Sta mukarca cini neodoljivim

dobro cicak, ne kazem ja da je taj covek bzvz, nije lako uopste kad ti je neko u bolnici - nego je poenta u tome da je on jedan bas obican tip koji voli svoju zenu i trudi se oko nje. nema veze, radi se samo o tome da si u startu rekla da covek mora da ti stvori to sto ti treba tog momenta kad ti treba - sad kad objasnis, vidi se sta si htela da kazes ali kad covek procita prvu poruku, ono zvuci kao da je pisala neka razmazena hirovita klinka. hbg, ova zena se ne bahati nego je u bolnici, on nije super uspesan tip koji skace na svaki njen mig nego neko ko se bori za svoju porodicu kako najbolje ume i to je jedan normalan par u komplikovanoj situaciji.

dobro cicak, ne kazem ja da je taj covek bzvz, nije lako uopste kad ti je neko u bolnici - nego je poenta u tome da je on jedan bas obican tip koji voli svoju zenu i trudi se oko nje. nema veze, radi se samo o tome da si u startu rekla da covek mora da ti stvori to sto ti treba tog momenta kad ti treba - sad kad objasnis, vidi se sta si htela da kazes ali kad covek procita prvu poruku, ono zvuci kao da je pisala neka razmazena hirovita klinka. hbg, ova zena se ne bahati nego je u bolnici, on nije super uspesan tip koji skace na svaki njen mig nego neko ko se bori za svoju porodicu kako najbolje ume i to je jedan normalan par u komplikovanoj situaciji.

Nije običan mojra.
Pročitaj još jednom moj post, i poslednje pasuse.

To što muškarci prduckaju da bi oni to mogli, to okači mačku o rep.
Kažem ti 30 žena je u svakoj sekundi bilo na odeljenju, neke odlaze neke dolaze... da budem preciznija bila sam na tri različita odeljenja, i među svom tom masom žena, samo on se ponašao ovako!
Prosto je uvreda reći da je običan prosečan muž, jer to nije. Ali vi to ne možete i ne želite da prihvatite(iz vama znanih razloga)
Ovakav muškarac zaslužuje samo najbolje i moje poštovanje ima dok sam živa...

Ali evo ako ima žena koje imaju ovakvog muškarca, neka se jave, bilo bi mi drago da ih je više ovakvih...

Ti poznaješ ovakvog muškarca?
Jel tvoj muž takav?

pa ne mogu cicak, za mene je to normalno. ne mislim da je on specijalan nego da su oni koji nisu dolazili... bzvz. da ne upotrebim neku drugu rec, mozda ljudi zive daleko, pa nisu ni mogli.
i da, moj ex bi svakako sve to radio. on i sada kada smo razvedeni svrati pa mi spremi palacinke i sredi ponesto ako radim duze a ne da sam u bolnici i da smo jos zajedno. za sadasnjeg ne mogu da tvrdim, ne znam ga jos u takvim situacijama, nismo dovoljno dugo zajedno - ali mislim da bi i on.

moj otac je najslicniji tome.
pored njega..nijednog.

Ja mogu da stavim ruku na srce, ali ne mogu ni za jednog muškarca u svom životu da garantujem da bi se tako poneo, tj. da bi tako podneo čitavu tu situaciju. Sem možda mog svekra.
Kanalisati toliku dozu steresa, odgovornosti, ljubavi, zabrinutosti, negovanja itd...
Možda zvuči beezazleno dok čitate... ali pokušajte da zamislite njegov dan za danom... postaviti se u njegove cipele...
Neretko je dolazio u radnom odelu, jer žuri na posao... i odelo mu je uvek bilo čisto i ispeglano...

P.S. Da me muž čuje, pomislio bi da sam se zaljubila... :lol: ali stvarno nisam ne pamtim upoznala osobu koja me je više oduševila ...:D

pa ne mogu cicak, za mene je to normalno. ne mislim da je on specijalan nego da su oni koji nisu dolazili... bzvz. da ne upotrebim neku drugu rec, mozda ljudi zive daleko, pa nisu ni mogli.
i da, moj ex bi svakako sve to radio. on i sada kada smo razvedeni svrati pa mi spremi palacinke i sredi ponesto ako radim duze a ne da sam u bolnici i da smo jos zajedno. za sadasnjeg ne mogu da tvrdim, ne znam ga jos u takvim situacijama, nismo dovoljno dugo zajedno - ali mislim da bi i on.

Nemoj u životu ni za koga da garantuješ. To ti je moj savet. A ja ti želim da ostane na tome da ti misliš da on 'bi' ali da nikad ne saznaš...;)

Mene zanimaju oni koji su prošli kroz to iskustvo, ne oni koji pretpostavljaju.
Jer i ja pretpostavljam da bi se moj muž mogao brinuti o svojoj porodici i da ostanemo na ulici jednog dana, a šta ako se desi obrnuto? A on se ispostavi totalno nesposoban i ne dorastao zadatku? Misliš da zbog moje pretpostavke treba da dajem glavu za njega?;)

ama cicak, iako nisam lezala u bolnici mesec dana covek je takav, pazljiv i nezan celog zivota, ne bi ga tih mesec dana promenilo. i nije jedini, ima ih u mom okruzenju - savrseni su dzentlmeni. takve ljude volim, cenim i cuvam. meni to normalno i tacno ne mogu da zamislim drugaciju reakciju. pa i otac mi je isto za majku radio a ona se skoro 3 godine povlacila po bolnicama, sad sam se setila.

ma otkricu ti jednu tajnu, al nemoj nikom reci..
ne postoje neodoljivi muskarci.
samo mi lepo lazemo, da se osecaju tako:lol:
e sad, pitanje je dal je to dobro lili lose.
ako jeste neodoljiv, ondak odluka da se takvim bude nije odluka, vec - prinuda. a prinude nisu dobre, ne, ne..:)
a ako nije neodoljiv, ni jedan, u sta sam duboko ubedjena, znaci da su nase odluke da budemo sa nekim muskarcem ipak stvar procene i razmisljanja, a ne samo hormona..:)

Ah postoje neodoljivi ali su kao opasna trofazna struja...licno bas od takvog klisnem na kilometar, ni najbolji mikroskop ne bi uocio sta se desava u meni ispod ravnodusne spoljasnosti...nesigurnost, sta li je...

Back