Tramp uništava Ameriku, moguća recesija, najveći pad berze od 1987.

Amerikanci smatraju (zvanično) da su više oštećeni carinama nego EU, a zapravo žele da podstaknu domaću proizvodnju da bi se smanjila nezaposlenost i slično, zbog unutrašnje ekonomske propagande vrv

Sasvim legitmno ali ovako će postići kontraefekat

Odnosno već su postigli

Ne možeš izmišljati neke nebulozne carinske stope i na osnovu njih praviti neku odmazdu

Uzmite primer Srbije, niti imamo tolike carine prema USA, niti smo u suficitu sa njima,
dve laži su generisale nebuloznu stopu od 37%

Nisu Elonu krive carine za pad prodaje

Pogledajte prilog 1711207

Da li zaista neko misli da će smanjivanje carina sa trenutnih 10% povećati prodaju američkih automobila u Evropi
To ja kazem da se tacno vidi po izrazu usta, i po manevru podizanja ruke kako karikira masu nemackih politicira, cije sam slike postavio iznad objedinjene, sa linka.

Sasvim legitmno ali ovako će postići kontraefekat

Odnosno već su postigli

Ne možeš izmišljati neke nebulozne carinske stope i na osnovu njih praviti neku odmazdu

Uzmite primer Srbije, niti imamo tolike carine prema USA, niti smo u suficitu sa njima,
To su njihove antikineske mere jer je železara Smederevo u kineskom vlasništvu.

samo je pitanje ko laze, sinisa mali, ili americko ministarstvo finansija, jer se brojke razlikuju za oko 400 miliona, i ko je u deficitu, srbija ili usa

vi sns caciji tvrdite da sinisa mali govori istinu, a americko ministarstvo da laze - u redu ako su to vase pregovaracke pozicije, samo svi znaju ko je vrhovni caci i patoloski lazov broj 1 u srbiji, a i sire

pokrali ste 100-ine miliona, i sad mi ameri i nase mistarstvio lazu? sta je to srbija kupila za te silne stotine miliona od amerike? zvucne topove? pa i za njih ste strpali pare sevi u dzep, falsifikujuci da su tri puta skuplji nego sto jesu! e tako ste i za ostalo, i odjednom se brojke ne slazu ROBIJACETE LOPINE, a ne da cete us miinstarstvo jos da optuzujete da laze! tako ste i rusima hteli da ukradete nis, i isto da kazete amerika, lopine, apsicemo vas, nema tog generalstaba sa kojim cete nas podkupiti, kako vam nije jasno? jel stigao fbi da ispita zvucni top optuzbe? i to ste slagali!

Poslednja izmena:
Apsolutno se slazem sa slikom-terapijom. Covek igra golf dok se zemlja raspada...
Selo gori, a baba se češlja. Pardon, deda.

Da vidimo sad malo kako on to igra golf:

giphy.gif

Kako je našamarao Tramp Kinu i sredio za dve nedelje

Evo povlači carine, gotovo je, pobedio je :hahaha: :hahaha: :hahaha:

e moj @bas kao, ja ti lepo pričam a ti ne veruješ, ložiš se na neke Trampove budalaštine

Kina može da se pobedi samo pravim ratom a i to je danas jako teško, ekonomskim ratom je nemoguće, tu su 100% na svom terenu i drže sve konce u rukama.

e moj @bas kao, ja ti lepo pričam a ti ne veruješ, ložiš se na neke Trampove budalaštine
jeste kriziramo, evo ja cu morati opet u bankrot, zena me orobila,. pa dok kao tramp stignem 5 puta mozda necu ni doziveti

msm, sta nas briga, neka kinezi prodaju marsovcima ako mogu, a ja mislim da se eu folira, tek ce se oni takmiciti, ali da vidimo bas tak njihov savez, a mi - za nas nemojte mnogo da brinete, jos ima patika za us$15, samo tramop neka lupa % 150 ako je mnogi neka lupi koliko god hoce, eto 100%, pa neka platim patike umseto 15 - 30 dolara. ziv cu da se potresem

berza mora da padne na pola, da nas zaboli, sve ostalo je igrarija za nas, firme nam dodaju pare na nase pare, lepo vam kazem, da se berza prepolovi tek onda smo svoji na svome sto se tice penzija,a ekstra penzije imamo u nekretninama, nema sanse da skviknemo... tako da jedva vekamo ovo kockanje sa kinezima da se nastavi, bas nas zanima ko je jaci

Poslednja izmena:

Back