Sta mukarca cini neodoljivim

volim gadne muskarce.
sto je gadniji,to mi je lepsi.
volim da je snazan karakterom,da zna ko je, cak i ako prodaje paprike na pijaci.
znaci mora da ima stav.
onda volim da je siguran u sebe,da nije mamin sin,da je po malo maco.
pa da je tajanstven,al ne previse,u smislu da ne prica ko zena bez prestanka...
pa onda u krevetu...
volim da je dominantan,po malo grub,ali da ume da osluskuje ,a ne da zadrvi sta on misli da bi ja htela:rumenko:
pa onda mora da bude porodican u dusi,znaci roditelji,braca,sestre,zena,deca,sve to da se postuje i voli...
pa onda da je meraklija.
e to volim,da ume da naruci pesmu i da mu nije neprijatno kad mu dodje muzika za sto..
i tako,svasta nesto

Neki moj komsija bas prodaje paprike na pijaci i uvek je u kafani, taj se nece stideti da mu dodje muzika za sto.Da mu javim da ste zainteresovani? :zper:

Alo bre zene niste valjda sve sponzoruse, sta lupate da ima poso, da je nadprosecno inteligentan, da mu je porodica familija normalna tj da svi rade zaradjuju, da je obrazovan ima fax, doktor, pandur, sta sam jos cuo ovde a sta vozi...

Pa vi dok dodjete do te informacije ko je i sta je treba da prodju mesec dana a tema kolko sam video govori odmah te veceri a to je vremenski 2 do najvise 3 sata neke price...Pa ako je tako kao sto sam gore naveo to je mucenje kao kad te pandur reseta...

Kakve veze ima sve ovo gore, i kako uopste zamisljaju danasnje ove zene da sve to saznaju za 2, 3 sata i odluce da li bi mogle da se bace u krevet s njim?
Opis teme je ovakav "Zene, sta vam muskarca cini neodoljivim, da ga odmah pozelite...i odvucete u krevet"
Ovde je rec odmah i samo jednostavan sex kakve veze ima sve ovo gore sto sam naveo?
Kao da birate coveka za udaju a ne za sex tj bacanje u krevet a sutra svako svojim putem...
Sponzoruse i grand parada na sve strane ugasite bre taj pink...

Poslednja izmena:
ajde jos jedan krug onda - cicak odakle ti potreba da omalovazavas tudje partnere? jel' tvoj veci u tvojim ocima kada nekog tudjeg pokusas da spustis?
naravno da se kacim za tvoje postove kada nisu logicni i nemaju veze sa temom. na kraju kad ne znas vise sta da kazes, jer ni sama ne znas zasto pricas o tudjem muzu koji te ne privlaci - onda udri po mom bivsem ili sadasnjem uz put projektujuci kako ih ja vidim :lol: .
sama se uvaljujes sve dublje a posle ti je djavo kriv kad te svi napucaju.

Gde sam ja vređala tvoje partnere? I zašto bi to radila?
Ti si pisala o njima, ja samo prevela tvoje reči.

Ja pišem o osobinama koje muškarac treba da poseduje da bi bio neodoljiv za mene... a do toga smo došli, jer su svi počeli da pričaju o parama... a pare nisu primaran faktor, iako su sastavni deo te 'neodoljivost', tj.ne same pare, već sposobnost muškarca da ih zaradi...

Da li ti uopšte znaš zašto se nastavljaš samnom? Ili to je prosto dosadno?
Mislim, nemam ja ništa protiv... ali vidim da ovo tvoje presipanje iz šupljeg u prazno ne vodi nikuda...

Svako dobro mojra... ;)

Mnogi muskarci na ovoj temi, a i raznim drugim temama, potenciraju NOVAC. A sta bi se to u vasem ponasanju promijenilo kad biste imali taj novac? Samopouzdanje/sigurnost. Sve ostalo vam je manje vazno. Tako da dolazimo do cinjenice da nije sam novac taj koji pokrece nego osjecaj sigurnosti i opustenijeg zivota koji vam novac omogucuje. A u osnovi svega ipak lezi SPOSOBNOST i ŽELJA muskarca da ucini sve da se zena kraj njega osjeca sigurno i zasticeno. A za to novac zaista nije nuzan u tolikoj mjeri koliko vi to predstavljate.
Da se razumijemo, novac jeste afrodizijak, ali nikako nije ono sto očuva vezu/brak. I prestanite to koristiti kao izgovor.

Mnogi muskarci na ovoj temi, a i raznim drugim temama, potenciraju NOVAC. A sta bi se to u vasem ponasanju promijenilo kad biste imali taj novac? Samopouzdanje/sigurnost. Sve ostalo vam je manje vazno. Tako da dolazimo do cinjenice da nije sam novac taj koji pokrece nego osjecaj sigurnosti i opustenijeg zivota koji vam novac omogucuje. A u osnovi svega ipak lezi SPOSOBNOST i ŽELJA muskarca da ucini sve da se zena kraj njega osjeca sigurno i zasticeno. A za to novac zaista nije nuzan u tolikoj mjeri koliko vi to predstavljate.
Da se razumijemo, novac jeste afrodizijak, ali nikako nije ono sto očuva vezu/brak. I prestanite to koristiti kao izgovor.

Meni bi dalo sigurnost to jes svakom ali to ne treba da bude presudno u zeninom izboru sto jeste nazalost

Nego sta...sa tim u dzepu ces damama biti i kulturan i lep i obrazovan i inteligentan i ljubazan i zgodan...ma idi begaj. :lol:

Pa naravno :flert:

A mora da mi pridje ovakvim srestvom...minimum...inace kako da provalim dal ima pare? :rtfm:

images

:malav:

Pa naravno :flert:

A mora da mi pridje ovakvim srestvom...minimum...inace kako da provalim dal ima pare? :rtfm:

images

:malav:

Za zene iz Srbije, ti si daleko iznad proseka sa ovakvim prohtevima. :mrgreen: :zcepanje:
Mislim, mnoge su presrecne i sa bilo kojim boljim od "Stojadina". :rotf:

Neiskusne se cesto zaj*bu, pa padnu na auto...a iskusnije malo bolje provere....ono, kakav ima mobilni, ima li kreditnu karticu i tako to. :lol:

Back