Zašto volimo Ameriku?

Šta nekoga tera da bude amerofil?

• Hrana i piće

glasova: 0 0,0%
  • Verski fanatizam

• Rasizam u smislu preferiranja svoje bele rase nad drugim rasama

• Obest

• Zaljubio/la se u Amerku/Amera

• Ukupno glasova
    20
Borbe Trampa protiv duboke države. :mrgreen:

"Borba protiv duboke države" je u stvarnosti paravan za razgradnju demokratije i uspostavljanje autokratije.

Taj termin je osmišljen da ljudima ogadi ideju podeljene vlasti, da parlament, nezavisni mediji, pravosuđe ili krupni kapital mogu imati uticaj. Jer što bi država imala mehanizme kontrole i funkcionisala i kad je predsednik recimo senilan, kad možeš sve to proglasiti nepotrebnim i dati apsolutnu moć jednom čoveku?

U početku će možda i delovati kao da zna šta radi, bar dok ne razori institucije. A onda više nema ko da ga zaustavi kad odluči da radi šta god mu padne na pamet. Tada građanima ne ostaje ništa osim nemoćnog gledanja. Dobrodošli u diktaturu ;)

Šta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.

Odgledaj ponovo film tri karte za Holivud, možda i nađeš odgovor

Generalno ljudi koji se tako posvećeno i strasno opredeljuju za jednu ili drugu stranu najčešće nisu imali priliku ni da ih posete a kamoli da tamo žive neko vreme i uvere se u sve realne vrline i mane

Njihova ljubav je zasnovana na iluzijama i imaginacijama, oni ne znaju šta je i kakva je zaista Amerika ili Rusija

Raznovrsnost a jedna zastava i himna.

FB_IMG_1747733313980.jpg

bosnajcki mozak do juce
jer jer usa bila otvoreno protiv srba sa klintonovom ubilackom masinerijom

tenkju klintoneeeeeeeeee grmelo je sarajevo i psialo pisamca

sad pljuju trampa ne mogu ocima da ga vide. ameri se povukli pa im osto eurofor ili ti nemci englezi francuzi...
dok amer salje u banja luku jednog najblizih saradnika trampa ruda djulijanija...

Rusofil
Amerofil
I ostali...
Jel to isključivo političke konotacije ili i kulturne?
Ja uvek doživljavam kao ovo drugo, voliš neku zemlju, narod, kulturu, neki vajb koji ti se sviđa tamo, zašto bi to bili loše?
Jel pogrešno ili ružno voleti nekoga ili nešto?

Па већина Срба су Амерофили?
Проценат оних који знају енглески, и прате модне трендове, а да не причамо о технологијама, спорту, одећи и обући и свему осталом.

Највећи Срби којима су пуна уста Русије, највише беже у ЕУ, Мерика и Канада ;)

Па већина Срба су Амерофили?
Проценат оних који знају енглески, и прате модне трендове, а да не причамо о технологијама, спорту, одећи и обући и свему осталом.

Највећи Срби којима су пуна уста Русије, највише беже у ЕУ, Мерика и Канада ;)
Mislim da je vreme za novi termin u skladu sa balansiranjem - balanserofili. Uzmi od svakoga po nešto. :mrgreen:

Mislim da je vreme za novi termin u skladu sa balansiranjem - balanserofili. Uzmi od svakoga po nešto. :mrgreen:
Па да, оде на тајмс сквер, са мајицом "Удри Путине Србине" и онда прича како је Запад пропаст и капитализам зло.

Back