ukupno
Iskusan
- Poruka
- 5.405
Ja volim NS![]()
Ovo je moja definicija Novosađanke/-ina.
A Felix the Cat je dao istu tu definiciju, samo malo razrađenu

I od mene srdačna dobrodošlica

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim NS![]()
Ovo je moja definicija Novosađanke/-ina.
A Felix the Cat je dao istu tu definiciju, samo malo razrađenu
I od mene srdačna dobrodošlica![]()
Šta naj više fali Novom Sadu?
Pa Novosađani naravno!
1. Fali još stanovnika-da se ruše male kućice, a na njihovim mestima da niču velike zgrade
2. Fali da se izgradi grad i na Petrovaradinskoj strani
3. Da se još više sredi štrand
Нови Сад је превелики.
Да се сруше све зграде и да се живи ко људи, по кућама, а не у кунићарницима.
Све преко 200к је претерано, евентуално да БГ има 300к.
novom sadu fali treci most
ovi prepametni, odgovorni, sposobni zuti nisu u stanju da 20 godina posle bombardovanja naprave jedan most, a onaj nesposobni, nikakvi, ********* milosevic je napravio za godinu dana dva mosta????
Pardon,železnički za tri meseca a "Dugu" za 6 meseci!!novom sadu fali treci most
ovi prepametni, odgovorni, sposobni zuti nisu u stanju da 20 godina posle bombardovanja naprave jedan most, a onaj nesposobni, nikakvi, ********* milosevic je napravio za godinu dana dva mosta????
Pa zuti nisu na vlasti u gradu vec duze vreme, a i zaboravio si pcelicu Maju i Vaginale koji su takodje upravljali, mislim kako si uspeo da zaboravis Mirovica i otimanje zgrade i dodeljivanje SRS? Od 2000-te pa do 2014 nema 20god, Most Slobode je otvoren krajem 2005god ( u vreme zutih ), A Varadinski most je otvoren 2000-te ( pred kraj ). Takodje onaj privremeni most na mestu Zezeljevog bi samo ludak nazivao mostom....
Pardon,železnički za tri meseca a "Dugu" za 6 meseci!!
novi sad nema sredstva za tako velike investicije, drzava mora da stoji ispred nih, dakle, ko je bio na vlasti sve do pre neku godinu?
Jel se sad šinteri zovu azilanti?azil za pse
u svakom vecem kvartu ogradjen prostor za istrcavanje pasa
Нови Сад је превелики.
Да се сруше све зграде и да се живи ко људи, по кућама, а не у кунићарницима.
Све преко 200к је претерано, евентуално да БГ има 300к.