje:

htela bih ovu haljinu da obucem za zurku.ne znam kakve cipele idu uz nju?imate neki predlog?

Hahaha :D Smokvicice imamo iste, ali identicne haljine - ja sam moju pazarila u Hong Kongu svojevremeno, cek, cek, mislim da imam neku fotku, ne znam da li ce se videti dobro :lol:

Ne vidi se haljina bas dobro, ali to je to - identicne su :) Ja obicno nosim ravne cipele uz nju (vidi se malo na slici), sto jednostavnije to bolje. Videla sam da takve nose i Kineskinje u Hong Kongu, i jako im lepo stoji kad se obuku u ovakve haljine, jer su sicusne a skladne. Videla sam na jednoj belu ovakvu haljinu - odusevila sam se. Lepo stoje jer prate liniju tela.

v6sz5s.jpg

157ozdf.jpg

Ја обожавам те кинеске кошуље и хаљине, још од доба кад сам била мала и у Политикином забавнику исецала лутке ''обуците Делту 99'' и ''обуците Лу'' (то је она Делтина девојка, Кинескиња). Е, она је увек имала те дивне уске хаљине са копчањем са стране и великим шлицевима...:)

Кад су се код нас појавиле кинеске радње, одмах сам купила блузицу:

(мислим да сам ту слику већ качила :think:)

А пре појаве Кинеза, дала сам да ми се сашије таква хаљина. Материјал је би диван, али ју је кројачица тотално усрала! :evil:
И то једна од најбољих и најскупљих у граду... Направила је такве поченичке грешке које се ни мени као кројачици-аматеру не би поткрале... Ем ју је шила 2 месеца, ем је била готова два дана пред свадбу за коју сам је шила, ем сам морала под хитно да је носим код друге кројачице на поправку....:dash:

Прегледах сад слике са те свадбе...и нигде се не види лепо. :( Ево једне са неког матурског, али ми је пре само матурско отпала флекица на црним ципелама, па сам морала да променим ташну и ципеле, а обично сам је носила уз црне ципеле на штикле (које су се стилски уклапале) и црну ташну...

Тужна судбина те хаљине је да сам је пре две године спржила пеглом и направила огромну рупу на њој....:(:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back