Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slika je od pre godinu dana, ali nosim isto ovo![]()
) slatke ste, koja god da si...Zlatibor, a?E, pa hvala... Meni nekako dosadno bez brosa. I dzemper je braon, i haljina je braon i sve, pa zato stavljam nesto. Volem da se okitim ko jelka, sta cu....meni se ovde dopada model, nije prekratko, naprotiv, po meni super dužina,
samo bi nešto promenila...skinula bi taj broš sa lančićem....to mi je nekako tu
višak...i obula bi nešto na štiklu....mnogo, mnogo bolje bi izgledalo, izdužilo bi
te i delovala bi ženstvenije...inače kombinacija boja, kroj,sve super uklopljeno....![]()
Imam i jedan rozi cvetic, onako kao ruzicu neku, ostao iz vremena Sare Dzesike Parker i Sex i grada, pa nekad kombinujem sa ovim, ali taj cvetic se mnogo lose slika... 
E, pa hvala... Meni nekako dosadno bez brosa. I dzemper je braon, i haljina je braon i sve, pa zato stavljam nesto. Volem da se okitim ko jelka, sta cuImam i jedan rozi cvetic, onako kao ruzicu neku, ostao iz vremena Sare Dzesike Parker i Sex i grada, pa nekad kombinujem sa ovim, ali taj cvetic se mnogo lose slika...
A druge braon cizme neeemam! Tj, imam, neke kesten braon koje nosim na isti ovaj dzemper, al ne bi isle ovde posto imaju pertle i lice na martinke, a ovo ostalo mi je vise romanticno.
Stikle bas retko nosim, uglavnom zbog okoline. Ja sam i bez stikli visa od svih cura, a i od pola tipova sigurno.![]()
A druge braon cizme neeemam! Tj, imam, neke kesten braon koje nosim na isti ovaj dzemper, al ne bi isle ovde posto imaju pertle i lice na martinke, a ovo ostalo mi je vise romanticno.
) iskombinovala...al onda bi nazalost morao da otpadne brosh u kombinaciji, a da se dodaju opicheni shal i kapa.

bas je lepa fotka!
bas je lepa fotka!
Ja sam mislila da si ti starija... Super izgledas!

I ja sam mislio da je starija. I deblja.![]()

m

pa ja sam kraljica, mislim da je to odavno jasno![]()

a jos i okrenula ledja, da ne vidimo koliko je uvukla stomak i stegla kais![]()

Nije bela nego sveTlo lila...ne roze, lila. Pa i jakne drugih boja se jednako prljaju samo se manje vidi.
Ja nju perem na desetak dana u toku zime, evo vec punih pet godina i nista joj ne fali.
A jesi namerno napisala sveKlo ???
Ne podje.bavam pitam sa razlogom![]()