sta muskarci vole?

Devojku koja nije komplikovna,
i koja razume zasto zam umoran i zasto nekad zaboravim da spustim dasku i zasto sam dlakav i zasto volim da radim sta vec volim da radim... jer devojke zaboravljate da sve nabrojane stvari tj. nazovi mane imate i vi... Objektivnost :wink:
 
A hamburgeri su nekako kuvani:lol:
Sojo,pogledaj postove iznad,i obrati paznju kako je neki tipus izjavio ljubav devojci 2004-e godine sa ovim smajlijem:--- :evil:
:hahaha:
I posle kazu da je nekad davno forum licio na nesto,dok mi nismo dosli:lol:
 
Nikada za ovih 30.godina nisam imao devojku, ali uvek sam negde u podsvesti maštao da ću negde upoznati neku devojku koja će me smotati za par sekundi. Koja će u meni prepoznati (po karakteru) nešto što njoj treba. Dolazile su razne bratove drugarice kod nas na vikendicu, hvalile su i moju kafu i mene, ali ni sa jednom se nije desilo to o čemu sam ja maštao (što bi voleo da bude).
Sa jednom bratovom devojkom sam dugo nakon njihovog raskida bio u kontaktu ( i dan danas sam, ali samo za novu godinu, njen i moj rodjendan). Slao sam joj viceve preko poruka, kad god čujem nešto smešno, ali se nismo vidjali, nju je osvojio neki njen kolega sa faksa (koji se uživo vidjao na faksu sa njom svaki dan). I
 
Poslednja izmena:
jedina žena koja je srećna I dobila je sve što je želela je moja svekriva. njena filozofija je: <daj mu uvek, naplati, a ako daješ sa strane, ne moraju da znaju ko si"
. ja nisam neko bi to poštovao, ali kad poredim njen I svoj život, ona se iživela a ja narintala
 

Back
Top