Zašto volimo Ameriku?

Šta nekoga tera da bude amerofil?

• Hrana i piće

glasova: 0 0,0%
  • Verski fanatizam

• Rasizam u smislu preferiranja svoje bele rase nad drugim rasama

• Obest

• Zaljubio/la se u Amerku/Amera

• Ukupno glasova
    19
Borbe Trampa protiv duboke države. :mrgreen:

"Borba protiv duboke države" je u stvarnosti paravan za razgradnju demokratije i uspostavljanje autokratije.

Taj termin je osmišljen da ljudima ogadi ideju podeljene vlasti, da parlament, nezavisni mediji, pravosuđe ili krupni kapital mogu imati uticaj. Jer što bi država imala mehanizme kontrole i funkcionisala i kad je predsednik recimo senilan, kad možeš sve to proglasiti nepotrebnim i dati apsolutnu moć jednom čoveku?

U početku će možda i delovati kao da zna šta radi, bar dok ne razori institucije. A onda više nema ko da ga zaustavi kad odluči da radi šta god mu padne na pamet. Tada građanima ne ostaje ništa osim nemoćnog gledanja. Dobrodošli u diktaturu ;)

Šta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.

Odgledaj ponovo film tri karte za Holivud, možda i nađeš odgovor

Generalno ljudi koji se tako posvećeno i strasno opredeljuju za jednu ili drugu stranu najčešće nisu imali priliku ni da ih posete a kamoli da tamo žive neko vreme i uvere se u sve realne vrline i mane

Njihova ljubav je zasnovana na iluzijama i imaginacijama, oni ne znaju šta je i kakva je zaista Amerika ili Rusija

Raznovrsnost a jedna zastava i himna.

FB_IMG_1747733313980.jpg

Šta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.
bosnajcki mozak do juce
jer jer usa bila otvoreno protiv srba sa klintonovom ubilackom masinerijom

tenkju klintoneeeeeeeeee grmelo je sarajevo i psialo pisamca

sad pljuju trampa ne mogu ocima da ga vide. ameri se povukli pa im osto eurofor ili ti nemci englezi francuzi...
dok amer salje u banja luku jednog najblizih saradnika trampa ruda djulijanija...

Па већина Срба су Амерофили?
Проценат оних који знају енглески, и прате модне трендове, а да не причамо о технологијама, спорту, одећи и обући и свему осталом.

Највећи Срби којима су пуна уста Русије, највише беже у ЕУ, Мерика и Канада ;)

Па већина Срба су Амерофили?
Проценат оних који знају енглески, и прате модне трендове, а да не причамо о технологијама, спорту, одећи и обући и свему осталом.

Највећи Срби којима су пуна уста Русије, највише беже у ЕУ, Мерика и Канада ;)
Mislim da je vreme za novi termin u skladu sa balansiranjem - balanserofili. Uzmi od svakoga po nešto. :mrgreen:

Mislim da je vreme za novi termin u skladu sa balansiranjem - balanserofili. Uzmi od svakoga po nešto. :mrgreen:
Па да, оде на тајмс сквер, са мајицом "Удри Путине Србине" и онда прича како је Запад пропаст и капитализам зло.

Back