Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....meni se ovde dopada model, nije prekratko, naprotiv, po meni super dužina,
samo bi nešto promenila...skinula bi taj broš sa lančićem....to mi je nekako tu
višak...i obula bi nešto na štiklu....mnogo, mnogo bolje bi izgledalo, izdužilo bi
te i delovala bi ženstvenije...inače kombinacija boja, kroj,sve super uklopljeno....:)
E, pa hvala... Meni nekako dosadno bez brosa. I dzemper je braon, i haljina je braon i sve, pa zato stavljam nesto. Volem da se okitim ko jelka, sta cu z:) Imam i jedan rozi cvetic, onako kao ruzicu neku, ostao iz vremena Sare Dzesike Parker i Sex i grada, pa nekad kombinujem sa ovim, ali taj cvetic se mnogo lose slika...

A druge braon cizme neeemam! Tj, imam, neke kesten braon koje nosim na isti ovaj dzemper, al ne bi isle ovde posto imaju pertle i lice na martinke, a ovo ostalo mi je vise romanticno.
Stikle bas retko nosim, uglavnom zbog okoline. Ja sam i bez stikli visa od svih cura, a i od pola tipova sigurno.z:p

Poslednja izmena:
E, pa hvala... Meni nekako dosadno bez brosa. I dzemper je braon, i haljina je braon i sve, pa zato stavljam nesto. Volem da se okitim ko jelka, sta cu z:) Imam i jedan rozi cvetic, onako kao ruzicu neku, ostao iz vremena Sare Dzesike Parker i Sex i grada, pa nekad kombinujem sa ovim, ali taj cvetic se mnogo lose slika...

A druge braon cizme neeemam! Tj, imam, neke kesten braon koje nosim na isti ovaj dzemper, al ne bi isle ovde posto imaju pertle i lice na martinke, a ovo ostalo mi je vise romanticno.
Stikle bas retko nosim, uglavnom zbog okoline. Ja sam i bez stikli visa od svih cura, a i od pola tipova sigurno.z:p

Ako se ja pitam čizme ne bi menjala jer pašu uz taj stil oblačenja, za tu visilicu se slažem, makni je

E, ja ovo nosim kao neku poslovnu varijantu. Sad, mozda je malo prekratko, ali, sta da se radi... Na drugoj slici se lepse vidi narukvica.

Meni se dopada...bas si slatka u ovome...Glasam za ravne cizmice jer kazes da si visoka a ja volim taj smek sa ravnom obucom...deluje mi vise za dan...nisam ljubitelj stiklica preko dana...obozavam baletanke i ravne cizme...super:zskace:

ovako je bilo za noc vestica
wbuhzc.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back