Šta nosim danas - Vol. 2

Izlazak, prosli vikend...

budief-1.jpg
dsc00690-1.jpg

ja ovde inače ne svraćam, nego mi jedna forumašica putem reputacije reče da se kačila majče, pa sam došo da vim...:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

et tema...ova prva majche suknjica ti nije nešto, al je zato ova druga...mmmmmm...super ti je...

Poslednja izmena od moderatora:
Trenutno sam u prolazu, pa nemam mnogo vremena da komentarišem, ali videla sam sve fotografije i sve ste verne svom stilu na pravi način, vidim da su se na temi pojavile i neke simpatične šapice...

Evo i mene (s početka proleća)...

xo

2365fe19c2a45e1eedfd94ebec82a12a.jpg

Poslednja izmena:
Trenutno sam u prolazu, pa nemam mnogo vremena da komentarišem, ali videla sam sve fotografije i sve ste verne svom stilu na pravi način, vidim da su se na temi pojavile i neke simpatične šapice...

Evo i mene (s početka proleća)...

xo

2365fe19c2a45e1eedfd94ebec82a12a.jpg

Bambina, skroz slatko i djevojacki :) Kao da sam juce vidjela te panalone negdje u BIGu, ali nmg da se sjetim u kom butiku :O

Bambina :zag:
Mislila sam da si nas napustila...
Drago mi je da si i dalje tu negde.. :heart:
A sad sapni odakle su te prelepe pantalonice ? :)

Bambina, skroz slatko i djevojacki :) Kao da sam juce vidjela te panalone negdje u BIGu, ali nmg da se sjetim u kom butiku :O

Hvala vam mnogo, devojke!

Pantalonice su iz prolećne P....S....fashion kolekcije. ;)

- - - - - - - - - -

Prije par dana, setnja...

ja-1.jpg

Baby, lepa kežual kombinacija.
Majica je baš znalački istaknuta kontrastom boje džemperčića. :ok:

Inače, ove cipelice sa prve fotografije kojima sam se hvalila zimus na temi o cipelicama kako su super jeftin ulov, najgore su i najneudobnije koje imam, igrala sam izuvena celo veče, a odšepala nazad u auto uz kao-da-hodam-po-staklu bol. Zovem ih "mesožderke". To i jesu.

Inače, ove cipelice sa prve fotografije kojima sam se hvalila zimus na temi o cipelicama kako su super jeftin ulov, najgore su i najneudobnije koje imam, igrala sam izuvena celo veče, a odšepala nazad u auto uz kao-da-hodam-po-staklu bol. Zovem ih "mesožderke". To i jesu.

Bas si niska , valjda se zato mucis na tim visokim potpeticama, ima tako lepih modela koje ne jedu noge, zaboga ...
Inace lepa si cura.:D

A ja taman htela da te pitam koje su ti ovo vau cipelice.
Sad više nisam toliko zainteresovana :lol:
Madai su stvarno prelepe žderačice.

Bas si niska , valjda se zato mucis na tim visokim potpeticama, ima tako lepih modela koje ne jedu noge, zaboga ...
Inace lepa si cura.:D

Da, ja sam Palčica rodom. :lol:
Ove sam kupila jer su bile presmešno jeftine.
I was sooo daaamn wrooong to buy them...

A ja taman htela da te pitam koje su ti ovo vau cipelice.
Sad više nisam toliko zainteresovana :lol:
Madai su stvarno prelepe žderačice.

Oduševila sam se kada sam ih ugledala i prosto sam ih morala imati, ali eto, veruj mi da bolje da sam novac za njih popila na kafi.
Nisu ni za šta osim za gledanje. :lol:
Mada su jako kvalitetno odrađene što se cirkončića tiče i deluju skupo.
Marka je neka Mayflower.

Au, secam se tih cipela. I kako su mi bile bas cakane :lol:

Aha, znam, i meni. :lol:

BILE.

Back