Sta mukarca cini neodoljivim

Za zene iz Srbije, ti si daleko iznad proseka sa ovakvim prohtevima. :mrgreen: :zcepanje:
Mislim, mnoge su presrecne i sa bilo kojim boljim od "Stojadina". :rotf:

Neiskusne se cesto zaj*bu, pa padnu na auto...a iskusnije malo bolje provere....ono, kakav ima mobilni, ima li kreditnu karticu i tako to. :lol:

Paonojes, dobro bi dosao i izvod sa racuna iz banke....mobilni se pozajmi, graderoba nema svrhu, a i kreditna kartica moze biti ugasena.
A moram da vidim i gde zivi, al da ga krisom pratim a ne da me on vodi :zper:

Tezak je zivot nama sponzorusama :aha:

Zene, sta vam muskarca cini neodoljivim, da ga odmah pozelite...i odvucete u krevet.

Stav, drzanje, stil, sarm, energija kojom zraci, pogled i osmeh, ali da bih bas pozelela da idem u krevet - mora da se dogodi ta hemija - koja se ili desi ili ne, a moja teorija je da to moze da ti se desi samo sa osobama koje ti bas leze....
meni se recimo hemija retko desava, ali kada se desi, onda je to pravi vrtlog

Mnogi muskarci na ovoj temi, a i raznim drugim temama, potenciraju NOVAC. A sta bi se to u vasem ponasanju promijenilo kad biste imali taj novac? Samopouzdanje/sigurnost. Sve ostalo vam je manje vazno. Tako da dolazimo do cinjenice da nije sam novac taj koji pokrece nego osjecaj sigurnosti i opustenijeg zivota koji vam novac omogucuje. A u osnovi svega ipak lezi SPOSOBNOST i ŽELJA muskarca da ucini sve da se zena kraj njega osjeca sigurno i zasticeno. A za to novac zaista nije nuzan u tolikoj mjeri koliko vi to predstavljate.
Da se razumijemo, novac jeste afrodizijak, ali nikako nije ono sto očuva vezu/brak. I prestanite to koristiti kao izgovor.

Ovde je rec kolko sam shvatio samo odlazak u krevet te veceri a ne stalna veza udaja, brak...

Sta mukarca cini neodoljivim:
To što se redovno kupaju čim se oznoje, što ne pde i podriguju na javnim mestima, što imaju pivski stomačić, što šacuju druge ženske u minjacima po ulici, što su uvek spremni da vam pomognu i da vam se nađu u nevolji, što vole svoju taštu ko zenicu oka svoga, što ne psuju dok voze i imaju tonu živaca dok satima prevrćete haljine na popustu po butiku, što prave zimnicu, što vole da presvlače bebama usrane pelene 6 puta više nego da gledaju trke pasa na nekom sportskom kanalu.....ima toga još, da nastavim?

Ovde je rec kolko sam shvatio samo odlazak u krevet te veceri a ne stalna veza udaja, brak...

Da, otisla tema u sirinu...
Ali i ako cemo se ograditi na odlazak u krevet, da, pare jesu nesto sto daje sigurniji stav muskarcu pa samim tim on izgleda vise "šmeker"... A da ce ga to uciniti sexualno privlacnijim, hm, bas i nisam sigurna. Mene takvi znaju cak i odbiti jer ga pare ne moraju nuzno uciniti boljim i vjestijim ljubavnikom pa mi to izgleda na prvu kao lazno pokrice.

Mnogi muskarci na ovoj temi, a i raznim drugim temama, potenciraju NOVAC. A sta bi se to u vasem ponasanju promijenilo kad biste imali taj novac? Samopouzdanje/sigurnost. Sve ostalo vam je manje vazno. Tako da dolazimo do cinjenice da nije sam novac taj koji pokrece nego osjecaj sigurnosti i opustenijeg zivota koji vam novac omogucuje. A u osnovi svega ipak lezi SPOSOBNOST i ŽELJA muskarca da ucini sve da se zena kraj njega osjeca sigurno i zasticeno. A za to novac zaista nije nuzan u tolikoj mjeri koliko vi to predstavljate.
Da se razumijemo, novac jeste afrodizijak, ali nikako nije ono sto očuva vezu/brak. I prestanite to koristiti kao izgovor.

Сјајна анализа.

Док мушкарци мисле да је новац тај који привлачи жене, истина је да новац набија самопоуздањем, а самопоуздање потом привлачи жену.

Највећи хебачи су гологузани...

To ti pokazuje ne koliko je pitanje jednostavno nego koliko je slozen proces koji navede zenu da pozeli muskarca.

ili samo dokazuje da te žene nisu seksualna bića kao što su muškarci...pa iz tog razloga moraju da upoznaju najpre svog muškarca:D;)
ali tvrdim, da čak i one najromantičnije bar jednom u životu padnu na nečiji fizički izgled...i ne zanima ih ništa drugo vezano za njega: )))

ili samo dokazuje da te žene nisu seksualna bića kao što su muškarci...pa iz tog razloga moraju da upoznaju najpre svog muškarca:D;)
ali tvrdim, da čak i one najromantičnije bar jednom u životu padnu na nečiji fizički izgled...i ne zanima ih ništa drugo vezano za njega: )))

Ne idem na romanticni dio foruma jer mi je presladunjav.... I nikad, ali nikad nisam samo na osnovu izgleda pozelila nekog muskarca. Osim ako njegov STAV ne ulazi u "fizicki izgled"?

ne moraš da ideš na taj deo foruma da bi bio romantik u duši...a mi žene to jesmo, manje ili više...i htele mi to sebi da priznamo ili ne:D
a to nije ništa loše, žena je ipak nežno biće;)

ako ga dosad nisi srela, ne značl da nećeš nikada...i to što bi "poželela" da ga odvedeš u krevet ne znači i da ćeš to stvarno i uraditi...želja je jedno, njeno ostvarenje nešto sasvim drugo:D

Back