Ružni muškarci

pa to da, ja ga upoznao u Splitu u teretani, bio je vise nego fin, odradili trening zajedno, posle otisli na veceru on ja i njegov brat, sto se mene tice lik na mestu, bio je fobar uctive, fin, ja ga forsirao nije se bunio
Jeste fin ovako i tretira ljude kako treba,ali je scamer mnoge lazi je izrekao i manipulise nesrecnim likovima

jesu zvali, sl nisam imao vremena morao sam na rostilj sa drustvom u Zadar
Da su ih mnoge zene upoznale u okolnostima u kojima si ih ti upoznao imale bi totalno drugaciji stav o braci Tejt ali posto su one za njih cule preko medija onda su im oni sovinisti,mizoginisti sto nema veze sa mozgom to je taj automtizam ja takve likove prvi put da vidim na BBC jos ako ih mediji satanizuju odnma cu vidjeti u njima ono univerzalno i znacu ko su oni bolje nego najblizi im

Da su ih mnoge zene upoznale u okolnostima u kojima si ih ti upoznao imale bi totalno drugaciji stav o braci Tejt ali posto su one za njih cule preko medija onda su im oni sovinisti,mizoginisti sto nema veze sa mozgom to je taj automtizam ja takve likove prvi put da vidim na BBC jos ako ih mediji satanizuju odnma cu vidjeti u njima ono univerzalno i znacu ko su oni bolje nego najblizi im
oni su legende, i vrlo intaligenti, ne slazem se u svemu sa njima, al su ok

oni su legende, i vrlo intaligenti, ne slazem se u svemu sa njima, al su ok
Endrju je bio ono prepametno dijete sa naocarama koji je bio predvidjen da ima sve najbolje ocjene u skoli,i shvatio je kako funkcionise odnosi izmedju ljudi jos od malih nogu.vidi odmalena da kretani i sirovine bolje prolaze u zivotu i to mu je probudilo bunt,a znao ako neki tupsoni mogu uspjet u zivotu on moze 100 puta vise,jer je inteligentniji i intelektualniji.To ti je kao da u 21 vijeku neki Sopenhauer odluci da ne bude Filozof niti intelektualac niti da se krece po tim krugovima vec da bude mangup.I shvati da sve te idiote moze da vrti jer je pametniji i ima samopozdanje max.Mnogi takvi tipovi citav zivot zive nevidljivi i knjigama i ucenju a Endrju to nije htio i njegov bijes i ono dok snima You Tube klipove je upucen svim tim likovima kao sto je on bio.U prevodu lijeni ste i povuceni a pametniji ste od 99 posto idiota koji imaju pare uspjeh zene.Tipa kaze im sram vas bilo neke tupadzije sirove idu pod reflektore a ne vi.Licno i Tejtu se gadi sigurno mnogo stavri i mnogo ljudi ali uspio je sve da ih pobjedi.A on ima intelekt, harizmu i sve sto svaki intelektualac ima samo ako sebi opali samar i izadje javno pred reflektore

Zato sistemu ne odgovara Tejt jer on je Intelektualac koji zivi zivot mangupa i milionera.Kao takav pokrece ljude koji imaju kefalo.Briga sistem ako neki tupavi fudbaler ili kosaraks ima more fanova oni nikada nece intelektualce imati da ga sijede a Tejt hoce.

Endrju zna da u 21 vijeku najvise su nesrecni i socijalno deklasirani prirodni intelektualci a on je njihov prirodni predstavnik to medijima smeta.Endrju nije htio da bude skroman, povucen,nacitan da ceka prvi poljubac zene sa 60 godina a vidio tupsone oko sebe koje ce lako da pobjedi,jer ima kefalo koji ti idioti nemaju,vidio niti imaju njegovu pamet i harizmu,samo ono golo samopouzdanje i nametljivost glupih osoba,to ga nerviralo i nije se pomjerio ni za milimetar.Brat njegov ista stvar

Poslednja izmena:

Back