Šta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo na severoistočnoj obali, ponegde duž Pacifika i u Ilinoisu eventualno. Ostalo sve sam džudža.US ima kulturan,pristojan, raznovrstan narod,nasmejan,liberalan .... Mnogo njih bi momentalno zavoleli US posle par dana provedenih tamo
Borbe Trampa protiv duboke države.![]()
bosnajcki mozak do juceŠta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.
Jesi li ti dobro danasUS ima kulturan,pristojan, raznovrstan narod,nasmejan,liberalan .... Mnogo njih bi momentalno zavoleli US posle par dana provedenih tamo
Samo na severoistočnoj obali, ponegde duž Pacifika i u Ilinoisu eventualno. Ostalo sve sam džudža.
RusofilŠta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.
U pitanju su zaluđenici, navijači, fanatici.Rusofil
Amerofil
I ostali...
Jel to isključivo političke konotacije ili i kulturne?
Ja uvek doživljavam kao ovo drugo, voliš neku zemlju, narod, kulturu, neki vajb koji ti se sviđa tamo, zašto bi to bili loše?
Jel pogrešno ili ružno voleti nekoga ili nešto?
E dobro. Onda nisam ničiji "-fil"U pitanju su zaluđenici, navijači, fanatici.
Mislim da je vreme za novi termin u skladu sa balansiranjem - balanserofili. Uzmi od svakoga po nešto.Па већина Срба су Амерофили?
Проценат оних који знају енглески, и прате модне трендове, а да не причамо о технологијама, спорту, одећи и обући и свему осталом.
Највећи Срби којима су пуна уста Русије, највише беже у ЕУ, Мерика и Канада![]()
Oružje bate. Mogu da pljasnem svakog ko mi uđe u dvorište.Pop kultura najviše, ubeđenost da je to centar sveta... zavela ih svetla velikog grada
Па да, оде на тајмс сквер, са мајицом "Удри Путине Србине" и онда прича како је Запад пропаст и капитализам зло.Mislim da je vreme za novi termin u skladu sa balansiranjem - balanserofili. Uzmi od svakoga po nešto.![]()
Pazi samo crn da ne bude ovih danaOružje bate. Mogu da pljasnem svakog ko mi uđe u dvorište.
To je naš @bas kaoПа да, оде на тајмс сквер, са мајицом "Удри Путине Србине" и онда прича како је Запад пропаст и капитализам зло.